Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

David Luiz (2011-2014, 2016-2019, 248 nastupa)

Istaknuti odgovori

Odlican veceras  fin gol postigao od 10 igraca na liniji on se najbolje snasao. Sjeba nas UEFA ovom zabranom za Barsu moracemo gledat Luiza jos jednu sezonu u Celsiju :D 

• Odgovori 2,7 hilj.
  • Pregledi 168,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ovako je moglo da ga usere jednom i nikad vise .

Sto mu izbi Azar onu loptu kad je namestio da izvede slobodnjak ? Jos su se i neki zvizduci culi sa tribina ,nije fino da njega grde  a Torresa podrzavaju . 

Možemo mu reći šta hoćemo na neke ishitrene momente, na neke gluposti, ali kako se bori za ovaj dres - e tu mu niko ne smije riječi pisnuti. Kapa dole, Davide !

Svaki put kad je imao loptu strahovao sam od greške, ima ih je par doduše ali je puno više dobrih stvari donio ekipi. Odlična predstava večeras. 

Istina, pogriješio je jednom dva put, ali nas je večeras SPASIO bezbroj puta. Jako veliki broj oduzetih lopti. Svaku kontru PSG-a je sasijekao u korijenu. Uz Cahilla stub našeg branjenja večeras.

Možemo mu reći šta hoćemo na neke ishitrene momente, na neke gluposti, ali kako se bori za ovaj dres - e tu mu niko ne smije riječi pisnuti. Kapa dole, Davide !

Baš tako, kakva borba i srce na terenu svaka mu čast. 

Još dogodine kad mu se priključi Matić to će biti živi haos.

Luiz (Twitter): "Bog je veliki. Hvala svima!" 

Veoma je happy nakon tekme čini mi se   :dres: 

Nemojte zaboraviti da je upravo ON, DAVID LUIZ, upisao asistenciju sinoć Schuerrleu kod prvog gola.

Ono nije borbeno,ja neznam kako rečima to da opišem kako me je oduševio u ovom dvomeču,pogotovo sad u drugoj utakmici

poznat kao neko ko nakon kiksa ode u kurac sad je ostao totalno hladnokrvan i nosio tim do sledeće runde

makar na trenucima pokazao da može da odigra na visokom nivou a ne samo da glumi dežurnu dvorsku ludu

šteta na kraju samo što on za razliku od jednog kejhila koji drži kontinuitet u dužem vremenskom periodu bljesne samo kako kad i onda ponovo nestane a to možda na kraju i bude presudno prilikom donošenja odluke o njegovoj daljoj budućnosti u ovom klubu

puno sreće u nastavku sezone

tumblr_n3saehHreJ1qc0hbso6_250.gif

evo kod mene po hlačama još ima sperme,,,nisam uspio sve očistiti :/

to je to jebote, to se cijeni, to se voli, to se traži, to je CHELSEA !!!!!!

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.