Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

David Luiz (2011-2014, 2016-2019, 248 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,7 hilj.
  • Pregledi 168,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Kao sto sam i napisao na temi o utakmici Luiz meni licno odigrao i bolje nego Matic,citao igru perfektno,nije se zajebavao,nije kao prije forsirao duge lopte,nije ni imao nekih grubih prekrsaja kakvih zna imati.Odlicna,Odlicna partija , svaka cast.

Kad je igrao kao lud i pravio greske mnogi su tad govorili kako bi trebalo da bude novi kapiten,a sada kad je Mourinho konacno uveo u ovog momka disciplinu mnogi govore kako da treba prodati.Veliki David bi trebalo da ima jako vaznu ulogu i ja sam prvi od onih koji veruje da treba da bude novi kapiten.

Uvijek govorio kako on nije stoper i mislim da sam u pravu. Ako će ostati u klubu, mora igrati u vezi jer je jako dobar. Može i bolje, ali dobro čita igru.

ja se nadam da ce jos do kraja igrati i da nece ici na kraju sezone dosta se promjenio dolaskom murinja, nema vise zajebancija na terenu jednom kad je pogrijesio nije igrao par utakmica bice on kod mourinha sve bolji i bolji Sent from my GT-I9001 using Tapatalk

Sledece sezone ce samo zameniti uloge Terry i Luiz ovaj ce startovati vise,a Terry rotirati i vec se polako ukljucivati u posao trenera.

Danas odigrao na poziciji stopera i po meni bio odličan,bez nekih gluposti sasvim solidan nastup..

Nije imao  ni nekog posla :) Po meni dok god moze nek igra Teri ,ovaj ovako nek igra da odmori malo kapiten 

Slažem se da Luiz ne treba izvodit slobodnjake,neko od trojca Hazard/Oscar/Willian treba preuzeti tu ulogu..

samo hejteri govore da Luiz ne treba izvoditi slobodnjake

samo hejteri govore da Luiz ne treba izvoditi slobodnjake

On moze izvoditi one slobodnjake 30+m ,ali ove blize,Lampard,Hazard,Wilian ... 

SUPAK .

SUPAK .

ajmo malo poštovanja, ipak si ga nekad i hvalio a i hvalićeš ga abd, 1 loša utakmica svakom se događa.

ajmo malo poštovanja, ipak si ga nekad i hvalio a i hvalićeš ga abd, 1 loša utakmica svakom se događa.

nikad ovog SUPKA nisam hvalio ,uvjek bio antipatican i prljav  igrac . Debil ,moze radit ko klovn ili igrat ligu evrope u Junajtedu 

nikad ovog SUPKA nisam hvalio ,uvjek bio antipatican i prljav  igrac . Debil ,moze radit ko klovn ili igrat ligu evrope u Junajtedu 

ajd ne seri

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.