Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Primera (ESP)

Istaknuti odgovori

Kakva igra Blaugrane. Ostao sam bez teksta. Šest komada Rayu, sada na red dolaze tzv. Građani. Novo punjenje.

Visca el štala

• Odgovori 2,3 hilj.
  • Pregledi 136,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• ja primeru pratio preko top gol emisije sto je kod nas bila u bosni na bht1 televiziji. dodjem iz skole i gledam pregled golova u svim ligama

• O snazi ove lige govori to sto ce je Barselona osvojiti sa Alonsom na stooeru

• Ne sikiram se dok imamo Hariba u napadu, sve što Benz može da uradi Haribo može duplo bolje.

O sunce ti jbm, ižive se tamo na nekom Rayu i odmah treba strah u kosti svima utjerat. A City samo čeka, najjači su tamo gdje je ova šugava Barcelona najslabija, skok igra u napadu i obrani, prekidi, duel igra i sve ostalo. A da ne govorim da je to najefikasniji napad u ligi koji igra protiv prosječne obrane.  Neće im Barcelona pera odbit u Engleskoj. Kakav mrtvi Neymar......

Jebem ti mekinju!

Da imaju istu boju koze,  rekao bih da su Sedorfovu nogu "ukrali" :sal2:

Fudbalsko i sportsko savrsenstvo.

Inace, njegov rival Mesi opet pomerio granice, ako dobro razumem, postao je igrac koji je kao clan 1 spanskog kluba dao najvise  golova. Ta brojka je sada nestvarnih 337 golova.

Real prosle sezone 15 bodova manje od Barselone i to u jebenoj Primeri. Ja sve imao utisak 6-7.

Neki dan sam naletio na vijest koja je poznata otprije a to je da bi u Valenciju mogao ući singapurski milijarder. Klub je maltene pred stečajnim postupkom. Dug je oko 300 miliona eura, stadion koji su započeli su trebali izgraditi do sada ali je sve zaleđeno. Apsolutno bih volio da se nešto ovako desi da se stvori konkurencija u pravom smislu. Pun kurac državnih projekata i političkih partija Reala i Barcelona.

Singapurski milijarder :D. Kad vidim šta rade Singapurci u svojem nogometu koji je pun svakakvih ilegalnih radnji, ne bih to gledao kao dobru vijest. A Primera je mrtva zadnjih 8-9 godina, nažalost. Jedino ih izvlači činjenica da veliki igrači idu u Real i Barcelonu i da to ljudi gledaju. Ali ja nisam utakmicu Primere tipa Valencia - Atletico ili Sevilla - Betis gledao već jako dugo.

Imam pitanje za Sivlia. Sta mislis ko je boji igrac, Bale ili Neymar?

Dječje rasprave. Ne može se uspoređivati igrač koji je igrao u jednom prosječnom klubu kao što je Tottenham i igrač koji je pokorio Južnu Ameriku. Simple as that.

Pa naravno ipak je Brazilska liga poznata po najcvrscim obranama, koda je problem zabit Cityu, Chelsea-u, Unitedu, Stokeu i takvima aj ti zabi gol Flamengu, Palmeirasu, Internacionalu. Stvarno neusporedivo :D

Pa naravno ipak je Brazilska liga poznata po najcvrscim obranama, koda je problem zabit Cityu, Chelsea-u, Unitedu, Stokeu i takvima aj ti zabi gol Flamengu, Palmeirasu, Internacionalu. Stvarno neusporedivo :D

Ni Pele nije igrao u Europi pa ga se smatra najboljim svih vremena. Engleska liga je precijenjena po mom mišljenju. I čemu uopće ove rasprave. Neymar je alfa i omega reprezentacije Brazila, a Bale igra za Wales.

Pa kako da Bale bude alfa i omega Brazila kad je rođen u Wales-u, nije ti bas neka usporedba to s reprezentacijama tu nemas prevelikog utjecaja za kog ces igrat. Engleska liga je puno jaca od Brazilske to valda moras priznat i biti najbolji igrac EPL je dosta velika stvar i cjenjeniji uspjeh od nagrade za najboljeg igraca Brazilske lige.

Ni Pele nije igrao u Europi pa ga se smatra najboljim svih vremena. Engleska liga je precijenjena po mom mišljenju. I čemu uopće ove rasprave. Neymar je alfa i omega reprezentacije Brazila, a Bale igra za Wales.

Pa naravno da igra za Wels,nije se rodio u Zimbabveu...

Igi i ja to kontam..

Dječje rasprave. Ne može se uspoređivati igrač koji je igrao u jednom prosječnom klubu kao što je Tottenham i igrač koji je pokorio Južnu Ameriku. Simple as that.

Reci mi da se zajebaješ...

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

1. Pele nije najbolji svih vremena.

2. Engleska liga je po koeficijentu UEFA-e druga liga u Europi, a po kvaliteti i marketingu svjetski broj 1

3. Neymar je odličan igrač, ali to što igra za Brazil, a Bale za Wales ne osporava Balea. Hoćeš da kažeš da je Giggs prosječan igrač?

Dečko pred banom si. Ja se nikada na vašem forumu ovako bahato nisam ponašao kao ti ovdje. Ne dadne li ti reLo ban uskoro, ja ću. Ne brini.

Ne može trolati valjda 10 dana, počet ću misliti da je stvarno glup.
Trolanje je Ok ali u granicama.
Ne treba pretjerivati i iskušavati nečije strpljenje.
Ne možeš na svaku kontrirati.

Ne može trolati valjda 10 dana, počet ću misliti da je stvarno glup.
Trolanje je Ok ali u granicama.
Ne treba pretjerivati i iskušavati nečije strpljenje.
Ne možeš na svaku kontrirati.

Pa realno poznaješ li ijednog inteligentnog navijača Barcelone? Ja na njihovu žalost NE. Čak znam i inteligentne navijače Juventusa, ali Barce ni slučajno. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.