8. septembar 2011.15 god. comment_357 Odigrano je prvo kolo, favoriti su već upisali visoke pobjede; Sporting Gijon 1-2 Real Sociedad Valencia 4-3 Racing Santander Granada 0-1 Real Betis Atletico Madrid 0-0 Osasuna Athletic Bilbao 1-1 Rayo Vallecano Mallorca 1-0 Espanyol Getafe 1-1 Levante Real Zaragoza 0-6 Real Madrid Sevilla 2-1 Malaga Barcelona 5-0 Villareal Ove godine ponovno imamo iste favorite - vjeÄne Real i Barcelonu. Tu su takoÄ‘er i Malaga, Villareal i Sevilla koji su jaÄi nego lani, dok su Atletico i Valencia oslabili. Moj osobni favorit je rušenje Reala i Barce, a najradije bi da to napravi Sevilla. Prijavi
8. septembar 2011.15 god. comment_360 uff i ja bi da napokon neko drugi bude na celu primere. Prijavi
8. septembar 2011.15 god. Autor comment_361 OdliÄna partija Reala, ovo je moglo završit i 13-0. http://www.youtube.com/watch?v=UhZiSC6q_yU Prijavi
8. septembar 2011.15 god. comment_362 Real i Barca već na poÄetku pokazali da će i ove sezone igrati glavne uloge. Tu su standardno Valencia i Sevilla, no ne oÄekujem zanimljivu sezonu. Prijavi
8. septembar 2011.15 god. Autor comment_363 Dobra partija Seville, Negredo je odliÄno krenuo u sezonu.. http://www.youtube.com/watch?v=JiYRWdKxKJQ Prijavi
8. septembar 2011.15 god. comment_365 Kad smo već kod Primere, evo tablice koja zorno prikazuje preraspodijelu novca od Tv prava koja je u Primeri najneravnopravnija. Jednostavno, ostali klubovi su u startu zakinuti za velik dio kolaÄa pa nije ni Äudno da Barca i Real nemaju konkurenciju. Brojke su u milijunima eura. Prijavi
8. septembar 2011.15 god. Autor comment_371 Kad smo već kod Primere, evo tablice koja zorno prikazuje preraspodijelu novca od Tv prava koja je u Primeri najneravnopravnija. Jednostavno, ostali klubovi su u startu zakinuti za velik dio kolaÄa pa nije ni Äudno da Barca i Real nemaju konkurenciju. Brojke su u milijunima eura. kao što sam i oÄekivao, njemaÄka najravnopravnije, e to se zove razvijena država i liga Prijavi
8. septembar 2011.15 god. comment_376 Engleska takodjer, jedan Blackpool dobije "samo" 24 mil manje od ManU, a dobije vise od Atletico Madrida koji je treci u Spaniji po primanjima :), jos jedan pokazatelj koja liga je bez premca najbolja Prijavi
8. septembar 2011.15 god. comment_378 Mislim da je engleska najravnopravnija jer svi kreću sa iste pozicije ali im se uveÄava svota u zavisnosti od rezultata, nisam 100% siguran. Prijavi
8. septembar 2011.15 god. comment_387 Mislim da ce ovo biti jos jedna sezona u kojoj ce se natjecati Real i Barca, tesko da se jos neko moze ukljuciti u borbu za titulu. U ovim duelima svim srcem sam uz Real jer Barca ima veliku pomoc sudaca sto smo i mi osjetili na svojoj kozi, SB 6.5.2009. Prijavi
8. septembar 2011.15 god. comment_392 Ja se nadam da ce Malaga pomutiti im racune, ove sezone ne jer jos to nisu takvog kvaliteta pojacanja, ali za koju godinu ce vjerovatno kao i City dovoditi samo najpoznatija imena i sigurno da ce se ubaciti u borbu za vrh Prijavi
8. septembar 2011.15 god. comment_394 svakako da ce za koju godinu Malaga biti odlicna ekipa, ali ja bi nekako najvise volio da u sljedecim godinama Atletico madrid bide najbolja ekipa u Primeri Prijavi
8. septembar 2011.15 god. comment_396 Malaga od tv prava dobije skoro cetiri puta manje od zadnjeg tima u Engleskoj po zaradi od tv prava. Hahah :D Prijavi
10. septembar 2011.15 god. comment_631 Bravo za Real, samo nek odmicu pomalo Barceloni, Benzema sve bolji i bolji, valjda nece ovako protiv BiH igrati :D Prijavi
10. septembar 2011.15 god. comment_635 Jaoooooo kako mi je drago sto su smradovi spusteni na zemlju da vidimo ko ce im sad bit kriv ja mislim trava ?! Prijavi
11. septembar 2011.15 god. Autor comment_661 jadna barco nesretnaa hahah, kiksali odma u drugom kolu Prijavi
17. septembar 2011.15 god. comment_1281 Suvisne su rijeci za ovo veceras sto je Barcelona uradila, jeste to mozda Osasuna, ali imati posjed preko 80% je nevjerovatno, tacno su se morali iskaliti na nekome nakon predhodne dvije utakmice Prijavi
18. septembar 2011.15 god. comment_1451 Falcao je zvjer, dao tri gola. To je igraÄ koji je trebao biti sada u klubu umjesto ...... I da, naprijed Valencia, pomrsi raÄune Realu i Barci! Prijavi
18. septembar 2011.15 god. comment_1483 Levante 1:0 Real Madrid 12 zutih i 1 crveni karton :D Prijavi
18. septembar 2011.15 god. comment_1503 Hvala Dubrovcanine sto me ispravi , nece jos dugo sljedeca Barca :) Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.