Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Primera (ESP)

Istaknuti odgovori

Meni nista posebno gol,pretrcao 4 igraca i golmana,ako je vrhunski gol zato sto ga je Messi dao,onda ok,nista posebno;

• Odgovori 2,3 hilj.
  • Pregledi 136,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• ja primeru pratio preko top gol emisije sto je kod nas bila u bosni na bht1 televiziji. dodjem iz skole i gledam pregled golova u svim ligama

• O snazi ove lige govori to sto ce je Barselona osvojiti sa Alonsom na stooeru

• Ne sikiram se dok imamo Hariba u napadu, sve što Benz može da uradi Haribo može duplo bolje.

Real Madrid pobijedio Betis i bila je to 500 pobjeda Carla Ancelotia u karijeri,svaka cast malo kome je to uspjelo.

Real u 2014. godini nije primio gol.

5 tekmi i svih 5 pobjeda uz 13 datih golova. #jebotemis

Mourinho: "Natjecanje u Španiji svodi se na borbu Reala i Barcelone. Izgubili smo naslov sa 99 bodova. To je natjecanje koje mi se ne sviđa. Imao sam čast da vodim veliki klub kao što je Real, ali liga mi se nije dopadala", rekao je Mourinho, dodavši kako je u Engleskoj mnogo više neizvjesnosti."

Nema se šta dodati čovjek je objasnio šta je primera i kakva je...

Kakvo ciganisanje Coste veceras

I Barca i Atletico kiksali.Real i ovo kolo profitirao sada su samo na -1 u odnosu na vodeci dvojac.
Atletico jako los protiv Seville ne znam da li su stvorili 3 prilike za 90 minuta.

Vrhunski skauting, planski rad, pametno poslovanje. Već je i ovih 57 miliona genijalan potez, bagatela takoreći. Barcelona je jedna velika familija, ljudi moji.  To je tračak nade, svjetlosti i djevičanske nevinosti nad olovnim nebom fudbalskim što se nadviše nad ovom igrom poput neke opake bolesti. Rosellu odjednoč iz usta pjena poteče poput kakve bujice snažne. Mater im jebem licemjernu! Imam par pitanja:

GDJE PLATINI? ŠTO ĆUTI  A NEKIM KLUBOVIMA SERE I PRIJE NEGO ŠTO UOPŠTE ZAVRŠE PLANIRANI TRANSFER?

Zašto sada UEFA ne zastupa postulate i načela FFP-a koja svima garantuju jednaka prava (al' zamalo) i najgrđe osuđuju svaki vid nepoštovanja?

Hoće li Barcelona biti sada izbačena iz Evrope kao Malaga (ovo je vjerovatno najlicemjerniji čin Uefe otkad postoji)  zbog trošenja para i povećanja već ionako ogromnog finansijskog minusa? 

Da li će uopšte fasovati bilo kakav vid kazne?

Neće, ali zato hoće PSG recimo. Koliko samo uživam u ovome. Koliko samo nasmijava ovo pljuvanje uvis svih vaški iz Uefe.

Sta to pada ,pada Farsa !!!

http://www.youtube.com/watch?v=3_7fYTObkrw 

Koliko u toj Barceloni ima taloga, samo treba malo zagrebati.

http://nogomet-njuz.com/skandal-svih-skandala-real-madrid-smjestio-barceloni/#

Kako bih volio da ih kazne, auuuu..

Lopovi, na sve su spremni.

Ne bi me čudilo da su baš oni masno platili Henninga Ovreba da im pomogne protiv nas.

I Platini s njima ide u isti koš. Isti su to lopovi, zajedno u talu rade...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.