Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Primera (ESP)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,3 hilj.
  • Pregledi 136,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• ja primeru pratio preko top gol emisije sto je kod nas bila u bosni na bht1 televiziji. dodjem iz skole i gledam pregled golova u svim ligama

• O snazi ove lige govori to sto ce je Barselona osvojiti sa Alonsom na stooeru

• Ne sikiram se dok imamo Hariba u napadu, sve što Benz može da uradi Haribo može duplo bolje.

Atletico ima sve u svojim rukama. Barca im nece nista moci ako dobiju naredne 4 utakmice - tada bi kolo prije kraja postali prvaci Spanije. Barci bjeze 4 boda, a Realu 3. U slucaju jednakog broja bodova s Realom gleda se medjusobni skor, a tu je Atletico bolji od njih. U sljedecem kolu docekuju Elche i tu ne bi trebali imati problema. Nakon toga idu u goste Valenciji i to bi mogla biti odlucujuca utakmica za njih. Ako na Mestalli uzmu 3 boda vrlo su blizu cilju. U 36. kolu igraju opet u Valenciji, ali protiv Levantea i u predzadnjem kolu na Calderonu docekuju Malagu.

Ono sto bi izdvojio kao negativno za njih kada je u pitanju borba za Primeru je to da imaju 2 teske utakmice protiv Chelseaja i dobar niz koji imaju - 7 pobjeda zaredom. Na Mestalli, najtezem gostovanju u naredna 4 kola, igraju izmedju 2 polufinalne utakmice LP. Ne znam kako ce se te utakmice protiv Chelseaja odraziti na njih, ali u dosadasnjem dijelu sezone su pokazali da komotno mogu igrati na 2 fronta. Najduzi niz pobjeda Atletica u ligi je bio 8. Nakon toga su kiksali. Pobjednickom nizu kad tad dodje kraj - nadam se da ce njihovom kraj biti na Nou Campu :D

Pozitivna stvar u ove naredne 4 utakmice pored forme i dobrih igara je ta sto su sve ekipe osim Elchea vise-manje sigurne kada je u pitanju borba za opstanak. Valencija je fokusirana na EL gdje je cekaju 2 teske utakmice u polufinalu - mozda ce protiv Atletica odmarati neke igrace. Levante, isto kao i Valencija, ne moze ni gore ni dole. Malaga bi isto trebala biti sigurna u 37. kolu.

Atletico po meni ima jako dobar raspored i odlicne predispozicije da bude prvak. Ovo jednostavno moraju iskoristiti jer se ovakva prilika pored Barce i Reala ne pruza cesto :)

Atletico do titule, nekako sam njih i Sevillu najviše gotivio u Španjolskoj uvijek. U posljednje vrijeme Real jer mrzim Uefalonu. 
Imaju sjajnu priliku, i što je najbitnije sve je u njihovim rukama. Nitko osim njih samih (neću računati suce :D ) im ne može odnijeti tiulu. 

Uefa

A. Bilbao H

Villareal A

Getafe H

Elche A

A. Madrid H

Real

Osasuna H

Valencia H

Valladolid A

Celta A

Espanyol H

Uefa ima onako težak raspored, u lošoj su formi i u šoku su zbog ispadanja iz LŠ, dok sa druge strane Real ima teške tekme sa Bajernom u LŠ

EDIT: Još nešto važno Uefa i Real za dva dana tj. na moj 18. rođendan igraju Copa del Rey

Jedna od najjacih izjava nasih sportskih novinara u poslednje vreme:

"Pitate se verovatno kako će Katalonci napraviti transfere iako su pod suspenzijom?

U Barseloni veruju da će odluku lako oboriti ili će kazna biti smanjena. Poznavajući ozbiljnost FIFA treba reći da su velike šanse da se to i desi..."

Nama je bio sporan transfer Kakute a njima 10 transfera... 

Plus transfer Neymara koji je vec zaboravljen.

Plus transfer Neymara koji je vec zaboravljen.

Pa ovo je sve i napravljeno da bi se taj puno veci prekrsaj zaboravio .Mazu nam oci govnima . 

Samo da vam obavijestim da je Barcelona izgubila od Real Madrida u finalu Kupa kralja i da je Real osvajač kupa. Pobjedonosni gol za 2-1 postavio je bivši premierligaš Gareth Bale. Hvala i doviđenja.

Samo da vam obavijestim da je Barcelona izgubila od Real Madrida u finalu Kupa kralja i da je Real osvajač kupa. Pobjedonosni gol za 2-1 postavio je bivši premierligaš Gareth Bale. Hvala i doviđenja.

Kratko i jasno .

Nikad lakse nije bilo napasti Barcelonu. Toliko im se presing sjebo, Martino leti na kraju.

Ako kojim slucajem postave Bielsu, bice cak i jednako dobri kao s Pepom. 

Ako nista, ja bih ga postavio samo da od Neymara napravi covjeka.

Ćavi je mator i nezainteresovan; Mesi nikada više neće biti onaj igrač koji je bio 2010. i 2011; Inijesta u stvari nije ni bio veliki; sada se tek vidi zašto je Venger pustio Fabregasa da ode; Maskerano je argentinski pacov koji ume samo da igra prljavo; onaj folirant Nejmar je najveći promašaj u istoriji fudbala; Buskets? Obična prevara od igrača; ko je, uopšte, ikada čuo za Tatu Martina; da znate, ni ona La Masija nije ništa posebno, mnogi klubovi to imaju; loši su i gubitnici; i zašto svi pričaju o nekom Krojfu...

zaboravio si Alvesa slinicu da spomense Klicko :)

E nisam ja tolko pametan da napišem to xD sa mozzartsport.com

Послато са C2105 уз помоћ Тапатока

Evo baš gledam Atletico - Elche, poluvrijeme je i Atletico igra prosječno. Najjači su na otvaranju tekme, samo to moramo pregurati nekako. Pred kraj poluvremena je Elche čak i iskontrolisao tekmu, Kurtonja skinuo najbolju šansu na tekmi.

Barcelona će biti u mogućnosti ovog ljeta dovoditi/prodavati igrače. UEFA je zaštitila svoje mezimče.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.