11. septembar 2014.12 god. comment_187007 Jos onaj dan kad je bila utakmica rekao sam da cemo kiksati i to se desilo. Misimovic nam je bio cijela ekipa i to se vidjelo, on je svojim igrama gurao i Pjanica da igra bolje a vidjeli smo ostale igrace. Prijavi
11. septembar 2014.12 god. comment_187018 http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2014&mm=09&dd=11&nav_id=898792 Advokat: „Igrali smo na stadionu Partizana za koji mislim da je star 100 godina. Osvetljenje je bilo odlično, ali je teren nikakav i to mora da se promeni“ „Zbog ratova devedesetih Srbija je pomalo u prošlosti. Neke stvari su modernizovane, ali za mnoge hotele i zgrade vreme je stalo. To važi i za Partizanov stadion“„Vratio sam se kući posle nedelju dana tamo, ne želim da živim u Srbiji. Tako ću raditi i u naredne dve godine, tako je interesantnije i pod drugim uslovima ne bih ni prihvatio posao“ Respekt selektoru, ima podršku. ^:)^ Ovakvi direktni ljudi nam fale, iskreni, bez foliranja. Videćemo kako ćemo izgledati kad krenu kvalifikacije, od Mihe nije gori sigurno... Prijavi
11. septembar 2014.12 god. comment_187023 Koji se k. toliko sekirate? Gle ovog debila http://zenicablog.com/zenica/crna-hronika/item/27477-lcd-stradao-zbog-poraza-bih.html Prijavi
13. septembar 2014.12 god. comment_187198 https://www.youtube.com/watch?v=J-hgE-SojMg&hd=1 Danas se slavi rodjendan grbavice aka dolina cupova, njen 61 rodjendan. Prijavi
16. septembar 2014.12 god. comment_187775 prije samo dva dana sve je bilo bajno i sjajno u Srbiji i svi su bili zadovoljni sa FSS, jer je Zvezda aktuelni sampion i dominira i na pocetku ove sezone, onda dolazi do kiksa Zvezde i odma krecu osude i paljbe po Toletu od strane Zvezdana Terzica.Davanje ultimatuma Karadzicu, da da ostavku za 30 dana, a samo prije tri,cetri mjeseca je bila druga prica https://www.youtube.com/watch?v=Jsg9b9hwuvI a malo prije toga dok je Zvezda bila u kanalu bila je prica kao sto je sad :D E moji licjemeri evo malo namjestanja u CG :D Liga u kojoj svake godine bude namjesteno 80 posto meceva :D http://www.vijesti.me/sport/policija-istrazuje-da-li-je-utakmica-sutjeska-berane-namjestena-796196 Prijavi
18. septembar 2014.12 god. comment_188079 TI SI PONOSSSS SRBIJEEEEEEEEE< TI SI PONOS CRNE GOREEEEEEEEEEEE CRNO BELIIIIIIIIIIIIIII Bravo momci , sjajna borba, totalno nadigran Totenhem, da je igrao Skuntelar dobili bi ih :D Totalno smo izdomnirali u drugom poluvremenu, odbrana odigrala brilijantno , Totenhem nije stvorio sansu da valja. Besiktas i Grci podijelili bodove, grupa otvorena skroz posle prvog kola. AJMO PARTIZANE, DA SE VRATE SLAVNI DANI Prijavi
18. septembar 2014.12 god. comment_188084 Ne znam za vas ali ja čekam Kaletov post na temu Partizan-Tottenham :D Koji bogovi ovi naši navijači sunce ti poljubim gledaj transparenta i cirkusa hahahahahahahaha :D https://www.youtube.com/watch?v=DGPHrnvHCv0 naklon. Prijavi
18. septembar 2014.12 god. comment_188092 Ne znam za vas ali ja čekam Kaletov post na temu Partizan-Tottenham :D Kurac , zbog nekih pojedinaca koji nemaju nista u glavi ,klub ce da najebe.Ovo ce proci sa zestokom kaznom od strane u UEFE, nadam se da ce biti samo po dzepu. IDEMO DALJEEE !!! SVE POHVALE SASI ILICU KOJI JE IZDRZAO SVIH 90 min :D JEDAN JE SALE . Danko Lazovic gospodin :) Grbic i Vulicevic odigrali brilijantno, samo sto nije bilo centarfora da iskoristi njihove lopte.Pantic nije pokazao puno. Odbrana napokon odlicna,osim sanse u drugom minutu, Totenhem ni jednom nije ozbiljnije priprijetio. Evo sta kazu britanski mediji o mecu : "Totenhem se čvrsto držao u zastrašujućoj atmosferi i počeo kampanju u Ligi Evrope