14. februar 2014.12 god. comment_163661 Luiz nije za takav stil i rado bih ga volio vidjeti u dresu Barce. Ako je moguće da se kupi po nekoj razumnoj cijeni od 15 do 20 milijuna eura. I ti si zaglavljen u vremenu kad je Gvardiola igrao za Brešu? Ako je onaj peder Nejmar koštao preko 60 miliona funti, Luiz se može podvaliti za 40 minimum. Prijavi
14. februar 2014.12 god. comment_163663 Chelsea nije klub za njega. Vidim i vi ste nezadovoljni. Za njega je Barcelona. Vjerujem da bi u nas puno bolje igrao, jer Tata Martino preferira Luizov stil. Mourinho na uštrb lepršave igre voli čvrstu disciplinu. Luiz nije za takav stil i rado bih ga volio vidjeti u dresu Barce. Ako je moguće da se kupi po nekoj razumnoj cijeni od 15 do 20 milijuna eura. Kad vaš Neymar bude imao razumnu cijenu od 20 mil eura tad će i David Luiz. Bayern ga traži za 40. Prije će ga Mourinho prodati njima, nego Barceloni. Mada mislim da ostaje u kubu i da će sada više igrati u paru s Matićem. Prijavi
14. februar 2014.12 god. comment_163665 Kad vaš Neymar bude imao razumnu cijenu od 20 mil eura tad će i David Luiz. Bayern ga traži za 40. Prije će ga Mourinho prodati njima, nego Barceloni. Mada mislim da ostaje u kubu i da će sada više igrati u paru s Matićem. Ne možeš porediti Neymara i Luiza. Neymar je najbolji mladi igrač na svijetu i vrijedi 60 milijuna eura. A Luiz je dobar stoper. Malo iznad prosjeka. I ništa više. Po meni vrijedi maksimalno 20 milijuna. Prijavi
14. februar 2014.12 god. comment_163669 Neymar je najbolji mladi igrač na svijetu i vrijedi 60 milijuna eura. /thread Prijavi
14. februar 2014.12 god. comment_163672 Evo da ne bude da izmišljam, samo iznosim činjenice http://www.transfermarkt.de/de/neymar/profil/spieler_68290.html Da se razumijemo, ne vrijeđam Luiza. Nemojte me pogrešno shvatiti. Samo sam iznio svoje mišljenje kakav je to igrač. Ali i takav je potreban Barceloni. Tata Martino voli igrače kao što je Luiz i usmjerio bi ga u pravom smjeru. Siguran sam u to. Prijavi
14. februar 2014.12 god. comment_163680 Ja ne znam šta ti SilvioFCB radiš ovdje??Sent from my GT-I9505 using Tapatalk Prijavi
14. februar 2014.12 god. comment_163688 Ja ne znam šta ti SilvioFCB radiš ovdje?? Sent from my GT-I9505 using Tapatalk Priželjkujem Luizov transfer u Barcelonu. Da vam učinimo uslugo. Pročitao sam zadnje dvije stranice na ovoj temi i vidim uglavnom želite da ga se riješite. Pa da spojimo ugodno s korisnim. Mi upravo trebamo takvog igrača. :-bd Prijavi
14. februar 2014.12 god. comment_163695 matori kad se setim da su pojedini hteli da te nabiju na kolac kad si rekao da bi bez razmisljanja uzeo 30+ miliona za luiza, a pazi sad komentara i misljenja Mozda treba da zagovaram teoriju da ce Zemlja prestati da se okrece ako Luiz ode ? Njegova nezainteresovanost da popravi segmente igre koji onemogucavaju njegov razvoj u vrhunskog igraca prosto vredja. Prijavi
14. februar 2014.12 god. comment_163701 ...Luiz nije za takav stil i rado bih ga volio vidjeti u dresu Barce. Ako je moguće da se kupi po nekoj razumnoj cijeni od 15 do 20 milijuna eura. Sine na kakvim si ti drogama?? :-? Jedini igrač obrane Chelsea kojeg bi mogao netko kupiti ISPOD 20 milona EUR je Bertrand i njega slobodno kupite ako vam je volja, mada iskreno rečeno nakon onog besramnog lopovluka s vaše strane u LP da ijedan član uprave Chelsea ima makar pileći, a ne normalan mozak Barceloni nebi prodao NIJEDNOG igrača ni za 250 milona EUR. Čisto me zanima kako čelnici Barcelone imaju uopće obraza poslati ikakav mail na Bridge, a kamoli tamo pomoliti nos? Pardon, malo sam se zaletio. Nebi nijednog igrača osobno nikad u životu prodao Barceloni, ali ako baš hoćete može neka trampa. Naprimjer, Luiz - Messi, pošto je to igrač koji vrijedi 80 % Barcelone. Bez njega je Barcelona otprilike u rangu Evertona... I bez uvrede, ali zbilja mi nisu jasni takvi tipovi koji stalno vise po "tuđim" forumima. Meni nebi nikad u životu palo na pamet otići na BarcelonaBalkan, ManchesterUnitedBalkan, PrištinaBalkan ili slična sra*a od foruma. Inače i moj sin navija za Barcelonu, ali njemu se to može i oprostiti... Ipak ima tek 12 godina... Stigne se opametiti još... Prijavi
