Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

David Luiz (2011-2014, 2016-2019, 248 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,7 hilj.
  • Pregledi 168,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Vidis Luiz kako se igra odgovorno i bez komplikovanja,ti se zezaj i Cahill ce zacementirati svoje mesto u startnih 11.

Eh da on hoće igrati s Ramiresom ili Lampardom u paru zadnjeg veznog. Bolje on nego Mikel. Šteta da sjedi na klupi ovakav igrač.

I ja mislim da je steta ovakav igrac da sjedi na klupi ,treba ga prodat :D 

Eh da on hoće igrati s Ramiresom ili Lampardom u paru zadnjeg veznog. Bolje on nego Mikel. Šteta da sjedi na klupi ovakav igrač.

Ako se ne varam bio je prvi izbor,ali je to prokockao sa svojim nepromisljenim potezima. I ja kazem da je steta,ali sve je sam sebi napakovao.

Jeste li vidjeli kako je na kraju utakmice uzeo ono dijete iz publike da se slika s njima. Ako tko ima gif nek postavi.

tumblr_mvvnu2dmyZ1qcyjsqo1_1280.jpg
Zadovoljan slikom ? 

tumblr_mvvd9ic9ZB1r3p0vko1_250.giftumblr_mvvd9ic9ZB1r3p0vko2_250.gif 
EDIT!

sad bas citam kolumnu kao Jose ga ne voli i bla bla, da nije zadovoljan njime, ne kuzim ja to, prosle godine je bio jedan od glavnih stupova ekipe a ove godine koda je nestao za lice zemlje, oke nije on u nekoj formi kao proslih sezona,ali i nije za baciti, on je po meni vrhunski igrac!

sve se meni nešto čini da će njega mou prodati..ne sada u zimskom prijelaznom roku, ali na ljeto već da :/

nije da to želim, baš naprotiv htio bi da bude kao prethodnih sezona živiina, ili i bolji od toga, ali nekako imam osjećaj da si nisu legli on i mou, možda najviše zbog te luizove nediscipline i zaigranosti..

šteta jbg, zbilja bi htio da ostane dugi niz godina kod nas, i igra na visokom nivou, na kakvom ga uostalom i pamtimo, jer jedno je sigurno i oko toga mislim da se svi slažemo, a to je da je luiz klasa za chelsea, i da u njemu definitivno ima svoje mjesto..

sretno dalje rudlavi

sad bas citam kolumnu kao Jose ga ne voli i bla bla, da nije zadovoljan njime, ne kuzim ja to, prosle godine je bio jedan od glavnih stupova ekipe a ove godine koda je nestao za lice zemlje, oke nije on u nekoj formi kao proslih sezona,ali i nije za baciti, on je po meni vrhunski igrac!

I ja ga smatram vrhunskim igračem, ali nije vrhunski stoper, on mi je nešto ko Ramos u Realu, može odigrati recimo 60 minuta vrhunski u utakmici, dođe mu crna minuta i primimo gol iz ničega. Ima momak fantastičnu tehniku  po meni bi bilo idealno da on bude neki zadnji vezni u 4-3-3, ali kako vidimo ne igramo taj sistem.

Čini mi se da je netko napisao da Mourinho ne voli šaljivce u ekipi, opet, nije ni to baš tako istinito. Marcelo u Realu, Dejo u Interu i još ima primjera, tako da mislim da nije ni to problem. Jednostavno Luiz ne može u ovoj ekipi dati najbolje od sebe. Za Brazil uz Thiaga Silvu igra fantastično, i to zato jer Silva isravlja greške manje više cijele obrane, pa se čini da Luiz ne kiksa.

• 2 sedmice kasnije...
Mislim da u ovom trenutku je Cahil daleko ispred Luiza,on je samo skuplji od Cahila i nista vise.A na terenu je Cahil pravi primjer odbrambenog igraca,uvijek na visini zadatka,i ne komplikuje s loptom.

Mislim da u ovom trenutku je Cahil daleko ispred Luiza,on je samo skuplji od Cahila i nista vise.A na terenu je Cahil pravi primjer odbrambenog igraca,uvijek na visini zadatka,i ne komplikuje s loptom.

Zato što DL4 treba ići na poziciju DMF-a. To nitko ne vidi jer su svi slijepi.

Neozbiljnost ga je već puno koštala.. Nadat se ozljedi Cahilla pa da uskoči, a ne bi me čudilo da ni tada ne dobije priliku nego da Jose povuče Banu na stopera. :D 

jel moguce da jedan od najboljih stopera david luiz onako amaterski ulazi u duele i dosta grijesi?

dobice on priliku kad tad, nije samk svijeta ako ne odigra par utakmica

Ma daj ba do prije 2 mjeseca u TOP3 stopera na svijetu sad ga se treba prodati zbog 1-2 greskice.
DL4 je i dalje sigurno medju najboljih 5 stopera na svijetu. 

Ne bi me iznenadilo da mu se Mou sveti zbog nekih njemu poznatih razloga(tipa moguci odlazak u Barcu i slicne gluposti) . 

PODRSKA ZA DL4 ! 

Realno sada je Cahill ispred Luiza po svemu. Luiz voli da koketira sa drugim klubovima,nije kao Ramires rekao 'Ja sam u Chelsea srecan i ostajem tu",nego koketira. Nema toga. Pored toga neozbiljan je na terenu. Niko ne moze da ospori njegov talenat i njegov kvalitet,ali neozbiljnost ga puno kosta.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.