10. mart 2013.13 god. comment_111392 Suicidalno je bilo startati bez klase od igrača kao što je Hazard i bez Obijeve mirnoće na sredini terena. Da je iskoristio Robbiejev sastav od početka kao što je to uradio u drugom poluvremenu, bilo bi drugačije. Ovako, dobro je da smo uspjeli izvući taj remi na kraju. I dalje ne mogu dočekati dan kada će on otići. Prijavi
10. mart 2013.13 god. comment_111410 jedva cekan da ode al postupia kako bi i ja postupia dns ;) Prijavi
11. mart 2013.13 god. comment_111507 Ajde sad trgni ih da razjebu Steauu, da vezemo par pobjeda u ligi (i 3 pobjede u nizu su meni OK) pa da ne ispadnes bas toliki sljam i olos. Ajde Debeli, vadi cevap iz usta, mrs pred LCD i gledaj tekmu, analiziraj i posveti se bar malo poslu a ne ovako, jednom u mjesec dana. Prijavi
11. mart 2013.13 god. comment_111544 Jedino dobro sto je uradio u poslednjem mecu su pravovremene izmene. Da je imao neku taktiku, sproveo bi je od starta. Prijavi
11. mart 2013.13 god. comment_111560 Mikel Vam je sve rekao, mozda da se drugacije postupalo sa ovim covjekom ne bi ni bili u ovoj krizi. Svi ti pusti zvizduci, transparenti su najvise na igrace utjecali, jednostavno gube igraci motivaciju kad svatko zeli da izgubimo utakmicu da bi Benitez dobio otkaz, koliko god vi to negirali to je prava istina. Prijavi
11. mart 2013.13 god. comment_111573 Kako se to postupalo prema njemu jbt? Pa nisu ga ovi iz uprave docekali sa glogovim kolcevima uperenim prema njemu. Cesao je muda svo ovo vrijeme, ponekad uradio nesto (vrlo rijetko jer je ujebao mnogo trofeja) i to je to. Prije toga pljuvao navijace, klub i sad mu oni trebaju posipati ruze pred nogama? Necemo se bas toliko lagati. Prijavi
11. mart 2013.13 god. comment_111581 Drugo poluvreme utakmice sa Unitedom je ono sto navijaci treba da rade na svakoj utakmici. Podrska igracima, i to maximalna. Nije Chelsea samo Benitez, i niti ce ikad biti. Pevanje Di Matteu je sasvim na mestu, i toga se trebaju drzati. Sem toga, neka pevaju Mourinhu po jednom u toku oba poluvremena; Neka pevaju i protiv Beniteza, takodje po jednom u oba poluvremena. Na to ce otici max 15 minuta. Ali neka ostalih 75 podrzavaju tim !!! Prijavi
11. mart 2013.13 god. comment_111598 Previše je tu kikseva da se vadi na navijače. Corinthians,navijači krivi?Steaua,navijači krivi?Poraz od QPR-a,kad je ostavio Matu i Hazarda na klupi,navijači krivi? Gubimo,a prva zamjena mu branič za braniča,napadača uvodi kad je praktički sve riješeno,opet navijači krivi? Prijavi
11. mart 2013.13 god. comment_111599 Kako? Tako da nitko mu nije pruzio podrsku, odmah je bio prebijen na kriz, svi su odmah javno rekli osudjeni smo na propast. Znamo za njegove izjave, je li on sam sebe zaposlio? Nije, nego uprava! Onda serimo po upravi, a njemu je trebalo dati podrsku, jer bez podrske treneru, uz hrpu zvizduka automatski kao da ne dajes podrsku igracu sto se i pokazalo, sto je i Mikel izjavio. Koliko god svi pricali to su zvizduci namjenjeni Benitezu, nitko ne razmislja o tome kako ti zvizduci psiholoski utjecu na igrace. I Di Matteo je spusio trofeje, 3 u startu pa se nije sralo po njemu, i nitko nije ruzno rijec rekao. Ne treba mu posipati ruze pred nogama, razmisljaj malo profesionalnije, ne iz ljubavi prema klubu, jer od ljubavi nitko nije objektivan, kao dosta Vas na forumu. Prijavi
