Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

David Luiz (2011-2014, 2016-2019, 248 nastupa)

Istaknuti odgovori

igra cupko danas rastura, jos da je uz njega Guarin, pa ne bi muha kraj njih prosla

a jesi ti supak :D Solidan danas nije imao puno posla .PRECERAO sa sutiranjem  . 

• Odgovori 2,7 hilj.
  • Pregledi 168,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Nakon povrede, odličam. ON i Nemanja, vrhunski igraju zajedno..

Baš kao protiv Cityja. Možete pričati šta hoćete, ali on s Matićem uparen isto drugi igrač. Odličan dvojac na CMF pozicijama.

A vidi se koliko mu je stalo da postigne gol, volio bih da to bude već u idućem kolu.

Danas odigrao ko pravi vezni igrač. Ako nastavi ovako ne samo da će se izboriti za svoju budućnost u CFC-u nego i za prvi sastav. Ali ajde da sačekamo sa predviđanjima i da vidimo kako će to izgledati u više od 2 zajednička meča Luiza i Matića.

Luiz jedino ostaje sljedece sezone ako zadovolji murunja na dmf/cmf poziciji. Ramiza nema tako da ce se naigrati

Sent from my HTC One V using Tapatalk

igrao je on i prije na poziciji dmf, znao je oduseviti ali i razocarati

vidjecemo sad kad nema Ramiza, kako se snalazi u vise utakmica

Nemanja i David za 5!

Vec mi je smijesno postalo kad je Luiz povuce loptu i potegne prema golu, voli je udriti to je cudo jedno, ali vec kad vodis 2-3:0 ne zamjeras mu haha...

Igrao je 2x na poziciji DMF ove sezone cini mi se? City i Arsenal. Oba puta je citava ekipa bila odlicna. Tako da ove dvije tekme i nisu toliko mjerodavne koliko je on dobar za nas u buducnosti na poziciji DM.

Napokon da ste uvidili vi ljubimci mikela koja je razlika izmedju mikela i igrača tipa matić koji često povuče i odigra pas put naprid. O tome mikel može samo sanjat

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mikel to zna, ali mu ne daju, pogledaj koju tekmu Nigerije gdje je playmaker, pa vidi pasove.

Čuj ne daju mu. Pa eto igra istu poziciju ko Matić, pa Matić pokazao više od Mikela prema naprijed u ovih par mjeseci, nego Nigerijac od dolaska u klub. Šta nas briga kako on igra u Nigeriji. I Oscar razvaljuje u Brazilu, pa je u Chelseaju 30 posto od tog igrača.

Ja mislim da je njegovo igranje stvar ciste potrebe(Ramires pao u formi, Ess daleko od dobrih dana, MVG povredjen), a da ce svakako otici na leto. 

363436_heroa.jpg

Ess daleko od Londa prije bih rekao.

Ja ne znam kako profesionalni igrač, reprezentativac Brazila, čovjek u srednjim 20im, koji vrijedi 30 mil eura MOŽE SEBI DOPUSTITI da tri puta zaredom nije u stanju udariti loptu kako treba, nego svaka ode milju preko gola u stilu Kaloua. Pa stvarno, nakon onog trećeg prebacivanja gola i slanja lopte na tribine uz gromoglasan aplauz Palaceovih navijača ja bih sam izuo kopačke i ustupio mjesto u prvih 11 nekom sposobnijem. Podržavam ga uvijek i gotivim, al ovo je sramota više.

Ja ne znam kako profesionalni igrač, reprezentativac Brazila, čovjek u srednjim 20im, koji vrijedi 30 mil eura MOŽE SEBI DOPUSTITI da tri puta zaredom nije u stanju udariti loptu kako treba, nego svaka ode milju preko gola u stilu Kaloua. Pa stvarno, nakon onog trećeg prebacivanja gola i slanja lopte na tribine uz gromoglasan aplauz Palaceovih navijača ja bih sam izuo kopačke i ustupio mjesto u prvih 11 nekom sposobnijem. Podržavam ga uvijek i gotivim, al ovo je sramota više.

Ovo ti nije trebalo.

http://www.youtube.com/watch?v=eosYuZHuSJc

Inače ne daj Bože da je Ramiz odigrao ko Luiz danas, kakva bi se paljba osula samo.

Luiz nije loše odigrao u globalu danas. Problem su ti njegovi šutevi i centrašutevi koji su očajni. Svaka preko gola ode. Dobro, mislim na Kaloua u posljednjoj sezoni za Chelsea što je igrao.

Igra odlično cijelo vrijeme, a onda napravi tako glup faul da bi mu moj trener iz pionira šamarčinu zvekno u svlačionici.. Naravno iz tog faula ide centaršut i primamo gol.

Igra odlično cijelo vrijeme, a onda napravi tako glup faul da bi mu moj trener iz pionira šamarčinu zvekno u svlačionici.. Naravno iz tog faula ide centaršut i primamo gol.

da bas i to prijatelju govorim, odlican je ali bu dode žuta minuta i eto jbt, sjebe sve. zvrkast je to much.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.