Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

David Luiz (2011-2014, 2016-2019, 248 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,7 hilj.
  • Pregledi 168,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

kad padne veliki Ronaldinho

http://www.youtube.com/watch?v=IH3LXfrRd14

0:22

i Hazard je bio zrtva

http://www.youtube.com/watch?v=msmO8bk8kNY

ja kad sam govorio da imamo najboljeg stopera na svijetu, svi su trazili dlaku u jajetu

on je buduci kapiten Chelsea, kazem vam, voli on Chelsea

jeste greška bila al jbg,sva sreća pa nas nije koštala bodova al ovako je dobro odigrao,u par navrata je krpio rupe mate i ivanovica

prošle godine imali su svoje padove i teri i ivanovic pa smo te utakmice izgubili,čini mi se protiv liverpula i svonsija,jbg to je rizik kad igras odbranu,kad ti pogresis nema ko da čisti za tobom,sva sreća pa smo sad pobedili

videlo se da je bio malo nervozan posle toga,plašio sam se da ne dobije crveni ali je ipak izdržao celu utakmicu

Slazen se da mu se ovakvi kiksevi ne smiju dogadjat ali jebiga desija se i sad je gotovo.. I ivanovic je lani ima par vezanih gresaka u kratkom periodu pa je opet na kraju sezone po meni a i mnogim drugima bija medju 3 u ekipi... Ali pogledajte malo di je cech sta u trenutku kad je balun vec prakticki bija oduzet na crti i to je u velikom djelu doprinilo ovom golu ...

Za ovo po klepu nek mu opale u svlačionici :D

Sreća pa je bilo protiv Cardiffa, al opet kako je lik nekoncentrisan, nevjerovatno. Daj Bože da Mou može izliječiti neke dječije bolesti kod njega.

joj kad je ivanovic dva puta asistira michuuu hahahahhah

jos mi u glavi

onaj put je bane pogrijesio jer je znao ko mu je na golu pa se zbunio i onda asists :D 

Opet sa štoperske pozicije salje neke kilometarske pasove, stvarno ga ne shvaćam .. 
Ostalo sve 5 .

I vise nego ocajan lik,mislim da je sa ovim on zavrsio kod Murinja .Ko god hoce moze da ga predribla :D Bolje da ga probamo kao zadnjeg veznog nego odbranu da nam unistava 

Meni je bio jedan od losijih danas. Okrecu ga lagano, pasovi losi naprijed. Trenutno je cahill bolji izbor za prvih 11

Sent from my HTC One V using Tapatalk

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.