11. mart 2013.13 god. comment_111605 A šta je očekivao? crveni tepih i pljesak navijača na Stamford Bridgeu? Uprava ga je zaposlila,ali nitko ga nije tjerao da prihvati posao,za koji je rekao da ga nikad ne bi prihvatio. na stranu vrijeme dok je bio u Liverpoolu,ni rezultatski nije zadovoljio,izbor igrača mu je čudan,a kad pogodi sa zamjenom slavimo kao da smo trofej osvojili. Ne volim ga,nikad ga neću volit,nisam bio zadovoljan kad je došao,nadao sam se bar dobrim rezultatima,mislio sam nekako ćemo izdržati do kraja sezone. Kikseva,za klub kao Chelsea,nedopustivih kao u priči i mogu reć da ću dan njegovog odlaska slavit kao svoj drugi rođendan. Prijavi
11. mart 2013.13 god. comment_111610 Logikom pojedinaca - da sad Hitler ustane iz mrtvih i dobije posao managera, trebalo bi ga podržati jer želimo samo najbolje svom klubu ! Prvo treba sačuvati obraz i čast, što smo mi hvala Bogu tokom ovog perioda i napravili. Još samo kad ode, biće nam i s te druge strane lakše. Prijavi
11. mart 2013.13 god. comment_111620 Zasto ne covjek koji ima autoritet i poznat kao veliki govornik i motivator, vjerujem s njim na kormilu ne bi gubili utakmice. Taktiku bi slagao pomocnik, kao sto su i za njega tada radili generali i pukovnici. Prijavi
11. mart 2013.13 god. comment_111628 Zasto ne covjek koji ima autoritet i poznat kao veliki govornik i motivator, vjerujem s njim na kormilu ne bi gubili utakmice. Taktiku bi slagao pomocnik, kao sto su i za njega tada radili generali i pukovnici. Odmah bih ga prihvatio :D Prijavi
11. mart 2013.13 god. comment_111641 da je Hitler trener Benayoun nebi vidio terena, i već time bi pojedinci bili prezadovoljni, inače čovjek koji je tolko osvojio mora da je opasan taktičar, o njemačkoj disciplini i redu netreba ni pričat tako da bi ja Hitlera u svakom slućaju prije nego Beniteza, sve dok mu je zabranjem pristip plinskim komorama i oružarnicama u Londonu :D Wh nebi ja to nazvao potrošenim minutama, ja bi to nazvao dobro iskorištenim minutama, RDM i Mou su zaslužili da im se jeva na SB-u Prijavi
11. mart 2013.13 god. comment_111643 Logikom pojedinaca - da sad Hitler ustane iz mrtvih i dobije posao managera, trebalo bi ga podržati jer želimo samo najbolje svom klubu ! Prvo treba sačuvati obraz i čast, što smo mi hvala Bogu tokom ovog perioda i napravili. Još samo kad ode, biće nam i s te druge strane lakše. To sto si Beniteza uporedio sa jednim od najvecih zlocinaca u istoriji covecanstva je stvarno zabrinjavajuce. Prijavi
12. mart 2013.13 god. comment_111679 Ja sam medju prvima po dolasku FSW-a bio suzdrzan. Aj necu reci suzdrzan, vec strpljiv. Ja nikad nisam bio cak ni ravnodusan prema Debelom a kamoli ga simpatisao kao trenera, da ne bude zabune. Cekalo se da on poslozi ekipu i da se krene sa pobjedama. Dato mu je prvih 4-5 utakmica adaptacije. Ali nakon toga nista nije uradjeno. Duvanje u kurac. Nenormalno mnogo ohladio citavu ekipu, umrtvio. Samo smo u par navrata vidjeli elan i zelju u ekipi i dobru igru. Da jebe rak raka to je iskljucivo do trenera. Ekipa treba gristi vecinu utakmica, da pokazuje zelju. Rezultat ce nekad doci, nekad izostati, nekad ce nas ukopati realizacija, nekad sudija, nekad odlican protivnicki golman... I kod svakog trenera se u sezoni desi da ekipa upadne u krizu i da bude emotivno ispraznjena. To je normalno, sve su to ljudi a ne roboti. Ali kvalitet trenera i jeste u tome da ekipu brzo prodrma i vrati na prvobitni put. I pod Carlom smo bili u sranjima pa je ekipu oporavio i u drugom dijelu sezone smo osvojili najvise bodova ja mislim. Ispravite ako grijesim. Sama FSW-ova proslost kod svakog