Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

David Luiz (2011-2014, 2016-2019, 248 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,7 hilj.
  • Pregledi 168,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Imao je problema sa Aničebeom,to se videlo odma po ulasku ovog igrača,uvek ima problema sa fizički jakim napadačima,setite se samo duela sa Aguerom,Tevezom,nema to veze sa njegovim igračkim sposobnostima.

Čudi me da treneri ništa nisu uradili po tom pitanju,nemoguće da niko to nije primetio

U ovom konkretnom slučaju trebao je neko drugi da preuzme čuvanje dotičnog,problem je bio u tome što je Kejhil bio sjeban,Teri izostao sa klupe,jedino da je ubacio Kola,izbacio Kejhila,Dave prešo na beka,Ivanović na štopera.

Ako je Aguero fizicki jak, tesko nama ako bude igrao protiv Drogbe. 

Nista vise do nedostatak koncentracije, Anichebe se prosetao ispred njega ko evnuh pored prostitutke. 

Luiz: "Ispricavam se svim navijacima na neprimjerenom ponasanju tijekom utakmice protiv West Broma sinoc. Imao sam nekih privatnih problem. Ni sad ih nisam rijesio. Molim Boga da sve bude OK. A vama i Joseu se jos jednom duboko ispricavam. Nece se ponoviti. "

S njegovog twittera :S :/

Uvalit njega Barci za masne pare, kod njih bi mogao razvit svoj talenat i postat jedan od najboljih braniča svijeta, pogotovo u onoj ligi.

A nama trebaju pravi fizički braniči. Nije Luiz za ovu ligu.

Kako ima ljudi koji nakon jedne lose utakmice dodju ovde i samo pricaju od prodaji igraca,ali i kako nije dobar za ovu ligu.David Luiz je vise nego dobar za Celzi,covek ne igra skoro cele sezone na stoperu i onda dobije to mesto na jednom od jako teskih gostovanja protiv ekipe koja nam ne odgovara i onda dodju neki pametni ovde i prodaju price.

Kako ima ljudi koji nakon jedne lose utakmice dodju ovde i samo pricaju od prodaji igraca,ali i kako nije dobar za ovu ligu.David Luiz je vise nego dobar za Celzi,covek ne igra skoro cele sezone na stoperu i onda dobije to mesto na jednom od jako teskih gostovanja protiv ekipe koja nam ne odgovara i onda dodju neki pametni ovde i prodaju price.

Pajdo, nije to nakon jedne tekme. Cahill je po mojem skromnom mišljenju puno bolji igrač od njega. Kad se samo sjetim kako je u finalu LP krpao za Luiz-om. Cinjenice su jasne. Kad nam na stoperskom mjestu igraju u tandemu Cahill i Terry to puno bolje i sigurnije izgleda nego kad igra Luiz. Pa skoro svaku tekmu s Luizom na poziciji CD primimo zgoditak. Luiz je dobar branič, tj. jedan od boljih u svijetu, ali njegova filozofija i stil igre se nikako ne uklapa u igru koju preferira Chelsea i Mou i zato vjerujem da ćemo i njega jako dobro unovčiti ovo ljeto.

Jedan od drazih igraca,prednost mu je sto moze pokriti vise pozicija.Naravno kao i svako ima mana.
Sto se tice usporedbe Cahill-Luiz trenutno je Cahill u puno boljoj formi ali i zreliji je(4 godine stariji).Oni su meni 2 totalno razlicita stopera.Gary pravi,beskompromisni engleski stoper ne rizikuje mnogo ide na sigurno dok je Luiz tehnicki mnogo potkovaniji,zna igrati s loptom(kao i svaki Brazilac),ima jako dobar sut,on je primjer danasnjeg modernog stopera.
Ne znam koliko se Luiz uklapa u Mourinhov stil ali definitivno nisam za to da se proda.

Luiz tehnicki mnogo potkovaniji,zna igrati s loptom(kao i svaki Brazilac),ima jako dobar sut,on je primjer danasnjeg modernog stopera.

0,,10268~10085159,00.jpg

Jebo njegove pasove kad obično uzme loptu, pretrči 20-30 metara (skoro do centra) i onda nabije loptu i završi  kod protivničkih defanzivaca ili golmana.

