24. oktobar 2014.11 god. comment_190732 http://www.rtcg.me/sport/fudbal/68976/slavlje-u-tirani-i-pristini.html Ko jos cita PORTAL RTCG-a AAA :D Prijavi
24. oktobar 2014.11 god. comment_190733 Ko jos cita PORTAL RTCG-a AAA :D Ne znam, na njega sam prvo naleteo kad sam ukucao šta sam tražio. :D Prijavi
24. oktobar 2014.11 god. comment_190738 Ovi iz UEFA-e ne znaju bil piškili il kakili. Takva im je i odluka. Al eto bitno je da se kešira po 100 tisućica evrića od oba saveza i pičimo dalje. Prijavi
24. oktobar 2014.11 god. comment_190740 Mozda ovako: 3:0 za Srbiju zato sto Albanci nisu hteli da izadju na teren posle sudijske procene da treba da se nastavi mec. Ako sudija kaze da moze da se nastavi, onda moze. Sudijina rec je svetinja, zakon. Njegova je poslednja. To je isto kao kada bi sudija dosudio crveni karton igracu, a on nece da izadje iz igre zato sto je crveni karton mozda nepravedan (iz ugla tog igraca). Zatim, Srbiji se oduzimaju 3 boda zbog lose organizacije utakmice (+ 2 tekme bez publike). 100000 Srbiji zbog lose organizacije i 100000 Albaniji zbog fasistickih poruka na utakmici. Mislim da smo odlicno prosli i mi i Arbanasi. Prijavi
25. oktobar 2014.11 god. comment_190766 Neznam po cemu je Uefa dodijelila pobjedu Srbiji pa je nakon toga oduzela,prvi ja nebi nastavio utakmicu da me udaraju redari i navijaci,sve osim 0:3 za Albaniju je nerealno. Prijavi
25. oktobar 2014.11 god. comment_190767 ja nebi nastavio utakmicu da me udaraju redari i navijaci,sve osim 0:3 za Albaniju je nerealno. 3:0 za Srbiju zato sto Albanci nisu hteli da izadju na teren posle sudijske procene da treba da se nastavi mec. Ako sudija kaze da moze da se nastavi, onda moze. Sudijina rec je svetinja, zakon. Njegova je poslednja. Cela filozofija. Prijavi
25. oktobar 2014.11 god. comment_190770 Neznam po cemu je Uefa dodijelila pobjedu Srbiji pa je nakon toga oduzela,prvi ja nebi nastavio utakmicu da me udaraju redari i navijaci,sve osim 0:3 za Albaniju je nerealno. dobro ti si nacionalista i moje je mišljenje da je sreća da se tebe ne pita ništa u vezi reprezentativnih utakmica Prijavi
25. oktobar 2014.11 god. comment_190771 Meni je ovo perfektna kazna, oboma kazna, ovima zato sto su isprovocirali, ovi sto su napali, i na kraju 3-0 za srbe zato sto albanci nisu poslusali sudiju. Ne vidim razloga da se iko buni protiv ove odluke. Prijavi
25. oktobar 2014.11 god. comment_190773 Neznam po cemu je Uefa dodijelila pobjedu Srbiji pa je nakon toga oduzela,prvi ja nebi nastavio utakmicu da me udaraju redari i navijaci,sve osim 0:3 za Albaniju je nerealno. Ti da se pitas ti bi nama zabranio fudbal da igramo, ali to nije zato sto si nesto kao realan, neko zato sto si choldo na biciklu. Prijavi
25. oktobar 2014.11 god. comment_190791 dobro ti si nacionalista i moje je mišljenje da je sreća da se tebe ne pita ništa u vezi reprezentativnih utakmicaMeni nikad niko nije rekao da sam nacionalista,a da znas sta znaci rijec nacionalista nebih ni pametovao,potrazi malo filozofe Marksa,Webera,Dirkema sta oni kazu sta znaci rijec nacionalizam pa se javi. Mnogo vise postujem srbe,hrvate i ostale komsije nego ti koji zivis u Srbiji,sto nikad nisam napisao nesto lose za nekog srpskog igraca,nisam zato sto nema razloga,ali imam pravo da iznesem svoje misljenje,ti bi sigurno nastavio utalmicu da si na mjestu igraca. Prijavi
