Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Primera (ESP)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,3 hilj.
  • Pregledi 136,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• ja primeru pratio preko top gol emisije sto je kod nas bila u bosni na bht1 televiziji. dodjem iz skole i gledam pregled golova u svim ligama

• O snazi ove lige govori to sto ce je Barselona osvojiti sa Alonsom na stooeru

• Ne sikiram se dok imamo Hariba u napadu, sve što Benz može da uradi Haribo može duplo bolje.

Atletico golovima Ville pobjedio i prestigao Barcu a Real već vodi 1:0 protiv Levantea ne vidim razlog zašto ne bi pobjedilo ovo :D A strijelac ko drugi nego Ronaldo(glavom iz kornera).

Atletico golovima Ville pobjedio i prestigao Barcu a Real već vodi 1:0 protiv Levantea ne vidim razlog zašto ne bi pobjedilo ovo :D A strijelac ko drugi nego Ronaldo(glavom iz kornera).

Dam se kladiti da će Real pobjediti 3-0, ne znam zašto. Intuicija.

A ja rek'o nesto bas horror, kad ono ga okrzn'o malo po koljenu i to pokusao izbjeci, nidje veze :S

Kakvi su oni(ne samo fudbaleri svi sportisti) majstori za te mučke i prgave faulove. Evo sad sam gledao NBA  i James stane u blok i bukvalno drži protivničkog  igrača i ne da mu da se pomjeri a sudija to ne vidi...

Jebem ja mater i novinarima i ljudim retardiranim... Koji Ramos, Pepe, Pique, kao najbolji stoperi, Cahilla niko ne spominje, a daleko bolji od njih, samo dižu jebene Španjolce, oni su kurac moj, ispadaju kao dobri jer im je liga bez briga, nema im ko ni zabit, samo Barca i Atletico

To je taj real koji bi nas natrpao kako neki vele. Joj boze sto matic ne moze igrat lp. Ocekivao bi titulu. Ovako se samo nadam

Sent from my HTC One V using Tapatalk

Ali Mesijev pas Nejmaru potez sezone. Znaci jebeni Otac ove igre. Ramos je ni za rodjendan ne bi stigao, penal, crveni, gol, pobeda. Potez sezone. A plus dao 3 gola. Ocena 11. Svaka mu cast. Mrzim.te separatiste, gadi mi se taj klub ali.ovaj covek je...nemam reci.

Oterali Murinja, potrošili preko 150 miliona i ne mogu da pobede najvećeg rivala koji ja najslabiji u prethodnih 5 godina. Džaba im svi oboreni rekordi u transferima, kinta od dresova, novi stadion i naručeni članci u novinama. Štala Madrid!

Ovi suci u Španjolskoj, ma vraga samo u Španjolskoj! U cijeloj Europi su svi za stavit pred zid. Ja ne mogu vjerovat kako i šta mogu sudit. Nepostojeći penal Ronalda, zatim nepostojeci penal nad onim klaunom i folirantom Neymarom koji je još bio u ofsajdu, pa nakon toga još jedan nepostojeci penal za Barcu.

Inače fantastična tekma za gledat do crvenog kartona. Šteta što je sudac ponovo u glavnoj ulozi.

A ovi što sada svršavaju na Barcu jer je dobila Real, neka svršavaju jer neće još dugo. I dalje tvrdim da je ovaj Real glavni favorit za osvajanje lige prvaka, a prvenstvo će sigurno uzet. A ta moja tvrdnja se je vidla do crvenog Ramosu.

1475954_10201659599554931_1191732415_n.j

Dovoljno je reci sta mislim o Realu,o njihovim sansama za titulu,o igri koja je blagi ocaj,osim 2-3 poteza vredna divljenja. Utakmica mi uopste nije ispunila ocekivanja ni najmanje. 

Ovi suci u Španjolskoj, ma vraga samo u Španjolskoj! U cijeloj Europi su svi za stavit pred zid. Ja ne mogu vjerovat kako i šta mogu sudit. Nepostojeći penal Ronalda, zatim nepostojeci penal nad onim klaunom i folirantom Neymarom koji je još bio u ofsajdu, pa nakon toga još jedan nepostojeci penal za Barcu.

Inače fantastična tekma za gledat do crvenog kartona. Šteta što je sudac ponovo u glavnoj ulozi.

A ovi što sada svršavaju na Barcu jer je dobila Real, neka svršavaju jer neće još dugo. I dalje tvrdim da je ovaj Real glavni favorit za osvajanje lige prvaka, a prvenstvo će sigurno uzet. A ta moja tvrdnja se je vidla do crvenog Ramosu.

Kazi mi sta je toliko famozno Real odigrao do crvenog kartona? 2,3 puta Di Maria (koji je imao svoje vece) sam prosao na strani i pogodio Benzemu? Nista Real nije odigrao,presporo,bez ideje,Ronaldo se video nije,imali 2-3 poteza za 90 minuta kao nesto...,nista vredno tvrdnje da mogu uzeti LS,nece oni tu LS jos dugo uzeti.... Lako je napucavati buraniju po Spaniji... ili Schalke,cekaj da dodju malo Chelsea,Bayern itd... Da osvoje titulu a nisu ni ATM ni Barselonu ove godine pobedili (ako sam razumeo komentatora)... Ne videli je narednih 5 godina... zato sto su idioti koji mogu da se otarase glavnog konkurenta da ih ne mogu stici i imaju 2x prednost,titulu u rukama i prokockaju je...e sada ce je i izgubiti.

1966789_623737594376615_537488385_n.jpg

Mrzite ga koliko hoćete ali je klasa, genijalac. Od kad pratim nogomet, poslije Ronaldinha najbolji igrač što su moje oči vidjele.

btw. sve jasno, čist penal :D

10151883_843499278998708_2031250294_n.jp

Ronaldo: "Ovaj sudija nije dorastao ovako velikom meču. Potreban nam je sudija koji je smiren, opušten. On je bio očajan. Sve se promenilo posle penala nad Nejmarom, a i nama je svirao jedan manje... Pet godina sam u Realu, polako mi postaje jasno kako stvari ovde funkcionišu. Mi nikada ne profitiramo od strane arbitara", bio je besan Portugalac.

Smešan si kao tvoja frizura, sram te bilo.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.