Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Primera (ESP)

Istaknuti odgovori

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2014&mm=02&dd=21&nav_id=814788

Biskvit posle pobede nad Sitijem:

"Samo gubitnici traže izgovore"

http://espnfc.com/news/story/_/id/1635520/sergio-busquets-barcelona-loss-referee?cc=5739

Biskvit pre nekoliko meseci nakon poraza od Bilbaa:

"Loss down to referee"

• Odgovori 2,3 hilj.
  • Pregledi 136,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• ja primeru pratio preko top gol emisije sto je kod nas bila u bosni na bht1 televiziji. dodjem iz skole i gledam pregled golova u svim ligama

• O snazi ove lige govori to sto ce je Barselona osvojiti sa Alonsom na stooeru

• Ne sikiram se dok imamo Hariba u napadu, sve što Benz može da uradi Haribo može duplo bolje.

Na stranu to što je Barcelona zasluženo izgubila, Real je u prestrašnoj formi. Znači dosadna dominacija, uigrani, Ancelotti je našao kemiju u ekipi i bit će gadno s njima. Daleko ispred svih ekipa u LP.

Kako igra Griezmann, to nisu istine #-o

oni koji su igrali FM ili bar master ligu na pesu, ili tako nešto shvatit će šta hoću reći ovime :

"onaj osjećaj kad prepoznaš živinu od igrača dok je još beba i potpuno nepoznat širokoj masi" :D

a mnogi ljudi ne zna ni sada za antoine-a, unatoč sjajnim partijama koje konstantno pruža

Na veliku žalost Barca me razočarala ovaj vikend.

Ali me zato Rijeka obradovala. Važna pobjeda 1-0 protiv Osijeka.

I mene je obradovo FK Proleter Johovac, renoviranjem svlačionice

De ovdje il na PM kritike sto se tice utakmice.

Taman ona govna katalonska kiksaju i kontam ovi iz Madrida će se malo odvojiti ali kurac ne ne može Atletico dobiti kad barca kiksa n-nn

ubilo ih ka pase
Atletico slabasan protiv Osasune.Nevjerovatno koliko im Arda Turan fali.Steta mogli su se odvojiti od Barce.Sljedece koli Madridski derbi,mislim da ce to Real rijesiti 3:1 u svoju korist. Ako bi kojim slucajem Atletico dobio opet bi 3 kluba bila sa istim brojem bodova .

I dok ih trese cijela situacija oko kupovine Neymara koja liči na istragu poslijeratne privatizacije u Bej Ha, počele su kružiti priče da su neljudi iz uprave napravili spisak potencijalnih zamjena za Tatu. 

http://www.football-espana.net/40165/barca-draw-coaches-shortlist

Valverde, Montella, AVB... 

Ne volim Primeru jer su im suci lakrdija, previše glume u svakom derbiju, svi igrači se ponašaju ko cigani, svi kmeče, svi se valjaju. Fuuuj

Jako dobar Madridski derbi posebno u prvih 45 minuta iako je bilo I prgavosti I simuliranja ali haj opak je to derbi I to u Primeri! Golcina Gabija svaka cast za onu ljepoticu.
Barca se muci protiv Almerie evo 2:1 vode,Messi dao prelijep pogodak iz slobodnjaka.Bilo bi lijepo da Katalonci kiksaju mada tesko.

Andres Iniesta izgubio dijete.Jako mi je zao zbog njega jedan igrac Barcelone kojeg cijenim

Da nisam pročitao prije ovog posta članak o tome pomislio bih da je Iniesta šetao sa ženom kroz park i da im je dijete pobjeglo pa ga traže.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.