Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Reprezentacije, lige i klubovi u regiji

Istaknuti odgovori

Lazovic je najgori spic u istoriji Srbije jos od Kosovskog boja. Kao da je malouman. Nabio je loptu iz sve snage kao sivonja onaj najgori koji se od juce bavi fudbalom a do juce je ziveo u sumi i rvao se s medvedima. Svaki njegov kontakt sa loptom izgleda nespretno i nesigurno.

Najgora stvar od svega je sto ga Dick zove u reprezentaciju i dalje, i jos mu igra prvog spica pored onakvog Mitrovica... Smesna je reprezentacija u kojoj je jedan Lazovic glavni napadac.

• Odgovori 5 hilj.
  • Pregledi 235,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• "Ja kažem da sam bolji trener od Capella. Onda me pitaju: 'Kako to?'. Pa, da su Capello ili Mourinho rođeni u Travniku, došli bi do Turbeta (mjesto pored Travnika, op.a). Neka oni odu iz Travnika do v

• Ne mogu ovih provokacija, napustam forum

• Ljudi moram sa vama da podijelim ovo. Naime, upravo sam se vratio sa utakmice Buducnost Jedinstvo(Bijelo Polje), otisao sam da gledam klub iz mog rodnog grada iako zivim u Podgorici od svoje drug

Objavljene slike

Lazovic je najgori spic u istoriji Srbije jos od Kosovskog boja. Kao da je malouman. Nabio je loptu iz sve snage kao sivonja onaj najgori koji se od juce bavi fudbalom a do juce je ziveo u sumi i rvao se s medvedima. Svaki njegov kontakt sa loptom izgleda nespretno i nesigurno.

Najgora stvar od svega je sto ga Dick zove u reprezentaciju i dalje, i jos mu igra prvog spica pored onakvog Mitrovica... Smesna je reprezentacija u kojoj je jedan Lazovic glavni napadac.

Dobro Lazovica su stigle godine, ranije je bio odlican spic, sada odkad je ostarao mnogo je korisniji po krilu jer daje Skuleticu dobre lopte,kad je u spicu totalno je bezvrijedan. Ne znam sto Dick ne zovne Skuletica umjesto Lazovica u reprezentaciju.

Džeko se povrijedio , zadnja loža je u pitanju , ne vjerujem da će biti spreman za kvalifikacije i za Izrael a naša TRENERČINA osim Džeko u napadu ima još samo sjajnog Višću . Nije pozvao ostale napadače , bravo Pape , tako se to radi !

Znači i Dzeko i Ibišević out? Jbt nisam znao da i Ibišević fali, ali ovo je problem koji je se konstantno "gurao pod tepih" jer su Dzeko i Ibišević uvijek bili spremni i malo ko je razmišljao šta kada njih dvojica ne budu igrali. I evo sad pred važnu utakmicu nema napadača..

Mislim, ne kažem da imamo neki izbor osim Dzeke i Ibiševića, ali trebao je se do sada uz njih dvojicu "gurati" i još neki napadač.

Šta je sa Hrgotom iz Borussije?

Nece Hrgota, ostao nam je onaj iz Cesene i mali Mahmutovic, najbolji napadac ceske lige, ali sta to znaci teletu na klupi :D

P.S. Moram dodati, reagovao je toliko sjajno, u maniru najboljih selektora, i umjesto napadaca, izabrao je kvrzica iz rijeke, rezervistu da napomenem, i igraca sredine terena :D Sjaaaajno

Narucio srneca ledja kolac, konto da je pecenje od srne pa trazio salatu uz to.
Jes da je u to doba malo poznat bio kolac i da nije neki materijal, al meni je bas sega. :D
  • 2 sedmice kasnije...

Još jedna bruka Sneže Filipović i marketinga FK Partizan. Svi veći fudbalski klubovi regiona predstavili su se na Sporto Konferenciji za sportski marketing osim fudbalskog kluba Partizan.

10416602_708192919278769_670017557916999

prije točno 7 godina se Hrvatska popišala po englezima u sred Engleske na njihovom povijesnom stadionu i nogometnom domu

http://www.youtube.com/watch?v=eh56JoZW3Fc

definitivno vrijedno spomena, sjećanja, i slavljenja..

davnih dana sam rekao, jebite me ako dinamo pod njim nebi zapaprio mnogima u skupinama lige prvaka (a nebi se čudio i malo dalje)...

al šta je, čovjek neda na sebe...i neka neda, a mamić poduzetnik mamu mu monopolsku, neka mjenja svog burazera, jurčiće, kurce palce..čast svakom tko je vodio dinamo, ali u maminjovoj eri vaha je jedan od rijetkih koji je otišao samo zbog toga što nije dao na sebe, ako ne i jedini...

on je rezultate imao, dobre rezultate..

na klupu BiH vjerujem da neće jer kao i u dinamu, neda mu se petljati s bagrom..znate i sami koliko su vam uređeni odnosi u savezu i nogometnoj državi..gore nego kod nas...e onda je svakom jasno kako je, kad je gore nego ovaj govnarluk i gnojivo kod nas..

al da završim sa lijepim...taj dan, tu tekmu, istok, i te osjećaje...pamtiti će se

http://www.youtube.com/watch?v=stKELKYH4eM

Na ovoj sam tekmi bio, na jugu. Razbio ih Dinamo, show od utakmice, Sammir igro ko nenormalan.

Imam neke informacije o tome šta se desilo kad mu je Maminjo ušao u svlačionicu, al ne znam koliko su provjerene pošto je rekla-kazala. Uglavnom, dobio je što je zaslužio.

Veliki je trener i čovjek Vahid Halilhodžić.

Dejan Petković Rambo zaigrao u dresu Brazila! 

Brazilcima se ostvarila dugogodišnja želja. Dejan Petković Rambo zaigrao je za fudbalsku reprezentaciju Brazila i to na utakmici protiv Argentine.

Doduše, u pitanju je bio revijalni meč veterana, a Petković je poneo desetku. Utakmica je završena rezultatom 3:3, a Petković je postigao jedan gol na opšte oduševljenje publike, koja je svaki njegov potez propratila ovacijama.

- Veoma sam srećan jer je ogromna čast obući dres Brazila. Pogotovo ako ste stranac.Malo sam se ugojio u poslednje vreme, ali mislim da nije izgledalo loše. Sa â€™desetkom’ na leđima su uvek prijatno osećam â€“ rekao je Petković.

Bem ti zivot, ovakvu igracinu niko nikada nije zvao da igra za Srbiju,Jugoslaviju ili bilo koju reprezentaciju koja je postojala,a Brazilci mu se klanjaju. 

O coveku snimili film, igrao u 3 kluba u Brazilu i u svakom su ga maksimalno cenili iako je otisao kod protivnika ili dosao iz protivnicke ekipe. 

Lepo je rekao neko u Brazilu (ne secam se ko, nije ni bitno) 

Jugoslavija mora da je mnogo jaka reprezentacija kada nema mesta za jednog Ramba... 

• 2 sedmice kasnije...

10471542_917448358265344_827883304103892

gotov jesenji deo sezone u Srbiji

SVUDA GRMI SEVA OKOLO NASA ZVEZDA DRUGA PONOVO

Skuntelar dominacija !!!

Grmi i u kosarci ;)

Videcemo  u maju :) kako ce da vam grmi tad :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.