Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

David Luiz (2011-2014, 2016-2019, 248 nastupa)

Istaknuti odgovori

Prodati bez razmišljanja. Običan mačak u vreći. U Brazilu Thiago Silva sakrije sve njegove mane u obrani i ispravlja njegove greške pa se čini da je Luiz nešto, ali stvarno je dosta više bilo ovakve njegove igre. Baš me briga što je osvojio ovdje i što nije, jedino što me zanima je vrhunska kvaliteta i vrhunsko zalaganje, nažalost, on ih nema i mora otići. Ima boljih stopera od njega, sad ih mogu nabrojit bar pet. Da ne govorim kolko je Cahill bolji od njega.

• Odgovori 2,7 hilj.
  • Pregledi 168,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

nema ni govora o prodaji, par losih utakmica je par losih utakmica, svi su lose igrali, da je tek tako prodati igraca pa na sta bi to onda licilo, ovo vazi za sve osim za torresa

Jeste van forme ali vam to ne daje za pravo da ga odmah šaljete iz kluba. Dobro, to se ovdje često dešava, kada igrač nije u formi odmah mu se uručuje avionska karta, otpusnica iz kluba itd..

nema ni govora o prodaji, par losih utakmica je par losih utakmica, svi su lose igrali, da je tek tako prodati igraca pa na sta bi to onda licilo, ovo vazi za sve osim za torresa

Neka ih ba, nek ptičice cvrkucu

Da je on bio igrac utakmice ne bi pogrijesili. Presjekao je dosta lopti. Odigrao kljucnu ulogu na sredini terena. Jednostavno, ovako treba da izgleda jadan zadnji vezni. Brz, pametan, odlucan, zna sa loptom.. Dobar u odbrani, dobar u napadu.

David Luiz je statistički najlošiji igrač zadnje linije u Čelsiju. Po dolje navedenoj statistici s pravom je tek treće rješenje kod Murinja.

Effective clearances per game:
John Terry - 7.2 per game - 144 overall
Gary Cahill - 5.8 per game - 76 overall
Branislav Ivanovic - 5.5 per game - 105 overall
David Luiz - 3.8 per game - 34 overall

Tackles per game:

Branislav Ivanovic - 1.9 per game - 36 overall
Gary Cahill - 1 per game - 13 overall
John Terry - 0.9 per game - 18 overall
David Luiz - 0.7 per game - 6 overall

Fouls per game:

David Luiz - 1.8 per game - 16 overall
Branislav Ivanovic - 1.4 per game - 26 overall
Gary Cahill - 0.5 per game - 6 overall
John Terry - 0.4 per game - 7 overall

Blocked shots:

Gary Cahill - 0.8 per game - 10 overall
John Terry - 0.7 per game - 13 overall
David Luiz - 0.7 per game - 6 overall
Branislav Ivanovic - 0.4 per game - 7 overall

Pass Accuracy % 
John Terry - 89.4
Gary Cahill - 86.5
Branislav Ivanovic - 81.4
David Luiz - 80.9

____

Ovdje je već najbolji.

Interceptions per game:

David Luiz - 1.9 per game - 17 overall
John Terry - 1.2 per game - 23 overall
Branislav Ivanovic - 1.2 per game - 22 overall
Gary Cahill - 0.8 per game - 10 overall

http://hereisthecity.com/en-gb/2014/01/02/sp-david-luiz-proof-that-chelsea-should-let-bayern-barca-target/

• 2 sedmice kasnije...

Ovaj je propao kao Grcka 

Ovaj je propao kao Grcka 

Ja ne mislim tako. Kada bi mu Mou dao par utakmica zaredom da odigra na mjestu stopera siguran sam da bi Luiz vratio svoju odlicnu formu.Eh sad druga je stvar sto Cahill igra u zivotnoj formi a kapiten nas je nezamjenjiv.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=7GABnWZFboI

Jeste opicen *ebo sebe :D 

Najbolje kada on i klinac igraju protiv OScara i klinca... pita ga voditelj,koji si crveni ili zuti, kaze on "Ja sam plavi" :D 

Kakav je to divljak od igrača... Nikad ne znaš što možeš očekivati od njega, u stanju je napravit sranje kad se najmanje nadaš.

Nikad neće biti world-classa od njega, u to sam siguran. Možda najbolje da ga se proda, mogle bi se lijepe pare uzeti na njemu.

Koja je bila svrha onog starta u prvom poluvremenu kad se zaletil u jednog igrača a bio je sviran faul na Hazardu?

jones je bio u pitanju i imao je 3 takva starta.Strasno mi je drag ali jbg ne moze ono onako.Odigrao je dobro ali onakvi startovi stvarno nepotrebni.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.