3. mart 2013.13 god. comment_110199 Dva igrača,ne zaboravite Benayouna. eto on se slučajno vratio kad je Rafa preuzeo, dotad ga niko ni spominjao nije. Prijavi
4. mart 2013.13 god. comment_110329 Proslo 100 dana od kad je kod nas, http://www.hasrafabeensacked.com/ nadam se da nece jos dugo, sto krace to bolje. Prijavi
5. mart 2013.13 god. comment_110483 Mislim da je vise nepotrebno da navijaci protestiraju protiv Rafe.. Sve su rekli sto su imali, iznijeli su svoja misljenja a sada se treba okrenuti navijanju za klub. Rafa je nebitan, i on vec sigurno odlazi na kraju sezone. Doveden je samo kao privremeno rjesenje i nije se pokazao, sto je i ocigledno. Usli smo u Mart i jos nam preostaje nepuna 3 mjeseca igranja a navijaci bi trebali da se zabave stvarima kako podrzati tim a ne kako protestirati protiv Rafe... Ako im je ono pakao koji su obecavali, bolje da nisu nista ni radili. Samo su sebe osramotili. Mozda je Rafa i bio upravu kada je rekao ono za plasticne zastave itd.. Ne treba praviti probleme na stadionu i protiv huliganstva sam ali ne treba navijati kao pickica i samo mahati zastavicama... Zene u Turskoj napune stadion Fenera, Besiktasa itd i navijaju bolje od Plavaca... Svaka cast onima koji prate klub i van Engleske ali Chelsea zasluzuje vise takvih navijaca i na domacem terenu.. STOP protestiranju Rafe, navijati za klub, poderati glasne zice, jer i navijaci su ti koji igracima dizu moral. Prijavi
5. mart 2013.13 god. comment_110500 Ne treba nikad, nikad, nikad zažmiriti na FSW-a. I ja sam uvjeren da se to neće desiti, barem što se pravih navijača tiče. To što se atmosfere na Bridgeu tiče je druga priča, koju sam već nekoliko puta isticao u prošlosti. Ko je pratio moje pisanje, zna o čemu govorim. Prijavi
6. mart 2013.13 god. comment_110526 Nadam se da si gledao sinoc doktora Josea kako samara United u sred Old Traforda i svojom genijalnoscu odvodi Real u 1/4. Prijavi
6. mart 2013.13 god. comment_110555 Znao sam da ces ti (Wisey) prvi komentarisati... :D Ne kazem da treba zazmiriti ali je Rafa pao u prvi plan umjesto da se navija i podrzi tim. Na pocetku mi je to bilo normalno ali nakon ovog "pakla" kojeg su mu priredili to je vise nepotrebno. Dali su svoje misljenje, momcad ih sada treba... Rafa ionako odlazi, to je 100% sigurno.. Prijavi
6. mart 2013.13 god. comment_110562 Danas zažmiri za Rafu,sutra kad Lampard bude odlazio,prekosutra ako Terry bude odlazio. Nogomet se igra zbog navijača,ako uprava radi na štetu kluba,a dovođenje Rafe sigurno nije na korist,navijači na to ne trebaju zažmirit. Ako žele navijače koji će šutit o lošim potezima i bez obzira na sve navijat kao da je sve lijepo,krasno bajno,nek Roman uzme vreće para i nek kupuje po Londonu takve navijače,ionak ima para na bacanje. Prijavi
7. mart 2013.13 god. comment_110636 Benitez izjavio da je njegov prioritet utakmica Europa Lige protiv Steaue Bukurešt Kako prenosi Sky Sports, Benitez inzistira o tome kako je utakmica sa Steauom prioritetnija nego okršaj sa Unitedom u nedjelju. Sa velikim brojem prepreka koje se još moraju preći prije kraja sezone, Benitez je izjavio da je potpuno koncentriran na osminu finala Europa Lige, dok se priprema da završi među top 4 kluba lige. "Pokušati ćemo ići dalje u svakom natjecanju, ali najvažnija utakmica je ona koja se najprije igra. Sad smo ovdje, da igramo u Europa Ligi, pokušati ćemo je osvojiti. Znamo da su sva natjecanja važna i ako uspijemo završiti sezonu među prva četiri mjesta u ligi, svi će biti sretni. Sutra ćemo misliti na United, ali važno je da se izborimo za nastavak ovog natjecanja. Kao menadžer morate misliti na obe utakmice, ali ova danas je prioritet." Europa Liga i FA Kup su jedini preostali mogući trofeji za Chelsea ove sezone i Benitez je uvjeren kako se njegovi igrači mogu nositi sa gustim rasporedom. "Znamo da smo igrali puno utakmica i želimo ih igrati još puno do kraja sezone. To je način odličnog kluba, igranje u velikom broju natjecanja kroz cijelu sezonu. Imamo dobru skupinu igrača pa se može i lakše birati tko će igrati koju utakmicu. Ako to napravimo kako treba, umor neće biti problem." Prijavi
7. mart 2013.13 god. comment_110757 On samo sto dobije podrsku da ostaje do kraja sezone,odmah na iducoj utakmici ponovo ujebe.Pa majka mu stara ako ne mozes sa malo izmijenjenim timom pobijediti nemoj da mijenjas onaj s kojim ces pobijediti ili nemoj nikako igrati.Protiv FAcestera cemo vidjeti formaciju! Prijavi
