8. oktobar 2013.12 god. comment_147166 Pa nisam ja rekao da nisu dužni, već da većinu duguju upravo bankama i investicijskim kućama. Pogledaj tko su članovi odbora i čime se bave i bit će jasno zašto tolike pare dobivaju. Ljudi misle da Realu valjda država daje pare ili tako nešto. Wrong. Ma nisam ja odvjetnik nikakav, simpatiziram ih kao klub i to je to. Naveo sam razlog zašto je Baleov transfer održiv. Bale ne vrijedi 100 milijuna ako se mene pita ali njima će se ovaj transfer marketinški vratit. Igrački možda. Prijavi
8. oktobar 2013.12 god. comment_147170 Pa nisam ja rekao da nisu dužni, već da većinu duguju upravo bankama i investicijskim kućama. Pogledaj tko su članovi odbora i čime se bave i bit će jasno zašto tolike pare dobivaju. Ljudi misle da Realu valjda država daje pare ili tako nešto. Wrong. Ma nisam ja odvjetnik nikakav, simpatiziram ih kao klub i to je to. Naveo sam razlog zašto je Baleov transfer održiv. Bale ne vrijedi 100 milijuna ako se mene pita ali njima će se ovaj transfer marketinški vratit. Igrački možda. Ja nisam rekao da im se transfer neće financijski vremenom vratiti. Ronaldov transfer koji je iznosio 94 milijuna eura vratio im se višestruko vremenom. Uopće ne govorim o tome - govorim kako UEFA tolerira da klub koji je dužan više od pola milijarde kupuje tako skupe igrače. Očito se ne razumiše dovoljno u ekonomiju. Kad propadaju banke, šta prvo tone znaš li... Prijavi
26. oktobar 2013.12 god. comment_148723 Prvo poluvrijeme El Clasica dosta bezvezno, praktički osim (bezveznog) gola Neymara ništa nismo vidjeli. Drugo se poluvrijeme igralo malo bolje. Real je oštećen za čisti penal pri rezultatu 1:0 za Farcu. Tko zna kako bi završila utakmica da je penal suđen. Ronaldo kandidat za flop of the match, jedino što ga izvlači je ona asistencija za Jesea. Bale obična nula, ja zaista ne vidim šta u tom čovjeku vrijedi 100 milja eura. Bolje bi mu bilo da je ostao u Premiershipu. Modrić odlično odigrao, među 2-3 najbolja igrača Reala. Onaj nedosuđeni penal mogao bi puno pomoći Barceloni u borbi za naslov jer svaki bod je bitan u ovoj ligi gdje se ne kiksa puno. Prijavi
26. oktobar 2013.12 god. comment_148727 Barca ih nadigrala i to je to. Real bezidejan danas, ni blizu onog Reala koji je mljeo Barcu pod Mourinhom. Prijavi
26. oktobar 2013.12 god. comment_148734 ma daj el shitico dosadno za popizdit da nisan bia s drustvon obisia bi se Prijavi
26. oktobar 2013.12 god. comment_148737 ma daj el shitico dosadno za popizdit da nisan bia s drustvon obisia bi se Najbolji deo utakmice.... Prijavi
27. oktobar 2013.12 god. comment_148745 Moram priznat jako loša utakmica, a gledao sam unazad 10 godina svaki. Falilo je tempa. Naravno da je bio penal, ali jbg suci su tamo da ga vide. Srozava se malo španjolska liga generalno. Ali ništa nije gotovo. Prijavi
27. oktobar 2013.12 god. comment_148767 znaci el classico je postao teska prdacina, nekada jedva cekao da pogledam duel uzmedju ronaldinha, ronalda, zidanea, beckhama, carlosa, a sad je sve Messi i Ronaldo svi svrsavaju sad na Neymara jer je zabio u svom prvom el classicu prvi gol, a niko ne spominje Jesea kojem je takodjer prvi el classico i prvi gol u prvoj utakmici el classica onda nema nimalo borbenosti agresivnosti, svi jedva cekaju da ih neko dodirne ne bi li simulirali faul ili slicno, meni je samo bilo krivo sto sinoc Alba nije igrao Prijavi
27. oktobar 2013.12 god. comment_148768 Klasiko ko Klasiko je precijenjena tekma a sinoc su se mogle vidjeti neke nove stvari - Messi je igrao na krilu dok je kod Pepa bio u sredini i vidjela se Barcelona koja igra na kontre u drugom poluvremenu sto se nije vidjelo godinama vec. Samo 55% posjeda na svom stadionu. Imaju vec +6 u odnosu na Real nakon 10 kola. Bez poraza i sa gol razlikom +23 a Realova je +9. A i jedni i drugi su nedoreceni jos uvijek. Realu ce trebati vremena a ako jos koji put kiksaju, ode titula to je valjda jasno. Vec sad su se odvojili Barcelona, Atletico i Real od ostalih. Prijavi
27. oktobar 2013.12 god. comment_148859 Bolja ova večeras utakmica između CFC i MCY-a nego BAR RMA sinoć. Realno. Prijavi
28. oktobar 2013.12 god. comment_148993 Daleko bolja, samo što ljudi ne znaju da se nogomet igra izvan Španjolske Prijavi