navijaca izaziva gadjenje. Kako je samo pljuvao, podbadao a onda je na prvi poziv i ponudjen posao skocio na papir i stavio potpis. Samim tim je pogazio rijec i pokazao koliko je dvolican skot jer da je covjek od rijeci on bi nasu ponudu lagano odbio. Kaze kako mu je falio angazman u vrhunskom klubu nakon duzeg vremena bla-bla... Pa zasto onda vodi ovako ekipu ako mu je stalo da Evropi pokaze da je jos uvijek u stanju napraviti velike rezultate? Njega boli kurac. Nakon ovoga ce vjerovatno zavrsiti kao konsultant na EuroSportu. Izgleda da ga jedino motivisu mecevi sa Scumom od ovih jacih ekipa. Malo ko je ocekivao da ce on ovako lose voditi ekipu po preuzimanju posla. Ne bi me iznenadilo da protiv Loserpoola izvede skandaloznih 11 i da nas namjesti na volej njima. Sa -4 doveo nas na -50, tako nesto bih i ja ovog momenta mogao napraviti kad bih preuzeo Chelsea I navijaci Loserpoola su zvizdali Hodgsonu mnogo puta, pa su onda podrzavali tim, pa opet zvizdali i tako u krug. Par puta su zvizdali i Rodgersu. To je prirodna reakcija. Zvizduci znace "Ne izgleda ovo dobro, moze bolje" i to je dobra poruka. Neki govore "Zasto se nije zvizdalo RDM-u?"... Zar ne bi bilo previse licemjerno i jadno zvizdati covjeku koji je klubu donio najuspjesniju sezonu u istoriji i to kad su nas svi otpisali? Kad sam se vec uhvatio LFC-a, pitacu vas: da li su oni zvizdali svojoj legendi Dalglishu? Nisu. A imali su povoda za to. Zasto bi nasi navijaci zvizdali Robbieju nakon sto su im on i momci podarili sezonu sa najvise adrenalina i uspjeha? Ne zvizdis ljudima koji su klub zaduzili na ovaj ili onaj nacin. Prijavi
12. mart 2013.13 god. comment_111720 To sto si Beniteza uporedio sa jednim od najvecih zlocinaca u istoriji covecanstva je stvarno zabrinjavajuce. Očekivao sam da će to neko napisati, ali nisam da ćeš ti. Zabrinjavajuće. @12.-ti To je onaj stari dvanaesti kog znam. Welcome back ! ;) I samo ću reći da sam očekivao ovako loše rezultate pod patronatom debelog skuzera. Na to sam upozoravao i prije nego što će on preuzeti, a i nakon što je preuzeo. Čak sam tako govorio i poslije 8:0 nad Villom, što se opet pokazalo istinitim. Told ya. :D Prijavi
12. mart 2013.13 god. comment_111742 Očekivao sam da će to neko napisati, ali nisam da ćeš ti. Zabrinjavajuće. Ti kad preteras, preteras za Ginisa ;) Prijavi
12. mart 2013.13 god. comment_111750 Logikom pojedinaca - da sad Hitler ustane iz mrtvih i dobije posao managera, trebalo bi ga podržati jer želimo samo najbolje svom klubu ! Prvo treba sačuvati obraz i čast, što smo mi hvala Bogu tokom ovog perioda i napravili. Još samo kad ode, biće nam i s te druge strane lakše. makar bi se rešili benajuna :) Prijavi
14. mart 2013.13 god. comment_112058 http://www.dailystar.co.uk/football/view/303512/ E moj FSW, moja santo leda. Prijavi
14. mart 2013.13 god. comment_112106 Zamolio bih vas da ovaj tekst od 12-og uokvirite i cuvate kao dokaz da je jedan ovakav navijac zivio u vasem vremenu. Sve cestitke majstore ! Prijavi
16. mart 2013.13 god. comment_112579 Zamolio bih vas da ovaj tekst od 12-og uokvirite i cuvate kao dokaz da je jedan ovakav navijac zivio u vasem vremenu. Sve cestitke majstore ! samo nek malo više koristi tipku enter... Prijavi
19. mart 2013.13 god. comment_113379 http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/football/4841871/The-Support-Group-Watch-episode-one-with-The-Sun.html Pravi onaj engleski humor. :D Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.