7. mart 2013.13 god. comment_110763 http://www.youtube.com/watch?v=HMewJlGDsIs&feature=player_embedded Prijavi
7. mart 2013.13 god. comment_110782 Ko nije imao njega za menadzera taj ne zna sta je jad,tuga i cemer. Prijavi
7. mart 2013.13 god. comment_110783 Ko nije imao njega za menadzera taj ne zna sta je jad,tuga i cemer. E Inter sigurno zna, pa koliko ih je unakazio ni dan-danas se nisu uspjeli oporaviti. Bože sačuvaj ! Prijavi
7. mart 2013.13 god. comment_110790 E Inter sigurno zna, pa koliko ih je unakazio ni dan-danas se nisu uspjeli oporaviti. Bože sačuvaj ! Samo da i sa nama ne bude tako :-O Prijavi
7. mart 2013.13 god. comment_110792 Realno, nije Rafa jedini krivac lose igre Chelsea... Nismo imali bajnu igru ni kod AVBa, ni kod RDMa pa ni sada... Rafa snosi dobar dio odgovornosti ali nam je i ekipa losa... Nije samo rijec ni o nedostatku ambicija, motivacije itd, nego nam nedostaje i kvaliteta... Prijavi
7. mart 2013.13 god. comment_110796 Realno, nije Rafa jedini krivac lose igre Chelsea... Nismo imali bajnu igru ni kod AVBa, ni kod RDMa pa ni sada... Rafa snosi dobar dio odgovornosti ali nam je i ekipa losa... Nije samo rijec ni o nedostatku ambicija, motivacije itd, nego nam nedostaje i kvaliteta... Kakvog kvaliteta ? Ova ekipa je tri puta jaca nego prosle sezone(Drogbu ne racunaj) i opet je osvojena LP i FA cup. To ti je dovoljan dokaz da je 90% do trenera. Pogledaj kako su se igraci borili dok je Robbie bio tu a pogledaj sada. Pa kod Robbiea je Torres uvaljivao svaku trecu a sad zabije svaki drugi mjesec. Prijavi
7. mart 2013.13 god. comment_110807 Uzasno smo spori nevjerovatno kako sporo igramo, gledao sam veceras Tottenhama i zadnje dvije tekme u Premiershipu igraju brz i okomit nogomet po meni najbolji nogomet i najljepsi za gledati bez kompliciranja, s dosta udaraca na gol, nevjerovatno sto je Villas Boas napravio od njih. Govorio sam kad je dobio otkaz Villas Boas da je ostao ne bi osvojili nista ni LP-a ni FA Cup, ali zato ovu sezonu vjerujem da bi konkurirali za naslov u Premiershipu pod njegovom palicom. Prijavi
8. mart 2013.13 god. comment_110853 nebi ja rekao da pod RDM-om nismo igrali "bajnu igru" možda nije bila najljepša za oko al bila je učinkovita. Kad kažem da nije bila najljepša za oko, miislim na oči svih ostalih ljudi koji prate nogomet, meni kao Chelsijevom navijaču je predivno bilo za vidjet onu disciplinu, žar htjenje i borbu, pa onda jednu dugačku loptu na Droleta the Kinga koji raštrka njih trojcu ko da ih nije ni bilo. To mi je puno ljpše nego da gledam kako dave loptu 85. minuta i vuku se oko šesnaesterca s pokušajem da uđu loptom u gol, eto wenger to pokušava pa nije vidio trofeja 8 godina ako ne i više. Ovaj rafa je kurčina, al sigurno da nije smao do njega ima Adis i pravo kad kaže da nije samo do nejga, i do igrača je,a l možeš li ih krivit ? pali su s konja na magarca, stvorena je i atmosfera oko svega toga još od kad je debeli došao, a da ne pričamo o tome da je nedavno noseči liverpoolovu majcu te iste igrače vrijeđaoi omalovažavao. Prijavi
8. mart 2013.13 god. comment_110854 dok je god ovaj morž u klubu ne nadajte se trofejima, znači do juna Prijavi
8. mart 2013.13 god. comment_110910 Svi smo mi skontali da je on taraba (i ja također, koji sam gledao njegovu dobru stranu u početku. S nekima sam se i prepirao, jbg) i eto, mašala otići će. Veliki je, ogroman krivac za rezultate otkako je preuzeo klub, ali da je jedini ili možda najveći krivac, nije. Nema se tu šta puno objašnjavati. Ja sinoć kad sam vidio kako jedan Hazard (koji važi kao jedan od najboljih driblera u Evropi), ne može proči jednog tamo ispodprosječnog rumuna, pa niti jednog.. Kada Oscar (jedan od najvećih brazilskih talenata) prima loptu kao da je od drveta sklepan, kada Lamps ne zna jeli pošao ili došao, Bane ne može nosit guzove, Bertrand ukenjan, Torres i Benayoun itak ne znaju... Onda ne kontam kako je on kriv za sve to. Jel ga možda bojkotuju?? Pa ne igraju za njega, već za Chelsea, za navijače.. Plaćeni su da igraju, da deru guzove. Ako neće, šta traže tu onda?? Par puta sam ponovio, al opet ću. To su preplaćene plačipičke, s luzerskim mentalitetom. Oni što su osvajali trofeje, haman se zasitili i umjesto da dižu ovu djecu, oni se s njima uklopili.. Haos živi.. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.