Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

David Luiz (2011-2014, 2016-2019, 248 nastupa)

Istaknuti odgovori

Mozemo se mi raspravljati ovde do beskraja i nazad.

Mourinho je verovatno najzahtevniji trener na svetu, sto se mentalnog aspekta fudbala, a i samih igraca tice. 
David Luiz od pocetka pokazuje manjak mentalne snage. Ne kazem ja da njemu nije stalo da igra za klub, vec da je vecinu svojih gresaka, kojih je u poslednje vreme sve vise, napravio zbog manjka koncentracije ili loseg rasudjivanja, sto je kljucno, za poziciju na kojoj igra. Napadac promasi sansu, ali ima 10 igraca iza sebe da isprave brljotinu. Kad stoper zabrlja, zna se sta sledi. 

• Odgovori 2,7 hilj.
  • Pregledi 168,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najjače mi je kad ljudi pišu razloge zašto Mou ne stavlja nekog, čuj osvećuje se zbog ovog ili ovog.
Trudiš se, pokazuješ da želiš igrat i daješ sve od sebe-->igraš.
Ne radiš to-->ne igraš.
Ne treba izmišljat toplu vodu.

Nova Nike reklama i Luiz u centru - i naravno on je superjunak koji spašava gol :dres:

article-2516740-19C6192300000578-167_634

article-2516740-19C606B800000578-351_634

I reklama

http://www.youtube.com/watch?v=2bfP3TZHUzY

Drago mi je samo da DL4 nije igrao zadnje dvije-tri utakmice. Jer da je on igrao, za sve greške u obrani bi on bio okrivljen po običaju. Vidite da nije toliko do njega, pa zadnju utakmicu je bilo polupropusno kroz obranu i kroz Baneta i kroz Terrja i kroz Cahilla i kroz Azpija. Pušta ko voda na probušenoj cijevi. I ne samo ovu tekmu, zadnjih par. Treba proraditi na disciplini obrane, ne smiju se onako glupi golovi primati. Nadam se da se i on brzo vraća.

Ovog brata je i majka zaboravila :) 

Sada bi se on mogao lagano vratiti. Naravno kao Mou prestane sa guranjem svoga inata. Šansu je zaslužio jer ovo ne može više ovako. Nadam se da je naučio što je trebao i da će biti bolji. 

Ko da smo poslednji na tabeli, sa gol razlikom od -150. 

Golovi se primaju, kao da smo ustvari na toj poziciji. Joj šteta, što Luiz nije sudionik te ekipice, koja "brani" gol.  Al vjerovatno bi se po 4-5 golova primalo da je on tu, jer je on inače puno slabiji od fuzije Terrya, Maldinia, Vidića tzv, Cahilla.

Stručnjaci.

Ne kažem da nam na klupi sjedi Nesta iz najboljih dana pa da žalimo za njim, ali da će se nešto drastično odbrana popraviti Luizovim povratkom u ekipu - ne vjerujem. 

A opet, nije nam ni potrebno drastično poboljšanje, jednostavno ovih 6 golova u dvije utakmice su u najmanju ruku čudni i plod neobičnih okolnosti. Mada, Luiz nam sada treba zbog širine i rotacije, vrijeme je da se počne mijenjati.

Golovi se primaju, kao da smo ustvari na toj poziciji. Joj šteta, što Luiz nije sudionik te ekipice, koja "brani" gol.  Al vjerovatno bi se po 4-5 golova primalo da je on tu, jer je on inače puno slabiji od fuzije Terrya, Maldinia, Vidića tzv, Cahilla.

Stručnjaci.

Ne strucnjaci, vec realisti ;)

Luiz je na klupi samo i jedino jer u vreme kad je izgubio mesto startera igrao najlosije od sve trojice stopera. 
A ti placi i kukaj do Meseca ako hoces. 

Idemo ponovno ispočetka - Barcelona will offer Chelsea €35 million for Brazil international David Luiz in the January transfer window.

Ne strucnjaci, vec realisti ;)

Luiz je na klupi samo i jedino jer u vreme kad je izgubio mesto startera igrao najlosije od sve trojice stopera. 
A ti placi i kukaj do Meseca ako hoces. 

Ja evo mjesec dana Luiza ne vidjeh na klupi. 

Evo plačem, suza suzu stiže.

Nemam nikakvu zamjerku sto ga je Mou prikuc'o za klupu, ali nikakvu. Mene najvise nervira njegovo izlijetanje sa pozicije kad se zaleti ko seljacina medju 3 protivnicka igraca, onda uslijedi kontra iz koje nekad primimo gol, nekad ne, onda Luiz ispizdi, onda primimo gol iz prekida, iz akcije, penala - nebitno, i onda Luiz do kraja tekme ide s dvije noge po loptu, provocira crveni itd. itd. Vruca glava.

Nemam nikakvu zamjerku sto ga je Mou prikuc'o za klupu, ali nikakvu. Mene najvise nervira njegovo izlijetanje sa pozicije kad se zaleti ko seljacina medju 3 protivnicka igraca, onda uslijedi kontra iz koje nekad primimo gol, nekad ne, onda Luiz ispizdi, onda primimo gol iz prekida, iz akcije, penala - nebitno, i onda Luiz do kraja tekme ide s dvije noge po loptu, provocira crveni itd. itd. Vruca glava.

Ovako nešto:

http://www.youtube.com/watch?v=DJ1xD8gTFxo

OOCCAAJJAANN poluamateri ga izbacise 100 puta iz igre , onaj mu je provuce kroz noge, jos su ga pet sest puta izbacili da nije znao gde je 

Definitivno van forme, danas sam se ismijao kad je čuvao onog igrača lijevo a on samo prebacio loptu pored njega, Luiz ga i dalje gura naprijed.... mourinho reaguj nekako

Sent from my LT26i using Tapatalk

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.