Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Primera (ESP)

Istaknuti odgovori

Odigrano je prvo kolo, favoriti su već upisali visoke pobjede;

Sporting Gijon 1-2 Real Sociedad

Valencia 4-3 Racing Santander

Granada 0-1 Real Betis

Atletico Madrid 0-0 Osasuna

Athletic Bilbao 1-1 Rayo Vallecano

Mallorca 1-0 Espanyol

Getafe 1-1 Levante

Real Zaragoza 0-6 Real Madrid

Sevilla 2-1 Malaga

Barcelona 5-0 Villareal

Ove godine ponovno imamo iste favorite - vjeÄne Real i Barcelonu. Tu su takoÄ‘er i Malaga, Villareal i Sevilla koji su jaÄi nego lani, dok su Atletico i Valencia oslabili.

Moj osobni favorit je rušenje Reala i Barce, a najradije bi da to napravi Sevilla.

• Odgovori 2,3 hilj.
  • Pregledi 136,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• ja primeru pratio preko top gol emisije sto je kod nas bila u bosni na bht1 televiziji. dodjem iz skole i gledam pregled golova u svim ligama

• O snazi ove lige govori to sto ce je Barselona osvojiti sa Alonsom na stooeru

• Ne sikiram se dok imamo Hariba u napadu, sve što Benz može da uradi Haribo može duplo bolje.

normallm.jpg

Kad smo već kod Primere, evo tablice koja zorno prikazuje preraspodijelu novca od Tv prava koja je u Primeri najneravnopravnija. Jednostavno, ostali klubovi su u startu zakinuti za velik dio kolaÄa pa nije ni Äudno da Barca i Real nemaju konkurenciju. Brojke su u milijunima eura.

• Autor

normallm.jpg Kad smo već kod Primere, evo tablice koja zorno prikazuje preraspodijelu novca od Tv prava koja je u Primeri najneravnopravnija. Jednostavno, ostali klubovi su u startu zakinuti za velik dio kolaÄa pa nije ni Äudno da Barca i Real nemaju konkurenciju. Brojke su u milijunima eura.

kao što sam i oÄekivao, njemaÄka najravnopravnije, e to se zove razvijena država i liga

Engleska takodjer, jedan Blackpool dobije "samo" 24 mil manje od ManU, a dobije vise od Atletico Madrida koji je treci u Spaniji po primanjima :), jos jedan pokazatelj koja liga je bez premca najbolja

Mislim da je engleska najravnopravnija jer svi kreću sa iste pozicije ali im se uveÄava svota u zavisnosti od rezultata, nisam 100% siguran.

Mislim da ce ovo biti jos jedna sezona u kojoj ce se natjecati Real i Barca, tesko da se jos neko moze ukljuciti u borbu za titulu. U ovim duelima svim srcem sam uz Real jer Barca ima veliku pomoc sudaca sto smo i mi osjetili na svojoj kozi, SB 6.5.2009.

Ja se nadam da ce Malaga pomutiti im racune, ove sezone ne jer jos to nisu takvog kvaliteta pojacanja, ali za koju godinu ce vjerovatno kao i City dovoditi samo najpoznatija imena i sigurno da ce se ubaciti u borbu za vrh

svakako da ce za koju godinu Malaga biti odlicna ekipa, ali ja bi nekako najvise volio da u sljedecim godinama Atletico madrid bide najbolja ekipa u Primeri

Suvisne su rijeci za ovo veceras sto je Barcelona uradila, jeste to mozda Osasuna, ali imati posjed preko 80% je nevjerovatno, tacno su se morali iskaliti na nekome nakon predhodne dvije utakmice

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.