17. oktobar 2014.11 god. comment_190296 Mislim da ce prekid biti siguran, bakljade takodjer a ljepote od fudbala nimalo, prognoziram utakmicu bez golova. Kako ti lijepo i mudro govoris ? Dolazis li ti iz Laze Lazarevica ? :P Prijavi
17. oktobar 2014.11 god. comment_190301 Svaki derbi na Balkanu se može opisati u tri riječi - klasični balkanski cirkus.. Nema veze sa ovom utakmicom, ali recimo kada je u pitanju derbi BiH između Sarajeva i Željezničara, pa snimke tih utakmica treba puštati bebama da se lakše uspavaju. Jednom sam se zadesio u kladionici, kad u kladionicu uletiše desetak školaraca, i oni tamo skupiše neku ozbiljnu lovu i uplatiše na utakmicu Sarajevo-Željezničar 4+ golova i još neke dvije sigurice, jbt cijela kladionica sa smije, ovaj jedan iskusni kladioničar onako stari čovjek kaže on njima "pa djeco bolje da ste za te pare kupili 3-4 gajbe piva i napili se da bi prespavali utakmicu" :D Ne interesuje me nešto posebno utakmica, ali evo da iznesem svoje mišljenje, mislim da je Zvezda dosta slabija od kada je otišao Milijaš i da ovo uzima Partizan 2-0. Prijavi
18. oktobar 2014.11 god. comment_190304 Mislim da ce prekid biti siguran, bakljade takodjer a ljepote od fudbala nimalo, prognoziram utakmicu bez golova. ja se ne mogu setiti kad je zadnji put derbi odigran bez golova Prijavi
18. oktobar 2014.11 god. comment_190313 Derbi PFC - CZV je derbi u bakljama, transparentima, počupanim stolicama. između je fudbal. Amaterski. Jedan provokativan politički transparent danas bi bilo obično smečovanje srpskog fudbala usred ove situacije sa Albanijom. Prijavi
19. oktobar 2014.11 god. comment_190379 ja se ne mogu setiti kad je zadnji put derbi odigran bez golova Samo sam rekao da prognoziram, ostalo sam bar pogodio sto sam rekao. Prijavi
19. oktobar 2014.11 god. comment_190384 Narikače oplakale Zvezdu, bukvalno! Meč šestog kola Jelen Super lige između Zvezde i Novog Pazara (odigran 20. septembra), iz ugla pristalica, obeležile su gusle, uz koje su Delije neprestano pevale. Njihovi ljuti rivali, Grobari, imali su odgovor. I to kakav! Koreografija pristalica crno-belih bila je u tonu njihovog imena, pa je tema nazvana "crno vam se piše". Sve je bilo u crnom, a sa razglasa su se začule - NARIKAČE! Kada su "starije gospođe" završile ritual, jug je zagrmeo pesmom "Zvezda, joooj..." Pogledajte ovu nesvakidašnju scenu: http://www.youtube.com/watch?v=DEKJxC4dPkk Prijavi
19. oktobar 2014.11 god. comment_190389 Ovo sa narikanjem i o ovo sa pederom https://www.youtube.com/watch?v=H-8Bdybal3c&list=UUaOJXMDPDwCHzhM6F3818bg su vanserijske ideje koje se nece nikad vise ponovit :D Inace derbi je bio odlican, igralo se dobro na obje strane, Jovic imao jednu stopostotnu sansu, Skuletic takodje, crvrsta utakmica sa sjajnim tempom. Drincic doktor probusio ciganima mrezu https://www.youtube.com/watch?v=7ohHBIXJs-Y&list=UUaOJXMDPDwCHzhM6F3818bg Grobari urnisali cigane u navijanju, ali su cigani imali finu bakljadu na startu meca https://www.youtube.com/watch?v=ZEZvJ24S4Ys&index=1&list=UUaOJXMDPDwCHzhM6F3818bg Prijavi
23. oktobar 2014.11 god. comment_190639 https://www.youtube.com/watch?v=ILh3Is3W_x8 Vojvodina je napravila lepo iznenadjenje za Novosadjane u centru grada u znak 100 godina postojanja kluba. Prijavi
24. oktobar 2014.11 god. comment_190657 popušili smo 0:4 kod kuće od Bešiktaša do kraja se pevalo i orilo za naše šampione http://www.youtube.com/watch?v=I_UdAlcM8qE evo tekst sa sportske.net Bravo, "Grobari", tako se voli i bodri klub! Slika koju su fudbaleri Partizana večeras sa terena stadiona u Humskoj poslali u inostranstvo daleko je od pozitivne ali to je realnost našeg fudbala i o tome ne treba trošiti previše reči. Najteži poraz na domaćem terenu u evropskim takmičenjima nije sprečio "Grobare" da se pokažu u prelepom svetlu. Jedan sektor južne tribine bio je zatvoren zbog dešavanja na meču sa Totenhemom ali su okupljeni "Grobari" na sjajan način pokazali ljubav prema klubu. Sve vreme tokom utakmice sa juga se mogla čuti pesma a posle meča je čitava tribina pesmom pozdravila izabranike Marka Nikolića. Nema šta, sjajna slika kakvu želimo da uvek da gledamo, i podstrek za tim koji je doživeo težak poraz. Prijavi