25. oktobar 2014.11 god. comment_190796 Meni nikad niko nije rekao da sam nacionalista,a da znas sta znaci rijec nacionalista nebih ni pametovao,potrazi malo filozofe Marksa,Webera,Dirkema sta oni kazu sta znaci rijec nacionalizam pa se javi. Mnogo vise postujem srbe,hrvate i ostale komsije nego ti koji zivis u Srbiji,sto nikad nisam napisao nesto lose za nekog srpskog igraca,nisam zato sto nema razloga,ali imam pravo da iznesem svoje misljenje,ti bi sigurno nastavio utalmicu da si na mjestu igraca. Prvo, majku mi ne spominji.. za to imaš temu (mala je extra) Drugo, Marksa veoma poštujem i smatram da je vrlodobar pisac i protiv njega nikad reč nisam rekao.. A priznajem da Webera ne gotivim nešto ali opet moram staviti ruku na srce i reći da ima bar dva remek dela (Deobe, Koreni).. dok ovaj Dirkem iskreno nisam ni čuo za njega.. mislim da je on napisao Jablan;ili je Petar Kočić nebitno Ok riješeno je..nisam ti drag ali nisam ni nacionalista!! volim sve osim šiptara Prijavi
25. oktobar 2014.11 god. comment_190798 Prvo, majku mi ne spominju.. za to imaš temu (mala je extra) Drugo, Marksa veoma poštujem i smatram da je vrlodobar pisac i protiv njega nikad reč nisam rekao.. A priznajem da Webera ne gotivim nešto ali opet moram staviti ruku na srce i reći da ima bar dva remek dela (Deobe, Koreni).. dok ovaj Dirkem iskreno nisam ni čuo za njega.. mislim da je on napisao Jablan;ili je Petar Kočić nebitno Ok riješeno je..nisam ti drag ali nisam ni nacionalista!! volim sve osim šiptaraMajku nisam ni spomenuo jer je to tako nisko dirati necije roditelje,drag si mi prije dvije godine sam rekao da imas smisla za humor kad su birali najbolji clanovi tu sam te svrstao,postujem i volim sve ljude ukljucujuci i siptare. Prijavi
25. oktobar 2014.11 god. comment_190814 Prvo, majku mi ne spominji.. za to imaš temu (mala je extra) :dres: Inače Ibišević se povrijedio, izostajaće nekoliko sedmica i propušta Izrael, evo izjave genijalca kad su ga novinari pitali hoćel zvati zamjenu: "Nije pošteno razmišljati odmah o nekome drugom kada se neko od standardnih povrijedi. Nije uredu i ja tako ne razmišljam. Razgovarao sam sa Vedom, čuli smo se telefonom. On će pauzirati jedno vrijeme, a ja još uvijek ne želim razgovarati o spisku," Imal ko da dešifrira šta je konto s ovim ~O) Prijavi
27. oktobar 2014.11 god. comment_191053 Kada nas Belgijanci ubiju, konačno će imati relevantan izgovor. Inače, jedva čekam da dobije nogu. Prijavi
27. oktobar 2014.11 god. comment_191080 Kada nas Belgijanci ubiju, konačno će imati relevantan izgovor. Inače, jedva čekam da dobije nogu. Ne znam samo ko će mu tu nogu dati, jer: https://www.youtube.com/watch?v=kliRejsJmNI Dobro pogledati šta se radi u Savezu. Prijavi
2. novembar 2014.11 god. comment_191605 Sarajevo pobijedilo Zeljeznicar u velikom Sarajevskom derbiju. Prijavi
6. novembar 2014.11 god. comment_191989 Toliko tome o moćnom Dinamu pobucaše ih ljudi ko krme masan džaku sred Zagreba Prijavi
7. novembar 2014.11 god. comment_192007 Bešiktaš - Partizan 2:1 :( 4 minute nadoknade bile, u tom 4. Partizan imao slobodan udarac sa 18 metara, Drinčić šuta, preko živog zida, golman parada brani.. Nalijeće Lazović i malo iskosa, sa neka 4 metra nabija iz sve snage i pogađa prečku.. Ovi izbijaju loptu - kraj. http://www.youtube.com/watch?v=wMrQUSlqir8 Prijavi
7. novembar 2014.11 god. comment_192014 Lazovic seljak, morao je ono bolje sutnut, inace prvo pol smo se raspadali, u nastavku posle dva brzo primljena gola smo malo prodisali,Nikolic opet pravi glume izmjene, ne zna covjek sta radi. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.