15. februar 2014.12 god. comment_163704 Inače i moj sin navija za Barcelonu, ali njemu se to može i oprostiti... Ipak ima tek 12 godina... Stigne se opametiti još... Sina pokušavam navesti da navija za Chelsea(bio je 2 puta samnom na tekmama, a inače je lud za Londonom i Engleskom), ali nije nešto pretjerano zainteresiran za nogomet uopće i tu je moja ogromna suprotnost. Ipak voli Chelsea u svojim okvirima, a od igrača najviše simpatizira Drogbu, ali tek nakon Messia... :unsure: Pa moj Gandalfe... =(( kako ti okrenu sin za Barcu, a još ga vodio u London i sve. Ja da imam tatu kao što si ti i da me voda po Londonu, ne bih mogao primirisati Barci. De ti to kod pedagoga malo malog pošalji.... Ne valja mu to, only :dres: Prijavi
15. februar 2014.12 god. comment_163707 Vodim ga ja kud hoće. Ima dijete slobodu izbora. Njegova volja. Navija prvo za Barcelonu, a onda za Chelsea. Inače, vjerovatno ću ga odvesti i na Camp Nou ovo proljeće. Stadion Barcelone je srednja žalost(bio sam), ali grad mi je lijep. Ali prije Barcelone ode tata prvo na Everton, a onda na Galatasaray i Arsenal... ;) Prijavi
15. februar 2014.12 god. comment_163727 Neymar je najbolji mladi igrač na svijetu i vrijedi 60 milijuna eura. Sada kužim zašto Barcelonine fanove zovu retardiranima. Prijavi
15. februar 2014.12 god. comment_163753 Loooool, cuj ovog. Maximalno 20 milja eura. Hahahaah Stvarno se iz dana u dan potvrđuje ona teorija da samo dvije stvari su neograničene, a to su svemir i glupost. S time da se za svemir ne može sa sigurnošću reci da je neograničen! Prijavi
15. februar 2014.12 god. comment_163773 Chelsea nije klub za njega. Vidim i vi ste nezadovoljni. Za njega je Barcelona. Vjerujem da bi u nas puno bolje igrao, jer Tata Martino preferira Luizov stil. Mourinho na uštrb lepršave igre voli čvrstu disciplinu. Luiz nije za takav stil i rado bih ga volio vidjeti u dresu Barce. Ako je moguće da se kupi po nekoj razumnoj cijeni od 15 do 20 milijuna eura. terajte se u tri lepe, i ti i tvoja razumna cena i barselona Prijavi
15. februar 2014.12 god. comment_163775 Istina je da bi njemu vise odgovarala spanjolska liga, najjaci napadac tamo ima 70 kila. Nije on igrac da se svaki vikend bori s igracem od 185 i 90 kila Prijavi
15. februar 2014.12 god. comment_163822 Ako treba neko da ti pomogne oko pakovanja kofera tu sam . Dovoljno je to sto ga je Dzeko izdominirao da kazemo koliko je bio los Prijavi
15. februar 2014.12 god. comment_163825 Nemojte ga pljuvat. Ne možemo nakon "jedne" loše tekme opalit po njemu. Po koji puta da ovako kriminalno odigrao?!? Po koji puta?!?! Prijavi
15. februar 2014.12 god. comment_163827 Izdominirao ga je najbolji napadač na Balkanu a opet i to je za ljude. Mnogi su gore prolazili. Meni je lošiji bio Matic jedno 1000 puta a o Mikelu da ne govorim. Sent from my GT-I9505 using Tapatalk Prijavi
15. februar 2014.12 god. comment_163829 Luiz je kriv sta smo spojili tri tocna dodavanja. I torres naravno Prijavi
15. februar 2014.12 god. comment_163876 Druga za redom loša predstava. Iz utakmice u utakmicu sam sve sigurni da je za njega pozicija zadnjeg veznog .. na štoperskoj poziciji je jako neoprezan, nestabilan i bez razmišljanja ulazi u duele što je jako loše za ekipu . Ne znam kako je ovako "oslabio" , smatrao ga budućnosti naše odbrane ... izgleda mi kao da nije dovoljno zainteresiran, sjetite se emocija koje je pokazivao prošlih sezona. Prijavi
15. februar 2014.12 god. comment_163882 kod prvog gola umesto da prati jovetića do kraja on ide za džekom kojeg je kejhil pokrivao, par puta su ga pokretima tela izbacili iz igre jer se zaleteo kao debil na igrače, veoma lako ispadao iz duela kako danas tako i protiv wba, kod drugog gola nasri 30cm od njega on diže ruku ofsajd umesto da je makar pokušao da spasi gol, a onda njegove famozne duge lopte koje završe svugde samo tamo gde ne treba, najgore od svega što se 90% ovih grešaka ponavlja iz utakmice u utakmicu, ili u vezni red ga prebaciti ili neka pakuje kofere, kejhil i teri se veoma dobro nadopunjuju tako i kad se desi neka greška jedan drugom bukvalno "čuvaju leđa", kao nekad pre karvaljo i teri, još ako zuma od iduće sezone ostane u klubu - u šta sam uveren i ako nastavi igrati kao što trenutno igra u francuskoj za luiza u odbrani mesta neće biti, imao je par dobrih utakmica gde nije grešio ali navika je čudo, ako nema mesta ni u veznom redu za njega onda neka pakuje kofere i da se uzme novac dok još vredi preko 30 miliona Prijavi
15. februar 2014.12 god. comment_163885 Dobro će nam doći jedan klasičan kasapin umesto dvorske lude. Prijavi
16. februar 2014.12 god. comment_163888 Sinoć sam gledao utakmicu. Jako je loš u Chelseaju. Prodate ga nama za petnaestak milijuna eura i riješite problem. :D Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.