Simptomaticno je, kako ljudi, posle svake utakmice i greske koju Luiz napravi, i dalje ponavljaju da mu se sudi zbog "jedne lose utakmice". 

Sreca pa Mourinha zanima fudbal, a ne grimase i slikanje...

Nije neka mudrolija ali vjerujem da JT ne bi dopustio Anichebeu da ga okrene onako i zabije gol. Sigurno je Jose svjestan koliko nas ovaj kiks može koštati. Malo više koncentracije u odbrani da je bilo i išli bi kući pjevajući.

Nije neka mudrolija ali vjerujem da JT ne bi dopustio Anichebeu da ga okrene onako i zabije gol. Sigurno je Jose svjestan koliko nas ovaj kiks može koštati. Malo više koncentracije u odbrani da je bilo i išli bi kući pjevajući.

ne kažem da je luiz odigra dobro ali ima je i JT loših procjena more u zadnje vrime puno vise u 2013

Jedan od drazih igraca,prednost mu je sto moze pokriti vise pozicija.Naravno kao i svako ima mana.
Sto se tice usporedbe Cahill-Luiz trenutno je Cahill u puno boljoj formi ali i zreliji je(4 godine stariji).Oni su meni 2 totalno razlicita stopera.Gary pravi,beskompromisni engleski stoper ne rizikuje mnogo ide na sigurno dok je Luiz tehnicki mnogo potkovaniji,zna igrati s loptom(kao i svaki Brazilac),ima jako dobar sut,on je primjer danasnjeg modernog stopera.
Ne znam koliko se Luiz uklapa u Mourinhov stil ali definitivno nisam za to da se proda.

Po*erem se ja na takve stopere. Boli mene briga dal on zna ili ne prediblat igrača, dal ima dobar šut itd. Pa nije uloga stopera razigravat igrače i zabijat golove. Neka mu to budu prednosti, ali nikako ne i opravdanje za njegovo plivanje u prazno. Uloga stopera je spriječit šansu za gol i branit vlastiti gol, sve ostalo je apsolutno nebitno, a ti "moderni" braniči mogu lagano u širokom krugu od Chelsea. Mi nismo Barcelona, Bayern ili ne znam koji klub koji će imat 70% posjed lopte i kojem će protivnik stvorit šansu ili dvije pa nije važno dal su stoperi top, top klase jer ce kakvi god bili sprijecit da prime manje golova nego što klub zabije.  Mi smo tim koji prepušta ogranizaciju igre protivniku i ubija na kontre, a u takvom timu nema mjesta za "moderne" braniče, nego za besprijekorne i 100% koncentrirane igrače koji će obavljat svoj dio posla, a ostatak prepustit suigračima da obavljaju. 

i još nešto. Kad vidim da Luiz ide pucat slobodnjake padne mi mrak na oči. Od 20 slobodnjaka i meni bi jedan upao u gol. :/

Luiz mora ostat iz mlogo razloga.

1. Atmosfera u svlačionici, na terenu, u pm...
2. On je vrhunski igrač, koji ima pravo na loš dan/e
3. Potreban nam je
4. Ako ga prodamo jebali smo ježa u leđa
5. Ima fensi kosu

Letos sam bio protiv njegove prodaje najviše zato što sam tada tek bio uzeo njegov dres (morao sam da biram između njega i Toresa, nije mi dugo trebalo da olučim), sada ne bih imao ništa protiv njegove prodaje. 40 miliona za njega bi bila krađa.

Simptomaticno je, kako ljudi, posle svake utakmice i greske koju Luiz napravi, i dalje ponavljaju da mu se sudi zbog "jedne lose utakmice". 

Sreca pa Mourinha zanima fudbal, a ne grimase i slikanje...

matori kad se setim da su pojedini hteli da te nabiju na kolac kad si rekao da bi bez razmisljanja uzeo 30+ miliona za luiza, a pazi sad komentara i misljenja

Chelsea nije klub za njega. Vidim i vi ste nezadovoljni. Za njega je Barcelona. Vjerujem da bi u nas puno bolje igrao, jer Tata Martino preferira Luizov stil. Mourinho na uštrb lepršave igre voli čvrstu disciplinu. Luiz nije za takav stil i rado bih ga volio vidjeti u dresu Barce. Ako je moguće da se kupi po nekoj razumnoj cijeni od 15 do 20 milijuna eura.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.