Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Reprezentacije, lige i klubovi u regiji

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5 hilj.
  • Pregledi 235,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• "Ja kažem da sam bolji trener od Capella. Onda me pitaju: 'Kako to?'. Pa, da su Capello ili Mourinho rođeni u Travniku, došli bi do Turbeta (mjesto pored Travnika, op.a). Neka oni odu iz Travnika do v

• Ne mogu ovih provokacija, napustam forum

• Ljudi moram sa vama da podijelim ovo. Naime, upravo sam se vratio sa utakmice Buducnost Jedinstvo(Bijelo Polje), otisao sam da gledam klub iz mog rodnog grada iako zivim u Podgorici od svoje drug

Objavljene slike

Regionalna liga moze da se pravi jedino ako ce iz te lige makar jedan tim ici direktno u Ligu sampiona i dva u kvalifikacije, bez toga nema svrhe igrat seski fudbal.

Jedvaj za par godina odličan stoper, u njemu i Lovrenu bi mogli imat jako dobar stoperski par. Isto tako Pjaca nevjerojatan talent fantastičnih fizičkih predispozicija, čudo kolko je dečko jači i spremniji od ostatka svoje generacije, dobrim dijelom i jer se prije bavio hrvanjem, a i iz hrvačke je obitelji.

Kramarić apsolutno zaslužuje svoje mjesto na spisku, a i općenito podržavam pozive igračima koji bi kroz par godina trebali nosit repku.

Naravno jako mi je drago i da je na popisu naš Mario Pašalić.

Poluvreme
PARTIZAN - nefči 2:2

opet Partizan odma počeo gubiti, 0:2 pa stigošmo

Grobari oterali upravu iz lože i sa stadiona...jbm ti fudbal ninković prazan gol promaši + još jednu 100% šansu koju bi torres zabio

Jedva ste pobijedili, pratio sam malo i kod vas je najveci problem uprava, i ekipa je potanka, cijelu utakmicu su navijaci trazili odlazak uprave.

Sarajevo jako dobro odigralo protiv Borusije , iznenađen sam , primjetna je razlika u kvaliteti ali igrači su dali 120% od sebe. Drugi gol nesretno primljen , golman pogriješio . Na kraju ipak poraz od 2:3 ali Sarajlije se nisu "obrukale" .

Realno trebalo je zavrsiti nerijeseno, drugi gol je greska golmana, neznam kako je mogao onako lose procijeniti loptu, igraci su dali svoj maksimum ali presudio je kvalitet.

Dinamo pobjedio, Rijeka pobjedila, Sarajevo dobro odigralo, Partizan pobjedio. Fino fino...

Realno trebalo je zavrsiti nerijeseno, drugi gol je greska golmana, neznam kako je mogao onako lose procijeniti loptu, igraci su dali svoj maksimum ali presudio je kvalitet.

Presudila je isključivo njegova amaterska reakcija, Sarajevo se nosilo s Borussijom skroz ravnopravno.

dinamo nabia rumunje rijeka minimalno pobjedila split remizira u dugopolju da se vamo iggralo torino ne bi zna za sebe hajduk u dnipru minimalno izgubia

ajmoooooooooooooooooooooo

dinamo nabia rumunje rijeka minimalno pobjedila split remizira u dugopolju da se vamo iggralo torino ne bi zna za sebe hajduk u dnipru minimalno izgubia

ajmoooooooooooooooooooooo

Vidiš na Split zaboravih skroz xD

Moć moć...

Avdijator / Vršakadabra / Speed Demon se zalio...

https://www.youtube.com/watch?v=lsKnzhP3ZV0

Bravo GROBARI!

CELA UPRAVA NA ČELU SA ĐURIĆEM NAPOLJE! KAKVA JE TO SLINA ČOVEK POSLE PRVOG GOLA ODE IZ LOŽE! Ja vam tvrdim da čovek nije odgledao ni jednu utakmicu, ne zna ko igra u partizanu, ne zna bre ni pravila fudbala sigurno! Maže ljudima i navijačima oči titulama za koje nije on zaslužan, proda svake godine najbolje pojedince i ništa, dovede tipa 3 bulja igrača iz lige i 2 očajna stranca ne potroši ni milion i opet tim vuku mladi igrači iz partizanove škole fudbala i SASA ILIĆ! Trebalo bi da imamo 100 miliona na računu a mi smo kao i dalje u minusu, šta oni rade u klubu da mi je znati!

Stadion se raspada, smrdi na pišaćku jebenu jer je WC za celu istočnu tribinu 2 sa 2 i ne može 10 ljudi da uđe pa svako šora po ćoškovima pa posle gazimo pišaćku. Imaš 20 matoraca koji prodaju semenke i kikirikije po stadionu i prođu mi ispred nosa bar 10 puta tokom utakmice sledećeg ću da šutnem u glavu!

Partizanov butik na stadionu je malo veći od WC-a, on je 3 sa 3 i ima recimo 100 artikala od čega su 50 privesci da kljuceve i šolje a dres je 70 eura?!

Nemamo generalnog sponzora i sve ukupno od svih sponzorstava ne dobijemo godišnje 1 milion!!!

DAJTE MI DA VODIM KLUB ILI BAR MARKETING KLUBA NA GODINU DANA KAD STE VI NESPOSOBNI! VOLONTIRAĆU NE MORATE NI DINAR DA MI DATE SAMO NEMOJTE DA UPROPAŠTAVATE KLUB IZ GODINU U GODINU!

eh da cujem, gdje su sad oni koji su govorili da ce Borusija devastirati Sarajevo i slicno?

prije svega volio bi cuti Caetov komentar, ajde Frank
10423725_809005065817678_107774858563045

https://www.youtube.com/watch?v=ynWjrHsiKws

10635759_527918747340536_185515254782764

Samo da Sarajevo ima boljeg golmana, ali opet, na neki nacin mozda nam je to i prednost, jer upravo primljeni pogodak nas motivise da damo vise od sebe i zabijemo gol

kako god, sad u njemacku za prolaz dalje

Sead Kolasinac se sjebo juce, falice najmanje 6 mjeseci. Pukli krizni ligamenti u desnom koljenu. Bice interesantno koga ce Susic pozvat umjesto njega

Dragi spaha, ovo sto su ljudi igrali jeste pripremna tekma sa Sarajevom, nije igralo nekoliko igraca, jer ih boli kita za ovim nesto. Ali eto vjerovatno ce sljedecu poceti Hazard, da malo jebe, kao sto je jeb'o otkad je usao :D

ma ja tako to inace biva u fudbalu

Gazprom kupuje Crvenu Zvezdu za 100 miliona. Ima ce 100 posto vlasnistva, a Srbiji ide 40miliona, grad Beograd 20mil i Zvezda 40mil i to ce na dugove otici (duguju 50mil)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.