16. februar 2014.12 god. comment_163909 Kakva igra Blaugrane. Ostao sam bez teksta. Šest komada Rayu, sada na red dolaze tzv. Građani. Novo punjenje. Visca el štala Prijavi
16. februar 2014.12 god. comment_163931 O sunce ti jbm, ižive se tamo na nekom Rayu i odmah treba strah u kosti svima utjerat. A City samo čeka, najjači su tamo gdje je ova šugava Barcelona najslabija, skok igra u napadu i obrani, prekidi, duel igra i sve ostalo. A da ne govorim da je to najefikasniji napad u ligi koji igra protiv prosječne obrane. Neće im Barcelona pera odbit u Engleskoj. Kakav mrtvi Neymar...... Prijavi
16. februar 2014.12 god. comment_163948 Jebem ti mekinju! Da imaju istu boju koze, rekao bih da su Sedorfovu nogu "ukrali" :sal2: Fudbalsko i sportsko savrsenstvo. Inace, njegov rival Mesi opet pomerio granice, ako dobro razumem, postao je igrac koji je kao clan 1 spanskog kluba dao najvise golova. Ta brojka je sada nestvarnih 337 golova. Prijavi
16. februar 2014.12 god. comment_163952 Imam pitanje za Sivlia. Sta mislis ko je boji igrac, Bale ili Neymar? Prijavi
16. februar 2014.12 god. comment_164012 Neymar? To onaj igrač zbog kojeg će Barcelona biti kažnjena izbacivanjem iz Lige prvaka? Sent from my GT-I9505 using Tapatalk Prijavi
17. februar 2014.12 god. comment_164077 Real prosle sezone 15 bodova manje od Barselone i to u jebenoj Primeri. Ja sve imao utisak 6-7. Prijavi
17. februar 2014.12 god. comment_164083 Neki dan sam naletio na vijest koja je poznata otprije a to je da bi u Valenciju mogao ući singapurski milijarder. Klub je maltene pred stečajnim postupkom. Dug je oko 300 miliona eura, stadion koji su započeli su trebali izgraditi do sada ali je sve zaleđeno. Apsolutno bih volio da se nešto ovako desi da se stvori konkurencija u pravom smislu. Pun kurac državnih projekata i političkih partija Reala i Barcelona. Prijavi
17. februar 2014.12 god. comment_164087 Pa bila je Malaga u vlasništvu milijardera pa opet propali.. U Španiji jednostavno niko sem Reala i Barce ne može opstati na duže staze jer su čelnici tih klubova u vezi sa najmoćnijim političarima u zemlji.Sent from my Nokia Lumia 920 using Tapatalk Prijavi
17. februar 2014.12 god. comment_164092 Singapurski milijarder :D. Kad vidim šta rade Singapurci u svojem nogometu koji je pun svakakvih ilegalnih radnji, ne bih to gledao kao dobru vijest. A Primera je mrtva zadnjih 8-9 godina, nažalost. Jedino ih izvlači činjenica da veliki igrači idu u Real i Barcelonu i da to ljudi gledaju. Ali ja nisam utakmicu Primere tipa Valencia - Atletico ili Sevilla - Betis gledao već jako dugo. Prijavi
17. februar 2014.12 god. comment_164123 Imam pitanje za Sivlia. Sta mislis ko je boji igrac, Bale ili Neymar? Dječje rasprave. Ne može se uspoređivati igrač koji je igrao u jednom prosječnom klubu kao što je Tottenham i igrač koji je pokorio Južnu Ameriku. Simple as that. Prijavi
17. februar 2014.12 god. comment_164131 Dječje rasprave. Ne može se uspoređivati igrač koji je igrao u jednom prosječnom klubu kao što je Tottenham i igrač koji je pokorio Južnu Ameriku. Simple as that. hahahahahaha Prijavi
17. februar 2014.12 god. comment_164135 Pa naravno ipak je Brazilska liga poznata po najcvrscim obranama, koda je problem zabit Cityu, Chelsea-u, Unitedu, Stokeu i takvima aj ti zabi gol Flamengu, Palmeirasu, Internacionalu. Stvarno neusporedivo :D Prijavi
