Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Primera (ESP)

Istaknuti odgovori

Gdjessi out minimalno 6-8 tjedana. Ovo je careerend ozljeda. Ima pravde na ovom svijetu. Varalice nadrapaju.

Kakva crna careerend ozljeda, pa momak povrijedio butni mišić, nije mu otišo meniskus u pm. Ne lupaj na času.

Elem nejse, jes se sad našao povrijediti jebo ga on, taman trebao igrati protiv naše repke. E Messi, prdo jedan mali.

• Odgovori 2,3 hilj.
  • Pregledi 136,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• ja primeru pratio preko top gol emisije sto je kod nas bila u bosni na bht1 televiziji. dodjem iz skole i gledam pregled golova u svim ligama

• O snazi ove lige govori to sto ce je Barselona osvojiti sa Alonsom na stooeru

• Ne sikiram se dok imamo Hariba u napadu, sve što Benz može da uradi Haribo može duplo bolje.

Pa nije mu ovo prva teška ozljeda, nego već treća  intervalu od pola godine. Sigurno će ga dokrajčiti kao nogometaša. Pa nisam mislio doslovno da je kraj karijere, ali da mu ide prema kraju u Barceloni. Neymar počinje birljirati i isprdit će ovog malog gnoja kao što je on Ibru i Etooa.

Gdjessi out minimalno 6-8 tjedana. Ovo je careerend ozljeda. Ima pravde na ovom svijetu. Varalice nadrapaju.

Da mi je naci tog lika koji je ovaj nadimak prvi napisao/izrekao pa da popricamo, da saslusam njegovu zivotnu pricu. Mora da je bila puna patnje i kompleksa jer je ovo jedan od najglupljih nadimaka ikad izrecenih otkad je interneta.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=1-JXiQ9k3-s

Ronaldo se druzio sa decom obolelom od leukemije.  

http://www.fudbaluzivo.rs/ronaldo-deci-oboleloj-od-leukemije-vi-ste-moji-heroji-video.html

Messi snimio reklamu protv nasilja na stadionima i oko njih. 

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=yQBU15jM5gA

Bale danas zabio het-trick i to onaj sto bi se reklo savrsen... jedan gol glavom,drugi desnom nogom i treci levom nogom. Izgleda da pocinje Bale sa vracanjem para.

Koliko je Primera lakša od Premiershipa pa to je strašno. Ovaj Southampton je danas podbacio, ali sam uvjeren da bi napatio i Barcu i Reala i Atletico puno više nego što ih može napatiti jedna Valencia ili Sevilla.

Barsa me zanima kao lanjski sneg. Njihove rezultate znam samo da bih mogao najboljeg druga trpati kada kiksnu. 

Odgledah Barcelona - Villarreal uz grceve u butini. Mnogo teska utakmica za oko, pogotovo u prvom poluvremenu gdje je domacin imao solidnih 777 pasova i jednu sansu koliko sam upratio. Gol je pao iz penala. Nije ni cudo sto je Song klupa stalno i sto ide u soping redovno da ubije tugu. Jednostavno ne razumije njihov sistem i tu je samo za rotaciju. Pa ga je tako zamijenio Xavi da gurne koji pas konkretno u prostor a ne prvom do sebe.

Real sam sebi pljun'o u facu.

De coece, samo trolujes ljeb te jebo. Odvadi malo nekad.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.