Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Rafael Benitez (2012-2013, trener)

Istaknuti odgovori

• 2 sedmice kasnije...
  • Odgovori 1,4 hilj.
  • Pregledi 78,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

• 2 mjeseca kasnije...

http://www.youtube.com/watch?v=iCRsLXX3flg 

KAKO MI NEDOSTAJE OVA TRENERSKA LEGENDA SA SVOJIM IZJAVAMA :D :sal: RAFICEEE VRATII SEEE TVOJJI PLAVCI NE MOGU BEZ TEBEE  :dres:  3:-O

E moj Rafa vidis li sta se cini :D VRATI NAM SE RAFA  DA KARAMO VILU :D :D  It's only one fat spanish waiter 

Pazite šta "želite", prošle godine ste sarkastično molili da se Benajun vrati sa pozajmice iz Vest Hema da "haramo" i svi znamo šta se dogodilo... #-o

Vrati se =((

Otjeraj nam dane sive i ove oblake sto i je Jose navukao nad Bridge.

Sad ozbiljno, nije da mu zelim srecu u Napoliu ali ocekujem da ce biti dobar mozda i borba za titulu sa Juveom jer su Milan i Inter iza a Napoli se super pojacao. Ipak ne, to je Rafa kad razmislim ali vidjecemo ga sada ima  ekipu koju je sam stvarao i sjajne igrace

Ako debeli uzme titulu Juventusu, ma ne uzme, nego bude makar manje od 10 bodova iza njih, nosit ću nick na forumu andre viljaš boaš 3 mjeseca.

I meni bi to bilo jako nezgodno jer ga mrzim isto koliko i ti, nema sta u dobru stvar se na neki nacin kladis.

Mada je to ne bi pristao ne zato sto vjerujem da ovaj osvaja titulu naprotiv smatram Juve nenadjebivim tamo nego jer imam takvu odbojnost prema tome namrgodjenome Boasu koji nas je skoro unistio.

Ako debeli uzme titulu Juventusu, ma ne uzme, nego bude makar manje od 10 bodova iza njih, nosit ću nick na forumu andre viljaš boaš 3 mjeseca.

E, jest ti fora. Budi frajer pa 3 godine nosi nick Rafael Benitez...  :P

Kad bih morao birati, uvijek Benitez prije viljaš govnaša. Ne postoji mi antipatičniji čovjek na svijetu od portugalskog klauna.

I tu se mogu sloziti samo dodaj jos da je Rafa statisticki bio bolji od tog ili bolje reci te bijedne, nafurane smizle koja je htjela 3 godine vremna da stvori ekipu i onda polije govorila da je on diijelom zasluzan za osvajanje LP i srao da je Tottenham ozbiljni klub.

Kako ga ne mrziti, jebo to takvog trenera i covjeka uz napomenu da mrzim i Rafu.

Možda i je, ali nitko ne može osporiti da Tottenham pod njegovim vodstvom igra možda i najljepši nogomet u njihovih zadnjih 10 godina. Tamo je napravio sasvim solidan posao.

Možda i je, ali nitko ne može osporiti da Tottenham pod njegovim vodstvom igra možda i najljepši nogomet u njihovih zadnjih 10 godina. Tamo je napravio sasvim solidan posao.

Jeste to stoji, ima prostora tamo, nema pritiska, vjeruju mu igraci i uprava kao i navijaci ali opet nije bio cetvrti. Ove godine bi morao.

Ja sumnjam. Od Chelsea i oba Manchestera su lošiji. Znači u startu se bore po meni za 4. mjesto, a uz Arsenal pa čak i Liverpool, bojim se da ni tu nemaju što tražiti, a ako im ode Bale do kraja prijelaznog roka, onda su definitivno out prva 4 mjesta.

a-a 

Nosices nick Dubro villas govnas :P

:hljeb:  jesi cuo da ocemo Wiliana da dovedemo ? Legendo ako cujes i vidis moje rijeci savjetuj nesto Murinja mole te tvoji VERNI FANOVI  VAMOS RAFA  :zastava: 

P.S. Pitaj ga gdje cemo sa toliko veznjaka ? 

• 4 sedmice kasnije...

Benitez fino krenuo sa Napolijem, 3 utakmice i 3 lake pobede. Danas protiv Atalante od 2-0.

Subotic kod 1. gola tek utrcavao na teren, povredai izmjena Humelsa i crveni karton Weidenfelera, taj peh Dortmundov je odlucio utakmicu a ne sto je Rafa dobro postavio ekipu

Gledam malo tog Napolija fantasticno izgledaju na terenu, Benitez je to vrhunski postavio.

Sad pogledajte njihov igracki kadar i pogledajte nas, pametnom dosta.

Covjek radi svoj posao profesionalno, svaka mu cast.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.