Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Primera (ESP)

Istaknuti odgovori

57 minutes ago, Whisper said:

Ma nema goreg "fudbalskog kluba" od Barselone. Mrzim ih vise nego sve engleske klubove zajedno. Sinoc su protiv Atletika ponovo pokusali da izreziraju "remontadu" na isti nacin kao protiv PSZa, uz ociglednu pomoc sudija ali hvala Bogu nisu uspeli. 

Gledao sam utakmicu, da su uspjeli proci ne bi uopste krivio sudije, cak sam i iznenadjen sudjenjem, pustio je dosta ‘grublju’ igru sto odgovara Atleticu. Jedini krivac bi bio Atletiko i Cholo Siomeone. Imas 4:0 i ekipu koja mora napasti, i kojoj odbrana stoji na pola terena, trebas istrcati jednu kontru i ti to ne uspijes. Doduse imao je Lookman dobru priliku tik prije drugog gola Barcelone. 
Bilo kako bilo, Atletiko boljinu 1 od 4 poluvremena i ide u finale Kupa Kralja. 

Ako se sretno u Ligi prvaka a sve su prilike da hoce, mislim da ce ih Barcelona proci rutinski.

• Odgovori 2,3 hilj.
  • Pregledi 136,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• ja primeru pratio preko top gol emisije sto je kod nas bila u bosni na bht1 televiziji. dodjem iz skole i gledam pregled golova u svim ligama

• O snazi ove lige govori to sto ce je Barselona osvojiti sa Alonsom na stooeru

• Ne sikiram se dok imamo Hariba u napadu, sve što Benz može da uradi Haribo može duplo bolje.

Uvijek sam mislio i govorio da je Zidan imao vise srece nego znanja i da nije mogao doci u bolje vrijeme u Real, gdje su sve zvijezde bile u naponu snage tj najbolje igracke godine.
Glupo zvuci to reci za nekoga ko je osvojio tri titule Lige prvaka ali stvarno ne mislim da je neki trenerski mag. 

Sad ne znam koliko bi i Zidan mogao da uradi u Realu. Tadasnje zvezde su bili veliki profesionalci na terenu i bio je Bejl 😁 

Danasnja generacija Realovih zvezda nije ni blizu toj ekipi u pogledu profesionalizma, odnosa prema saigracima i fudbalu generalno.

Taj Real koji je vodio Zidane i ovaj sad su dvije planete, ovaj danas Real se nataložio precjenjenim igracima, prosječnim igracima, ovo što valja je toliko iskompleksirano da je to strašno a nema im ko sudit.

Kada gledaš njihove utakmice bukvalno ti ogade fudbal jer gledaš 90 minuta soliranja, nema smišljene akcije, sve na silu.

• 2 mjeseca kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...

Sutra su izbori za predsjednika Reala, teško je uopšte biti kandidat ako nisi Florentino Perez i neki lik je uspio ispuniti uslove koji su konkursom propisani. Dolazak Mourinha za trenera, te Dumfriesa i Konatea je na čekanju dok se Perez ne potvrdi za predsjednika, a ovaj drugi lik je obećao da će doći ni manje ni više nego Klopp i Haaland. U kojem svijetu žive ti ljudi kad misle da mogu tek tako se razbacivati imenima i obećavati da će nekog dovesti.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.