2. novembar 2013.12 god. comment_149691 meni odličan,pokazao više hrabrosti od veznog reda koji je zakazao,tek sa ulaskom vilijana nije imao potrebe više da pokreće akcije Prijavi
6. novembar 2013.12 god. comment_150100 Jeste li vidjeli kako je na kraju utakmice uzeo ono dijete iz publike da se slika s njima. Ako tko ima gif nek postavi. Prijavi
6. novembar 2013.12 god. comment_150134 Vidis Luiz kako se igra odgovorno i bez komplikovanja,ti se zezaj i Cahill ce zacementirati svoje mesto u startnih 11. Prijavi
6. novembar 2013.12 god. comment_150140 Eh da on hoće igrati s Ramiresom ili Lampardom u paru zadnjeg veznog. Bolje on nego Mikel. Šteta da sjedi na klupi ovakav igrač. Prijavi
6. novembar 2013.12 god. comment_150142 Eh da on hoće igrati s Ramiresom ili Lampardom u paru zadnjeg veznog. Bolje on nego Mikel. Šteta da sjedi na klupi ovakav igrač. I ja mislim da je steta ovakav igrac da sjedi na klupi ,treba ga prodat :D Prijavi
6. novembar 2013.12 god. comment_150143 Eh da on hoće igrati s Ramiresom ili Lampardom u paru zadnjeg veznog. Bolje on nego Mikel. Šteta da sjedi na klupi ovakav igrač. Ako se ne varam bio je prvi izbor,ali je to prokockao sa svojim nepromisljenim potezima. I ja kazem da je steta,ali sve je sam sebi napakovao. Prijavi
7. novembar 2013.12 god. comment_150194 Jeste li vidjeli kako je na kraju utakmice uzeo ono dijete iz publike da se slika s njima. Ako tko ima gif nek postavi. Zadovoljan slikom ? EDIT! Prijavi
10. novembar 2013.12 god. comment_150566 sad bas citam kolumnu kao Jose ga ne voli i bla bla, da nije zadovoljan njime, ne kuzim ja to, prosle godine je bio jedan od glavnih stupova ekipe a ove godine koda je nestao za lice zemlje, oke nije on u nekoj formi kao proslih sezona,ali i nije za baciti, on je po meni vrhunski igrac! Prijavi
10. novembar 2013.12 god. comment_150666 sve se meni nešto čini da će njega mou prodati..ne sada u zimskom prijelaznom roku, ali na ljeto već da :/ nije da to želim, baš naprotiv htio bi da bude kao prethodnih sezona živiina, ili i bolji od toga, ali nekako imam osjećaj da si nisu legli on i mou, možda najviše zbog te luizove nediscipline i zaigranosti.. šteta jbg, zbilja bi htio da ostane dugi niz godina kod nas, i igra na visokom nivou, na kakvom ga uostalom i pamtimo, jer jedno je sigurno i oko toga mislim da se svi slažemo, a to je da je luiz klasa za chelsea, i da u njemu definitivno ima svoje mjesto.. sretno dalje rudlavi Prijavi
11. novembar 2013.12 god. comment_150670 http://www.b92.net/sport/tenis/masters/vesti.php?yyyy=2013&mm=11&dd=11&nav_id=776002 Novak se upoznao sa njim. Prijavi
11. novembar 2013.12 god. comment_150672 sad bas citam kolumnu kao Jose ga ne voli i bla bla, da nije zadovoljan njime, ne kuzim ja to, prosle godine je bio jedan od glavnih stupova ekipe a ove godine koda je nestao za lice zemlje, oke nije on u nekoj formi kao proslih sezona,ali i nije za baciti, on je po meni vrhunski igrac! I ja ga smatram vrhunskim igračem, ali nije vrhunski stoper, on mi je nešto ko Ramos u Realu, može odigrati recimo 60 minuta vrhunski u utakmici, dođe mu crna minuta i primimo gol iz ničega. Ima momak fantastičnu tehniku po meni bi bilo idealno da on bude neki zadnji vezni u 4-3-3, ali kako vidimo ne igramo taj sistem. Čini mi se da je netko napisao da Mourinho ne voli šaljivce u ekipi, opet, nije ni to baš tako istinito. Marcelo u Realu, Dejo u Interu i još ima primjera, tako da mislim da nije ni to problem. Jednostavno Luiz ne može u ovoj ekipi dati najbolje od sebe. Za Brazil uz Thiaga Silvu igra fantastično, i to zato jer Silva isravlja greške manje više cijele obrane, pa se čini da Luiz ne kiksa. Prijavi
24. novembar 2013.12 god. comment_151632 Mislim da u ovom trenutku je Cahil daleko ispred Luiza,on je samo skuplji od Cahila i nista vise.A na terenu je Cahil pravi primjer odbrambenog igraca,uvijek na visini zadatka,i ne komplikuje s loptom. Prijavi
24. novembar 2013.12 god. comment_151634 Mislim da u ovom trenutku je Cahil daleko ispred Luiza,on je samo skuplji od Cahila i nista vise.A na terenu je Cahil pravi primjer odbrambenog igraca,uvijek na visini zadatka,i ne komplikuje s loptom. Zato što DL4 treba ići na poziciju DMF-a. To nitko ne vidi jer su svi slijepi. Prijavi
24. novembar 2013.12 god. comment_151697 moze ici samo ponekad ukoliko bude potrebe za tim, a kao stalno rjesenje na DMF, nikako Prijavi
24. novembar 2013.12 god. comment_151711 I meni Cahil djeluje sigurnije ali ipak to nije razlog da DL4 nikako ne dobija sansu i da se prakticno tjera iz kluba. Prijavi
24. novembar 2013.12 god. comment_151736 Neozbiljnost ga je već puno koštala.. Nadat se ozljedi Cahilla pa da uskoči, a ne bi me čudilo da ni tada ne dobije priliku nego da Jose povuče Banu na stopera. :D Prijavi
25. novembar 2013.12 god. comment_151792 Je li moguće da je jedan od najboljih stopera svijeta David Luiz na klupi? ;) Prijavi
25. novembar 2013.12 god. comment_151797 jel moguce da jedan od najboljih stopera david luiz onako amaterski ulazi u duele i dosta grijesi? dobice on priliku kad tad, nije samk svijeta ako ne odigra par utakmica Prijavi
25. novembar 2013.12 god. comment_151806 Ma ja čisto prenosim ono što su mnogi ovdje pisali (tipa "Luiz jedan od 3 najbolja stopera" i to). Meni je jasno da to nije tako. Prijavi
25. novembar 2013.12 god. comment_151817 Ma daj ba do prije 2 mjeseca u TOP3 stopera na svijetu sad ga se treba prodati zbog 1-2 greskice. DL4 je i dalje sigurno medju najboljih 5 stopera na svijetu. Ne bi me iznenadilo da mu se Mou sveti zbog nekih njemu poznatih razloga(tipa moguci odlazak u Barcu i slicne gluposti) . PODRSKA ZA DL4 ! Prijavi
25. novembar 2013.12 god. comment_151823 Realno sada je Cahill ispred Luiza po svemu. Luiz voli da koketira sa drugim klubovima,nije kao Ramires rekao 'Ja sam u Chelsea srecan i ostajem tu",nego koketira. Nema toga. Pored toga neozbiljan je na terenu. Niko ne moze da ospori njegov talenat i njegov kvalitet,ali neozbiljnost ga puno kosta. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.