30. oktobar 2013.12 god. comment_149281 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=3_bwhcosxw4 Navijaci Betisa preskocili na teren u toku treninga ekipe,ali ne kao nasi divljaci,nego su lepo popricali sa trenerom i rekli su im da moraju puno bolje to.zatim su se vratili na tribine i ocitali navijacima da moraju vise da navijaju,manje da zvizde,evo i teksta. http://www.mozzartsport.com/vesti/zeleni-mars-na-treningu-betisa-bukvica-navijaca-treneru-i-kapitenima-video/64075 Prijavi
30. oktobar 2013.12 god. comment_149349 AS pise da Barcelona hoce Gundogana u januaru. Ne daj ga Jurgene ! Prijavi
30. oktobar 2013.12 god. comment_149369 http://www.youtube.com/watch?v=9kMwrGAX2m0 Premotajte na 1:20 =D> Prijavi
30. oktobar 2013.12 god. comment_149389 Koja luda utakmica Real - Sevilla. Možda po rezultatu 7:3 izgleda da je Sevilla razbijena, ali uopće nije tako. Bili su skoro pa ravnopravni Realu i propustili su nekoliko sjajnih prilika. Rakitić igra maestralno. Samo šteta što nije uspio realizirati onaj drugi penal. Ali definitivno je velika stvar biti vođa takve ekipe ko što je Sevilla. Igraju sjajno i mislim da će se s vremenom samo dizati na tablici. Bale imao 2 gola i 2 asistencije, ali pokvario je dojam sa sramotnim pokušajem simuliranja. Prijavi
31. oktobar 2013.12 god. comment_149415 Ma realno ubio ih je Real . Imali su i ovi prilika to jest ali Real je cijelo vrijeme bio bolja momcad . Kljucni detalj utakmice je bio kada je Sevilla promasila 100% priliku kod rezultata 3:2 , i odma' sljedeci napad Benzema dao go za 4:2 . Prijavi
6. novembar 2013.12 god. comment_150053 http://www.fourfourtwo.com/news/filipe-luis-i-had-say-no-chelsea-switch nešto neće da mi kopira naslov sa ove stranice Prijavi
11. novembar 2013.12 god. comment_150667 Messi se opet povredio,da li je to mozda kraj jednog od najboljih fudbalera danasnjice? Ne mislim bukvalno kraj karijere,nego ovih igara koje je igrao zadnjih par sezona.... Zanimljivo,za Ronalda se moze reci da je masina,sto su i pricali,da je skroz istreniran i da se ne moze povrediti,toliko je uprackan da povrede beze od njega. A sto jest,jest,ne znam kada je on zadnji put bio povredjen, Prijavi
11. novembar 2013.12 god. comment_150679 Ovo je neka nova Barcelona definitivno. Martino preferira igrati na kontre s vremena na vrijeme u toku tekme sto se i sinoc moglo vidjeti. Prijavi
11. novembar 2013.12 god. comment_150681 Messi se opet povredio,da li je to mozda kraj jednog od najboljih fudbalera danasnjice? Ne mislim bukvalno kraj karijere,nego ovih igara koje je igrao zadnjih par sezona.... Zanimljivo,za Ronalda se moze reci da je masina,sto su i pricali,da je skroz istreniran i da se ne moze povrediti,toliko je uprackan da povrede beze od njega. A sto jest,jest,ne znam kada je on zadnji put bio povredjen, Popucala su mu vezivna tkiva i opet je načeo biceps na nozi. Prečesto se ozljeđuje, hormoni rasta su pojeli tetive neprirodnim povećanjem mišićne mase i ovo se moralo dogoditi kad tad. Možeš slobodno reći da mu je karijera u silaznoj putanji, ovo se nikakvim treningom i terapijama ne može vratiti u prvobitno stanje. Ozljeđivat će se još i više i neka budu sretni ako ovaj produkt inžinjeringa uspiju prodat nekome na ljeto. Bojim se da neće. Ne mogu svi kao Milan uvaliti Kaku Realu sa raspadnutim nogama. Što se Farselone i Reala tiče, Farselona ima još dosta teških gostovanja za odradit (Real, Villareal, Levante, Atletico Madrid i Sevilla), daleko je ovo od kraja i šest bodova nije puno. Real podiže polagano svoju igru i povratkom Alonsa može se reći da se malo ustabilio. Prijavi
11. novembar 2013.12 god. comment_150682 Messija bi i sa amputiranom nogom momentalno po izlasku iz bolnice potpisalo 80% evropskih ekipa. Na dresovima bi zaradili jedno milijardu. Eto tako. Prijavi
11. novembar 2013.12 god. comment_150693 Gdjessi out minimalno 6-8 tjedana. Ovo je careerend ozljeda. Ima pravde na ovom svijetu. Varalice nadrapaju. Neymar nije bezveze doveden na ljeto, znalo se još nakon PSG-a šta je u igri. Sad očekujem da Velikani kao Manchester City, PSG i Monaco istresu 350 milijuna eura na ljeto....................NOT. Bye-bye. Zlatnu loptu može zaboraviti komotno. Evo, rušenje izmišljenog rekorda prošle sezone (nikakav rekord Gerda Mullera nije postojao jer je Pele apsolutni rekorder po broju golova u sezoni) ga je koštalo vjerojatno karijere. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.