teško izborenim remijem na gostovanju Partizanu. Kada je menadžer Maurisio Poketino odlučio da u severnom Londonu ostavi petoricu igrača, bilo je očekivano da njegov tim bude na teškom testu. Tako je i bilo", konstatuje "Gardijan". "Neki navijači su istakli nešto što je, po svemu sudeći, antismetiska parola. Bio je to neukusan prizor i Totenhem bi mogao da se žali nadležnim organima UEFA, samo dve godine od kada je engleska mlada reprezentacija bila vređana na rasnoj osnovi u Srbiji", piše "Gardijan". "Bi-Bi-Si" je u izveštaju podsetio da je za Partizanom serija od 11 utakmica bez poraza, kao i da su najbolje šanse viđene u kaznenom prostoru gostiju. "Partizan je završio meč kao čvršći tim, ali je tek u nekolko navrata testirao golmana Uga Lorija. Možda će gosti žaliti što tokom prvog poluvremena nisu uradili više u napadu - bar što nisu uputili šut u okvir gola". "Učešće u svakom kupu mora da počne odnekud. Ali, ako Totenhem hoće da osvoji Ligu Evrope ove sezone, onda će ova 'jednolična pat pozicija' teško naći mesto na nekom DVD-u posvećenom tom uspehu. Kao što i biva sa remijima bez golova - ovo je bilo prilično užasno", piše taj list."Ali, kada Maurisio Poketino u ranim časovima sledećeg jutra dođe u Englesku, znaće da je moglo da bude i mnogo lošije za njegov tim. Osim početnih deset minuta, Partizan je dominirao utakmicom, bez postizanja gola, koji je verovatno zaslužio. Poketino je napravio deset promena u odnosu na prethodnu prvenstvenu utakmicu sa Sanderlendom. Samo je Ugo Lori sačuvao svoje mesto", iznosi "Dejli mejl". Prijavi
19. septembar 2014.12 god. comment_188102 kao što se i očekivalo, UEFA je pokrenula istragu povodom ovog transparenta..najebaćemo sigurno, možda bez publike u daljim mečevima.. utakmica je počela prečkom totenhema u prvom minutu, ali uz tu prečku i par šansica ništa više nisu pokazali Partizan ih je nadigrao, ubili smo ih, jbg nema gola al nema veze Ćirković je fenomenalno odigrao, svaka čast momku!! Tek došao,nije se uplašio ničega odlična igra.. Grbić i Vulićević standardno dobri na desnoj strani, Lazović tanak u napadu upropastio par dobrih prilika Pantić dobar ali pokazao neiskustvo u par situacija,posebno u onoj kad je išao sam 40 metara i onda pomalo traljavo ošutao, ali nema veze sve u svemu sjajna utakmica,jedina mrlja ovaj transparent Grobara (koji će se dopasti diablu).. Prijavi
19. septembar 2014.12 god. comment_188104 Dzaba jos 20 Djokovica koji ciste obraz Srba kad imas ove fekalije koji se zovu navijacima, patriotama i Srbima. Kakav mozak moras biti da izbijes klubu iz ruke ovih 100 hiljada eura ili koliko vec, od ovog remija, i da pljujes po svom narodu? I onda neko kaze "strani mediji nas predstavljaju ko divljake", pa picka ti materina glupa ne treba ti strani medij, dovoljno je samo posmatrati ove "duhovite" Srbei oni ce sami da se uniste. Jos jaci su komentari tipa "kako kreativno", "hahahah originalno". Sreca pa su jos u manjini ali i to ce se promijeniti za koju godinu. Prijavi
19. septembar 2014.12 god. comment_188127 Eto jel vam sinoć Dinamo pokazao zašto je najjači klub na Balkanu? Petica ljudi dragi, petica... Žao mi Rijeke. PS. Čestitke Partizanu na remiju. Prijavi
27. septembar 2014.12 god. comment_188878 Na danasnji dan prije 25 godina, Seltik i Partizan su odigrali epski duel za prolazak u drugu rundu Kupa pobednika kupova. Partizan je u prvom mecu koji se igrao u Sarajevu dobio 2-1 a u revansu izgubio 5-4 ali je ipak prosao dalje. Evo malo snimaka istorijsko duela Seltik-Partizan http://www.youtube.com/watch?v=GCG305gmg8A#t=138 http://www.youtube.com/watch?v=2FTRCNHTkzI Prijavi