24. oktobar 2014.11 god. comment_190661 Dinamo nikako nema sreće u Europi. Prvo bručenje protiv Lyona i kompanije u LP, a sada bručenje u EL. Problem je jednostavan - Dinamu treba pravi trener. Zoran Mamić je odličan taktičar, ali loš je psiholog i to je to. PS. Rijeka zna svoj posao, Kramarić je strašan. http://www.index.hr/sport/clanak/hattrick-kramarica-za-povijest-rijeka-ostvarila-prvu-pobjedu-u-europa-ligi/779268.aspx Prijavi
24. oktobar 2014.11 god. comment_190670 Hrvatski trener posebno je impresioniran navijanjem "grobara" i nakon završetka meča u Humskoj."Ovo sam video dva puta u životu, u Splitu kada Hajduk izgubi zna dugo da se peva, kao i ovo večeras. Ovo je bilo jako impresivno. Aplauz na kraju verujem da je došao jer je Bešiktaš odigrao veliku utakmicu i mislim da bi svi ljubitelji fudbala tako pozdravili", rekao je Bilić. - Sretan sam zbog pobjede, odigrali smo cijeli susret ozbiljno. Rano smo postigli gol i poslije toga držali smo sve pod kontrolom. Bili smo dobri - rekao je Bilić poslije pobjede 4-0 u Beogradu. Bez obzira na težak poraz, utakmicu su obilježili navijači Partizana. Navijali su jednako glasno sve do posljednje minute, a i poslije toga ostali su s igračima na stadionu i nastavili slavlje. - Atmosfera je bila odlična, a ovo što se na kraju dogodilo vidio sam samo još u svojem Splitu. Samo se u Splitu i Beogradu pjeva dugo poslije poraza, bilo je zaista impresivno - zaključio je Bilić. editMeč Srbija - albanija registrovan 3:0 za Srbiju. I oduzeta Srbiji 3 boda.Uskoro opširnije Prijavi
24. oktobar 2014.11 god. comment_190678 Fudbalski savez Srbije saopštio je da su kazne UEFA sledeće: 1. Utakmica Srbija - Albanija je registrovana službenim rezultatom 3:0 u korist Srbije. 2. Fudbalskom savezu Srbije, odnosno "A" reprezentaciji Srbije, oduzimaju se tri boda u kvalifikacionom takmičenju za 15. Prvenstvo Evrope koje će 2016. godine biti održano u Francuskoj.3. Fudbalskom savezu Srbije se određuje kazna igranja dve naredne utakmice kao domaćin u Grupi I kvalifikacija za Prvenstvo Evrope 2016. bez prisustva publike.4. Fudbalski savez Srbije se kažnjava sa 100.000 evra.5. Fudbalski savez Albanije se kažnjava sa 100.000 evra. Prijavi
24. oktobar 2014.11 god. comment_190682 Dinamo nikako nema sreće u Europi. Prvo bručenje protiv Lyona i kompanije u LP, a sada bručenje u EL. Problem je jednostavan - Dinamu treba pravi trener. Zoran Mamić je odličan taktičar, ali loš je psiholog i to je to. PS. Rijeka zna svoj posao, Kramarić je strašan. http://www.index.hr/sport/clanak/hattrick-kramarica-za-povijest-rijeka-ostvarila-prvu-pobjedu-u-europa-ligi/779268.aspx Brukanje jebemu mater. Zar ne kažaš "obrukati se" a ne "obručiti se"? Bruka/sramota. @Igi Nego, još se mnogi nadali da će Albanija fasovati veću kaznu. Još jedan nastup Bogdanova i sličnih i biće diskvalifikejšn kompleta mente. Prijavi
24. oktobar 2014.11 god. comment_190683 Ako ima pametnih ljudi koji ne daju da se gazi po Srbiji, treba istupit iz takmicenja pa nek se jebu tamo u guzicu UEFA i ostala MAfija. A zamisli maloumnika haha registruju mec 3-0 pa oduzmu tri boda Srbiji . Kakva je to fora ??? Tu mafijasku filozofiju ni Aristotel ne bi mogao shvatit. A siptari se sad kao nesto zale, a plan im uspio u svim tackama. TOLE SMRADUUU BATALI DALJE TAKMICENJE A postoji i druga opcija, da u igracima proradi inat i da svima jebu majku do kraja takmicenja. Prijavi
24. oktobar 2014.11 god. comment_190694 A zamisli maloumnika haha registruju mec 3-0 pa oduzmu tri boda Srbiji. Vjerovatno čisto politička odluka. Čisti debilizam. Inače, nakon svega što se dešavalo na utakmici odluka je sramotna i nadam se da će albanski nogometni savez uložiti žalbu. S druge strane, ne očekujem da se Srbija žali jer nakon eventualne žalbe može i mora čekati samo još veće kazne. Prijavi
