Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Primera (ESP)

Istaknuti odgovori

Ne moramo se bojati da će nam Barcelona uzeti Luiza ili bilo kog drugog igrača u sljedećih godinu dana...

Barcelona have been banned from transferring players in the next two transfer windows by FIFA.

http://www1.skysports.com/football/news/11833/9244856/barcelona-banned-from-making-transfers-in-the-next-two-windows-

• Odgovori 2,3 hilj.
  • Pregledi 136,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• ja primeru pratio preko top gol emisije sto je kod nas bila u bosni na bht1 televiziji. dodjem iz skole i gledam pregled golova u svim ligama

• O snazi ove lige govori to sto ce je Barselona osvojiti sa Alonsom na stooeru

• Ne sikiram se dok imamo Hariba u napadu, sve što Benz može da uradi Haribo može duplo bolje.

Sta ce sa Halilovicem biti?

Послато са C2105 уз помоћ Тапатока

Kakva je to budaletina luda. Kažu da ima najjaču kolekciju fudbalskih utakmica, gleda ih stalno: ujutru na klonji, po danu, pred spavanje, čak i kad ode na odmor. Stalna analiza i pričanje sa samim sobom. To je došlo do granice opsesije. Zato i jeste budala koja koracima mjeri terene i onda priprema taktike, traži perfekciju tamo gdje je nema. Sve simptomi koji naginju ka ludilu, ali fali definitivno. Valjda će preuzeti Marseille. Bilo bi do jaja interesantno.

Napravio je stvarno sjajan posao. To se sada konačno može reći, prije ove sezone sam bio skeptičan dosta ali dokazao se definitivno kroz ovu godinu.

Elem, ne kaže se džaba da je majmun, a evo i dokaz:

http://www.youtube.com/watch?v=e7CV5z56vDQ

Bice love za Atl. Madrid ove sezone, i to dobre. Cak su nasli i dobrog(bogatog) gen sponzora.

Ali, sve zavisi od toga na koga ce Simeone moci da racuna sledece sezone. Koke, Kosta, Turan, Felipe Luis su privukli najvecu paznju, ima tu jos par igraca koji mogu da se dobro prodaju( Godin, Juanfran, Gabi). Sve u svemu, Simeone moze ostati bez polovine svojih uzdanica iz ove sezone. 

Videcemo kako ce se izboriti sa finansijski mnogo mocnijim klubovima, koji ce obletati oko njegovog tima. 

Gubi Barcelona i to bi mogao biti oprostaj i od titule. Tamo negdje nakon 20 i nekog kola je krenuo raspad sistema. 

Simeone da je sanjao bolju sansu, ne bi je dobio. Imaju dve teske utakmice do kraja sezone, gostuju Valenciji krajem meseca(utakmica izmedju dvomeca s Chelsea-jem) i Barceloni u poslednjem kolu. 

Real ce tesko prosuti bodove do kraja, jedino im Valencia moze otkinuti makar jedan, sve ostalo ce biti setnja po parku. 

Uglavnom, Atletico ce tesko do titule, osim ako ne pobedi sve svoje meceve do kraja, ukljucujuci i Valenciu i Barcelonu, ili da se nada da ce Real ranije da posrne, u sta sumnjam da ce se desiti. 

Whisp mislim da Atletiko  moze i do titule sa jednim X-om, u zadnjem kolu protiv Barse,recimo.. Imaju bodova kao Real sa time sto imaju utakmicu manje,imaju bod vise od Barselone i utakmicu manje. 

Pobedama dolaze do titule,cak i sa jednim remijem oni se sve pitaju.

Whisp mislim da Atletiko  moze i do titule sa jednim X-om, u zadnjem kolu protiv Barse,recimo.. Imaju bodova kao Real sa time sto imaju utakmicu manje,imaju bod vise od Barselone i utakmicu manje. 

Pobedama dolaze do titule,cak i sa jednim remijem oni se sve pitaju.

Sam se pitas samo u slucaju da pobedis sve svoje meceve. U svakom drugom scenariju direktne rivale izbacujes u prvi plan. 

Da bi Atletiko osvojio titulu potrebne su mu 5 pobede u 6 utakmica.Ukoliko imaju isti broj bodova kao Real na kraju, biće prvi zbog međusobnih okršaja.

Mislim da je kraj jedne Ere Barselone,hval Bogu,dosadili su svima. Inace ne mrzim klubove,ali Barselonu mrzim iz dna duse,toliko su jadni i toliko su trofeja uzeli navlacenjem da ne mogu opisati koliko mi se gade. A ovaj Neymar,da dobije 3-4 crvena za simulacije,pa da pocne da razmislja malo o svojim postupcima.

Poredak:

1 Atletico Madrid 33 26 4 3 72 22 82

2 Real Madrid 33 25 4 4 94 32 79

3 Barcelona 33 25 3 5 92 27 78

-------------------------

4 Athletic Bilbao 32 17 8 7 55 35 59

5 Sevilla 33 16 8 9 61 47 56

6 Villarreal 33 15 7 11 52 38 52

7 Real Sociedad 33 14 9 10 56 50 51

8 Valencia 33 12 8 13 46 46 44

9 Levante 33 10 10 13 30 41 40

10 Espanyol 32 11 7 14 35 40 40

11 Malaga 32 10 8 14 35 40 38

12 Celta Vigo 33 10 7 16 36 49 37

13 Granada CF 33 11 4 18 30 46 37

14 Rayo Vallecano 32 11 3 18 37 68 36

15 Elche 33 8 11 14 27 44 35

16 Osasuna 33 9 7 17 28 53 34

17 Real Valladolid 33 6 14 13 32 50 32

18 Getafe 33 8 7 18 29 51 31

19 Almeria 33 8 6 19 34 64 30

20 Real Betis 33 5 7 21 28 66 22

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.