30. septembar 2014.12 god. comment_189156 Sušićev prvi dobar potez - Kvesa pozvan u BH reprezentaciju. Prijavi
1. oktobar 2014.12 god. comment_189217 zvezda 8 utakmica nije primila gol, rame uz rame sa barselonom i juventusom partizan daje 3,5 golova po meču, ispred real m i Chelsea...Real je na drugom mestu sa 3,33 gola po meču :jebotehljeb: Prijavi
1. oktobar 2014.12 god. comment_189237 Zanimljivo bi bilo pogledati utakmice Zvezda-uefalona, Partizan-Chelsea, mislim da bi bilo napeto do samog kraja Prijavi
3. oktobar 2014.12 god. comment_189344 Nevjerojatno je kako Dinamo sinoć nije mogao gola zabiti, a kamo li pobjediti. Ne mo'š onoliko prilika imati i sve ne iskoristiti. Celtic očajna ekipa. Nadam se da se Rangersi što prije vraćaju u Premiership. Prijavi
14. oktobar 2014.11 god. comment_190053 Čestitke U-21 reprezentaciji Srbije na plasmanu na EP svaka čast, izbacili su Španiju koja je nekoliko puta jača i skuplja ekipa.. Slučajno sam naletio na utakmicu i pogledao je do kraja i stvarno svaka čast =D> Prijavi
17. oktobar 2014.11 god. comment_190264 ljudi sutra je 147.večiti derbi!! zadnji derbi,igran u aprilu pripao je Partizanu 2:1,golom Kojića u 90+ volejom tok 146 derbija: prvo pol: -penal za zvezdu - brani lukač -slobodnjak za partizan - golčina drinčića -novi penal za zvezdu - brani lukač drugo pol: 90. minut - gol Partizan - Kojić derbi i obilježen tim da su Grobari bili praktično bez baklji i pirotehnike (možda 10 baklji ukupno zapaljenih, jedino Zabranjeni su imali nešto više jer su unosili kasnije) jer je policija pre meča dobila dojavu da je ograda na sjeveru gde su Delije, namazana zapaljivim lepkom u cilju da jednom šibicom planu sve ciganske zastave.. tako da je policija provalila ranije u prostorije JNA, čak su i igrače pretresali i u WC-u u šahtu su našli torbe sa bakljama i svom pirotehnikom (nađeno preko 400 baklji, pun kurac bombi, i ostalih sranja) Delije su imali pirotehniku i na početku drugog poluvremena su napravili veliku bakljadu,pa je meč bio prekinut nekih 5-10 min Grobari su pevali: hoćemo penal za zvezdu a Cigani: tri penala hoću ja neću jedan neću dva :D bakljada Delija a Grobari su meč obilježili,tako da su posle gola Drinčića izneli sve ukradene ciganske zastave pre meča, cigani su na kraju meča zapalili deo severne tribine, da vrate Grobarima za ono paljenje marakane na 145. derbiju 145 derbi je igran u novembru 2013... završen je pobedom zvezde 1:0 autogolom veterana Partizana Obradovića derbi su opet obilježili navijači delije su imali koreografiju sa stihovima svojim pesamaa Grobari sa crno belim zastavicama,i natpisom I KAD BUDEM PRAH I DIM,MOJE SRCE BIĆE S NJIM posle lepih slika dve navijačke grupe,kreću malo ružnije scene Grobari su zapalili južnu tribinu i prekinuli meč nekih 15.minuta https://www.youtube.com/watch?v=oHGYG8UbE2Y derbi pre tog igran na JNA, odlučujući za titulu prvaka države, tri kole pre kraja dobio je Partizan odnos u titulama do tog derbija je bio zvezda 25 partizan 24 i tom osvojenom titulom Partizan se izjednačio sa CZ Derbi je u 91.minutu rešio sada igrač Dortmunda, Miloš Jojić golom iz slobodnog udarcakoreografija delija: koreografija Grobara: Gol jojića https://www.youtube.com/watch?v=U4TNBv1pxK4 Prijavi
17. oktobar 2014.11 god. comment_190286 Za sutra je najavljeno zajednicko navijanje na pocetku meca, videcemo sta ce biti. Ocekujem da ih karnemo sa dva komada, Skuletic i Zivkovic strijelci. Prijavi
17. oktobar 2014.11 god. comment_190291 Mislim da ce prekid biti siguran, bakljade takodjer a ljepote od fudbala nimalo, prognoziram utakmicu bez golova. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.