22. mart 2014.12 god. comment_168339 igra cupko danas rastura, jos da je uz njega Guarin, pa ne bi muha kraj njih prosla a jesi ti supak :D Solidan danas nije imao puno posla .PRECERAO sa sutiranjem . Prijavi
22. mart 2014.12 god. comment_168369 Verovatno ćemo ga i dalje gledati kao defanzivnog veznog, dobar je bio, a Ramires ima još dve tekme suspenzije. Prijavi
22. mart 2014.12 god. comment_168412 Nakon povrede, odličam. ON i Nemanja, vrhunski igraju zajedno.. Prijavi
22. mart 2014.12 god. comment_168433 Nakon povrede, odličam. ON i Nemanja, vrhunski igraju zajedno.. Baš kao protiv Cityja. Možete pričati šta hoćete, ali on s Matićem uparen isto drugi igrač. Odličan dvojac na CMF pozicijama. A vidi se koliko mu je stalo da postigne gol, volio bih da to bude već u idućem kolu. Prijavi
22. mart 2014.12 god. comment_168436 Danas odigrao ko pravi vezni igrač. Ako nastavi ovako ne samo da će se izboriti za svoju budućnost u CFC-u nego i za prvi sastav. Ali ajde da sačekamo sa predviđanjima i da vidimo kako će to izgledati u više od 2 zajednička meča Luiza i Matića. Prijavi
22. mart 2014.12 god. comment_168441 Luiz jedino ostaje sljedece sezone ako zadovolji murunja na dmf/cmf poziciji. Ramiza nema tako da ce se naigratiSent from my HTC One V using Tapatalk Prijavi
23. mart 2014.12 god. comment_168526 igrao je on i prije na poziciji dmf, znao je oduseviti ali i razocarati vidjecemo sad kad nema Ramiza, kako se snalazi u vise utakmica Prijavi
23. mart 2014.12 god. comment_168542 Zar niste govorili da je on za prodaju ? Jesmo i još uvijek to tvrdimo. Mene 1-2 dobre utakmice ne mogu razuvjerit. Prijavi
23. mart 2014.12 god. comment_168543 Ja mislim da je njegovo igranje stvar ciste potrebe(Ramires pao u formi, Ess daleko od dobrih dana, MVG povredjen), a da ce svakako otici na leto. Prijavi
23. mart 2014.12 god. comment_168547 Kako god,ponovo više igrao sredinu nego Mikel i mnogo bolje partije je pružao u sredini nego kad igra štopera a mikel totalno postao zadnja rupa na svirali Prijavi
24. mart 2014.12 god. comment_168627 Nemanja i David za 5! Vec mi je smijesno postalo kad je Luiz povuce loptu i potegne prema golu, voli je udriti to je cudo jedno, ali vec kad vodis 2-3:0 ne zamjeras mu haha... Prijavi
25. mart 2014.12 god. comment_168731 Igrao je 2x na poziciji DMF ove sezone cini mi se? City i Arsenal. Oba puta je citava ekipa bila odlicna. Tako da ove dvije tekme i nisu toliko mjerodavne koliko je on dobar za nas u buducnosti na poziciji DM. Prijavi
25. mart 2014.12 god. comment_168732 Napokon da ste uvidili vi ljubimci mikela koja je razlika izmedju mikela i igrača tipa matić koji često povuče i odigra pas put naprid. O tome mikel može samo sanjatSent from my iPhone using Tapatalk Prijavi
25. mart 2014.12 god. comment_168733 Mikel to zna, ali mu ne daju, pogledaj koju tekmu Nigerije gdje je playmaker, pa vidi pasove. Prijavi
25. mart 2014.12 god. comment_168799 Mikel to zna, ali mu ne daju, pogledaj koju tekmu Nigerije gdje je playmaker, pa vidi pasove. Čuj ne daju mu. Pa eto igra istu poziciju ko Matić, pa Matić pokazao više od Mikela prema naprijed u ovih par mjeseci, nego Nigerijac od dolaska u klub. Šta nas briga kako on igra u Nigeriji. I Oscar razvaljuje u Brazilu, pa je u Chelseaju 30 posto od tog igrača. Ja mislim da je njegovo igranje stvar ciste potrebe(Ramires pao u formi, Ess daleko od dobrih dana, MVG povredjen), a da ce svakako otici na leto. Ess daleko od Londa prije bih rekao. Prijavi
25. mart 2014.12 god. comment_168801 Cae, rekao je poslije gola za Chelsea, da on nema slobodu, vec da ima defanzivne zadatke, a ne kao u nigeriji... Prijavi
29. mart 2014.12 god. comment_169213 Ja ne znam kako profesionalni igrač, reprezentativac Brazila, čovjek u srednjim 20im, koji vrijedi 30 mil eura MOŽE SEBI DOPUSTITI da tri puta zaredom nije u stanju udariti loptu kako treba, nego svaka ode milju preko gola u stilu Kaloua. Pa stvarno, nakon onog trećeg prebacivanja gola i slanja lopte na tribine uz gromoglasan aplauz Palaceovih navijača ja bih sam izuo kopačke i ustupio mjesto u prvih 11 nekom sposobnijem. Podržavam ga uvijek i gotivim, al ovo je sramota više. Prijavi
29. mart 2014.12 god. comment_169215 Ja ne znam kako profesionalni igrač, reprezentativac Brazila, čovjek u srednjim 20im, koji vrijedi 30 mil eura MOŽE SEBI DOPUSTITI da tri puta zaredom nije u stanju udariti loptu kako treba, nego svaka ode milju preko gola u stilu Kaloua. Pa stvarno, nakon onog trećeg prebacivanja gola i slanja lopte na tribine uz gromoglasan aplauz Palaceovih navijača ja bih sam izuo kopačke i ustupio mjesto u prvih 11 nekom sposobnijem. Podržavam ga uvijek i gotivim, al ovo je sramota više. Ovo ti nije trebalo. http://www.youtube.com/watch?v=eosYuZHuSJc Inače ne daj Bože da je Ramiz odigrao ko Luiz danas, kakva bi se paljba osula samo. Prijavi
30. mart 2014.12 god. comment_169218 Luiz nije loše odigrao u globalu danas. Problem su ti njegovi šutevi i centrašutevi koji su očajni. Svaka preko gola ode. Dobro, mislim na Kaloua u posljednjoj sezoni za Chelsea što je igrao. Prijavi
2. april 2014.12 god. comment_169700 Igra odlično cijelo vrijeme, a onda napravi tako glup faul da bi mu moj trener iz pionira šamarčinu zvekno u svlačionici.. Naravno iz tog faula ide centaršut i primamo gol. Prijavi
2. april 2014.12 god. comment_169723 Igra odlično cijelo vrijeme, a onda napravi tako glup faul da bi mu moj trener iz pionira šamarčinu zvekno u svlačionici.. Naravno iz tog faula ide centaršut i primamo gol. da bas i to prijatelju govorim, odlican je ali bu dode žuta minuta i eto jbt, sjebe sve. zvrkast je to much. Prijavi
2. april 2014.12 god. comment_169732 Po meni vcrs nas mozda i najbolji igrac. Kakva finta u prvom poluvremenu, svaka mu cast. Ako bude gif postavite. Gol nije njegov, vise je Cech tu kriv, pa cak i Torres. Prijavi
2. april 2014.12 god. comment_169736 veceras je odlican bio, imao je par dobrih prodora kroz sredinu, u stilu ramiza kao nekad Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.