24. oktobar 2014.11 god. comment_190699 Moze albanski savez da se zali koliko hoce, setimo se samo slucaja plivaca iz Srbije Cavica koji je zbog majice "Kosovo je Srbija" bio diskvalifikovan i oduzeta mu je medalja, ako se ne varam. Albanija je politiku umesala u sport sto se rigorozno kaznjava i trebalo bi da cute i jedni i drugi, jer je ovo pravedno koliko toliko. Ili nek oboje izbace iz kvalifikacija. Prijavi
24. oktobar 2014.11 god. comment_190705 http://www.youtube.com/watch?v=rrDdtVb2tZE Evo, pogledajte ovaj video. Još se žale što ih je UEFA kaznila. Ne opravdavam ni to što su Albanci ubacili ovu zastavu na stadion. Prijavi
24. oktobar 2014.11 god. comment_190706 aaaaa opet ista polemika. Kako Advokat (selektor Srbije) nije znao zasto su navijaci poludeli na to kada se pojavila zastava velike Albanije, jedan fudbaler mu je objasnio. To vam je kao kada bi na punom stadionu jevreja stavili transparent Hitlera da se viori" . Pogledajte sta se desilo u Francuskoj, Engleskoj kada su se slicne situacije desile. Nazalost tih skandiranja ima svuda na balkanu, kako u Srbiji,tako i u Hrvatskoj i Bosni... A kakva je situacija juce bila na stadionu Partizana pogledajte, stadion je tapsao Slavenu Bilicu i nije doziveo nijednu neprijatnost. zato sto je gospodin i covek, koliko sam ja citao. Dakle nema veze sto je hrvat, bitno je da je covek. Prijavi
24. oktobar 2014.11 god. comment_190710 Ja kažem da je debilizam objašnjenje većeg dijela kazni. Oni zbog transparenta, za koji se uopće ne može ni dokazati da su ga pustili Albanci, ni nisu uopće kažnjeni. Utakmicu su "izgubili" i kažnjeni su sa 100.000 EUR samo zato jer nisu htjeli izaći da se ona nastavi. Nitko normalan na svijetu ju ne bi nastavio u onim okolnostima i volio bih vidjeti te koji su ih kaznili da li bi oni nastavili utakmicu da je njihova glava bila u pitanju?! Osim toga, ako je odluka da se utakmica registrira 3:0 imalo pravedna i moralna, čemu onda joj veći debilizam u oduzimanju bodova Srbiji?? Ovako se samo UEFA posrala sama sebi na glavu jer je "vuk" sit, a da nije pojeo niti jednu "ovcu". Bodove nije dobio nitko i oboje su kažnjeni jednako u principu. Jedini dobitnik u ovom slučaju su Danska koja će svoje vjerovatno odlučujuće gostovanje igrati pred praznim tribinama, što im dođe kao da ih igraju na neutralnom terenu i Portugal kojem je direktni konkurent za plasman na EP ostao bez 3 važna boda. A još je nakon svega najupitnije hoće li Srbi uopće izvući živu glavu u revanšu u Tirani, jer se ta utakmica nigdje ne spominje i igrati će se shodno tome prema prvotnom rasporedu 08.10.2015. - pred punim stadionom, sad dodatno nabrijanih Albanaca. Dakle nema veze sto je hrvat, bitno je da je covek. Puno više bi ličio na čovjeka da se obrije konačno. :)) Prijavi
24. oktobar 2014.11 god. comment_190722 Iznenađujuća kazna. Očekivao sam kaznu i za jedne i za druge, kao i ponavljanje utakmice, a ne ovo. Prijavi
24. oktobar 2014.11 god. comment_190727 SIPTARI SE BUNE , PA JEL REALNO. Glume sad nesto, a fino su potplatili smrdljivu UEFU i prosli sa kaznom od pisljivih sto hiljada. Da ima boga popusili bi na duzi period suspenziju. AL CE SAD DA PRORADI SRPSKI INAT KOD IGRACA I IMA DA POJEBU SVE REDOM, pa da vidimo kome smeta ucesce Srbije na EP-u. Ima da ih karamo u sred Albanije, a ovim ostalim susjedima zelim da prodju grupu kao sto ce Crna Gora da je prodje :D Prijavi
24. oktobar 2014.11 god. comment_190730 Ne znam zašto se bune, pre neki dan su u Tirani i Prištini slavili prekid... http://www.rtcg.me/sport/fudbal/68976/slavlje-u-tirani-i-pristini.html Aj nek sad slave što su nam popravili gol-razliku, Srbija u prethodnih 5 godina nije tri puta dala tri gola. :D Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.