Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

David Luiz (2011-2014, 2016-2019, 248 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,7 hilj.
  • Pregledi 168,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Sinoć sam gledao utakmicu. Jako je loš u Chelseaju. Prodate ga nama za petnaestak milijuna eura i riješite problem.  :D

Pa tako ce najvjerovatinije i bit. stim da ce pored tih 15 ovamo na ruke leci jos 20-ak miliona. Kao i inace sto znate :D

Evo jedna odlična vijest i za vas i za nas od prije 5-6 dana.

http://www.caughtoffside.com/2014/02/13/chelsea-willing-to-sell-david-luiz-to-barcelona-in-22m-deal/

Samo mi se nimalo ne sviđa ova cijena od 22 milijuna futni. Što je previše - previše je.

Barca i David Luiz zajedničkim snagama trebaju izvršiti pritisak na vašu upravu. Pa da nam Brazilac dođe za neke razumnije novce.

Svaka prodaja Luiza ispod 35 milja funti je apsolutna glupost. I vjeruj mi da će prije Luiz sjedit na klupi cijelu sezonu nego završit u drugom klubu za malih 22 milja funti. I zasigurno mu nije u imperativu da ode u  uskoro drugoligaški klub koji je sklon raznim malverzacijama.

Vodim ga ja kud hoće. Ima dijete slobodu izbora. Njegova volja. Navija prvo za Barcelonu, a onda za Chelsea. Inače, vjerovatno ću ga odvesti i na Camp Nou ovo proljeće. Stadion Barcelone je srednja žalost(bio sam), ali grad mi je lijep. Ali prije Barcelone ode tata prvo na Everton, a onda na Galatasaray i Arsenal...  ;)

Gandalf posvoji me...  [-O<  [-O<  8->

Marcel Desailly: "I think Chelsea missed David Luiz  in midfield against Everton.Against Liverpool,United and City he was fanatastic".

i think chelsea missed david luiz in midfield today ! against liverpool, man utd and city wins he was fantastic !
best pivot for chelsea in premier league LUIZ MATIC

Barcelona to bid €30 m (£24.7 m) for Chelsea's David Luiz now that Carles Puyol is on his way (Telegraph) No surprise there.

Barcelona hope to conclude a deal for David Luiz swiftly before the World Cup finals kick off in June.

Although Luiz is not agitating for a move it is understood that he would be keen to join Barcelona.

Given Mourinho’s recruitment plans [this summer] he may consider selling David Luiz.

30 miliona funti i putuj igumane.

Barcelona to bid €30 m (£24.7 m) for Chelsea's David Luiz now that Carles Puyol is on his way (Telegraph) No surprise there.

U Chelsea došao za â‚¬25 m eura. Standardi reprezentativac Brazila, uz Thiaga Silvu bedem u obrambenoj liniji Karioka.

I sad za samo pet mil eura više da ode. Pa nisu valjda u Chelseaju vesla sisali. Barceloni POD HITNO treba igrač kao DL4. Ako ga već Mourinho hoće prodati, treba ih oguliti do gole kože i naplatiti razliku u novcu kojeg bi Chelsea zaradio osvajanjem Lige prvaka 2009-te godine kad su nas lopovi izbacili. Znači ispod 45 mil eura ni ne otvarati pregovore s Ciganima. The End. 

U Chelsea došao za â‚¬25 m eura. Standardi reprezentativac Brazila, uz Thiaga Silvu bedem u obrambenoj liniji Karioka.

I sad za samo pet mil eura više da ode. Pa nisu valjda u Chelseaju vesla sisali. Barceloni POD HITNO treba igrač kao DL4. Ako ga već Mourinho hoće prodati, treba ih oguliti do gole kože i naplatiti razliku u novcu kojeg bi Chelsea zaradio osvajanjem Lige prvaka 2009-te godine kad su nas lopovi izbacili. Znači ispod 45 mil eura ni ne otvarati pregovore s Ciganima. The End. 

Slazem se u potpunosti, ispod 50 miliona ne pregovarati sa ciganima

Mi smo ga platili €25 m, ali to što smo ga mi preplatili, ne znači da će isto sada učiniti i drugi.

Nisam baš siguran da će se Barcelona razbacivati s parama, nisu im financije bajne u ovom trenutku.

Probati navući više, ali ako ne ide, i 30m je dobra lova za lika koji će zauvijek ostati neostvareni potencijal.

• 3 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.