2. april 2014.12 god. comment_169759 Odlican veceras fin gol postigao od 10 igraca na liniji on se najbolje snasao. Sjeba nas UEFA ovom zabranom za Barsu moracemo gledat Luiza jos jednu sezonu u Celsiju :D Prijavi
2. april 2014.12 god. comment_169783 Ja mislim da ce on sa 28-29 god tek postati pravi kompletan igrac, kad sve musice izbaci iz svoje glave. Prijavi
5. april 2014.12 god. comment_170193 prosle sezona je davao dosta lijepih golova. Ove godine ne moze ni okvir pogodit. Prijavi
5. april 2014.12 god. comment_170243 Sto mu izbi Azar onu loptu kad je namestio da izvede slobodnjak ? Jos su se i neki zvizduci culi sa tribina ,nije fino da njega grde a Torresa podrzavaju . Prijavi
5. april 2014.12 god. comment_170268 Nek mu je izbio. Dosta vise njegovih slobodnjaka koji odu 20m preko gola. Prijavi
8. april 2014.12 god. comment_170754 Pohvale i za njega,večeras odigrao stvarno dobro i bio perfektan posebno u defanzivi. Kako je samo zajebo Cavania kod onog žutog kartona :D Prijavi
8. april 2014.12 god. comment_170761 On i Matić svjetski tandem, tandem koji se može samo poželjeti, odličan i prema naprijed i prema nazad Prijavi
8. april 2014.12 god. comment_170792 Možemo mu reći šta hoćemo na neke ishitrene momente, na neke gluposti, ali kako se bori za ovaj dres - e tu mu niko ne smije riječi pisnuti. Kapa dole, Davide ! Prijavi
8. april 2014.12 god. comment_170800 Svaki put kad je imao loptu strahovao sam od greške, ima ih je par doduše ali je puno više dobrih stvari donio ekipi. Odlična predstava večeras. Prijavi
8. april 2014.12 god. comment_170813 Istina, pogriješio je jednom dva put, ali nas je večeras SPASIO bezbroj puta. Jako veliki broj oduzetih lopti. Svaku kontru PSG-a je sasijekao u korijenu. Uz Cahilla stub našeg branjenja večeras. Prijavi
9. april 2014.12 god. comment_170850 Možemo mu reći šta hoćemo na neke ishitrene momente, na neke gluposti, ali kako se bori za ovaj dres - e tu mu niko ne smije riječi pisnuti. Kapa dole, Davide ! Baš tako, kakva borba i srce na terenu svaka mu čast. Još dogodine kad mu se priključi Matić to će biti živi haos. Prijavi
9. april 2014.12 god. comment_170867 Luiz (Twitter): "Bog je veliki. Hvala svima!" Veoma je happy nakon tekme čini mi se :dres: Nemojte zaboraviti da je upravo ON, DAVID LUIZ, upisao asistenciju sinoć Schuerrleu kod prvog gola. Prijavi
9. april 2014.12 god. comment_171039 Ono nije borbeno,ja neznam kako rečima to da opišem kako me je oduševio u ovom dvomeču,pogotovo sad u drugoj utakmici poznat kao neko ko nakon kiksa ode u kurac sad je ostao totalno hladnokrvan i nosio tim do sledeće runde makar na trenucima pokazao da može da odigra na visokom nivou a ne samo da glumi dežurnu dvorsku ludu šteta na kraju samo što on za razliku od jednog kejhila koji drži kontinuitet u dužem vremenskom periodu bljesne samo kako kad i onda ponovo nestane a to možda na kraju i bude presudno prilikom donošenja odluke o njegovoj daljoj budućnosti u ovom klubu puno sreće u nastavku sezone Prijavi
10. april 2014.12 god. comment_171065 Što se revanša tiče iskreno u prvom poluvremenu i nije bio Bog zna šta, mislim ja i diablo smo mu naredali sve do devetog koljena na kurac, ali zato drugo poluvrijeme bez greške,sjajno,borbeno LAVOVSKI ! Prijavi
11. april 2014.12 god. comment_171186 evo kod mene po hlačama još ima sperme,,,nisam uspio sve očistiti :/ to je to jebote, to se cijeni, to se voli, to se traži, to je CHELSEA !!!!!! Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.