17. februar 2014.12 god. comment_164137 Pa naravno ipak je Brazilska liga poznata po najcvrscim obranama, koda je problem zabit Cityu, Chelsea-u, Unitedu, Stokeu i takvima aj ti zabi gol Flamengu, Palmeirasu, Internacionalu. Stvarno neusporedivo :D Ni Pele nije igrao u Europi pa ga se smatra najboljim svih vremena. Engleska liga je precijenjena po mom mišljenju. I čemu uopće ove rasprave. Neymar je alfa i omega reprezentacije Brazila, a Bale igra za Wales. Prijavi
17. februar 2014.12 god. comment_164139 Bale je bolji. Jednostavno udji na transfermarkt vidi cijene. Ostalo je nebitno Prijavi
17. februar 2014.12 god. comment_164141 Pa kako da Bale bude alfa i omega Brazila kad je rođen u Wales-u, nije ti bas neka usporedba to s reprezentacijama tu nemas prevelikog utjecaja za kog ces igrat. Engleska liga je puno jaca od Brazilske to valda moras priznat i biti najbolji igrac EPL je dosta velika stvar i cjenjeniji uspjeh od nagrade za najboljeg igraca Brazilske lige. Prijavi
17. februar 2014.12 god. comment_164142 Ni Pele nije igrao u Europi pa ga se smatra najboljim svih vremena. Engleska liga je precijenjena po mom mišljenju. I čemu uopće ove rasprave. Neymar je alfa i omega reprezentacije Brazila, a Bale igra za Wales. Pa naravno da igra za Wels,nije se rodio u Zimbabveu... Igi i ja to kontam.. Prijavi
17. februar 2014.12 god. comment_164163 Ni Pele nije igrao u Europi pa ga se smatra najboljim svih vremena. Engleska liga je precijenjena po mom mišljenju. I čemu uopće ove rasprave. Neymar je alfa i omega reprezentacije Brazila, a Bale igra za Wales. A koja je to liga po tebi najbolja ? Prijavi
18. februar 2014.12 god. comment_164308 Gledajte ovo. [spoiler] [/spoiler] Cigan do Cigana. Prestrašno. Prijavi
18. februar 2014.12 god. comment_164351 Dječje rasprave. Ne može se uspoređivati igrač koji je igrao u jednom prosječnom klubu kao što je Tottenham i igrač koji je pokorio Južnu Ameriku. Simple as that. Reci mi da se zajebaješ... Sent from my GT-I9505 using Tapatalk Prijavi
19. februar 2014.12 god. comment_164353 Ni Pele nije igrao u Europi pa ga se smatra najboljim svih vremena. Engleska liga je precijenjena po mom mišljenju. I čemu uopće ove rasprave. Neymar je alfa i omega reprezentacije Brazila, a Bale igra za Wales. 1. Pele nije najbolji svih vremena. 2. Engleska liga je po koeficijentu UEFA-e druga liga u Europi, a po kvaliteti i marketingu svjetski broj 1 3. Neymar je odličan igrač, ali to što igra za Brazil, a Bale za Wales ne osporava Balea. Hoćeš da kažeš da je Giggs prosječan igrač? Dečko pred banom si. Ja se nikada na vašem forumu ovako bahato nisam ponašao kao ti ovdje. Ne dadne li ti reLo ban uskoro, ja ću. Ne brini. Prijavi
19. februar 2014.12 god. comment_164355 Ne može trolati valjda 10 dana, počet ću misliti da je stvarno glup. Trolanje je Ok ali u granicama. Ne treba pretjerivati i iskušavati nečije strpljenje. Ne možeš na svaku kontrirati. Sent from my GT-I9505 using Tapatalk Prijavi
19. februar 2014.12 god. comment_164356 Ne može trolati valjda 10 dana, počet ću misliti da je stvarno glup. Trolanje je Ok ali u granicama. Ne treba pretjerivati i iskušavati nečije strpljenje. Ne možeš na svaku kontrirati. Sent from my GT-I9505 using Tapatalk Pa realno poznaješ li ijednog inteligentnog navijača Barcelone? Ja na njihovu žalost NE. Čak znam i inteligentne navijače Juventusa, ali Barce ni slučajno. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.