Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

David Luiz (2011-2014, 2016-2019, 248 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,7 hilj.
  • Pregledi 168,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

http://www.chelseabalkan.com/index.php/vijesti/transferi/chelsea-porucio-barceloni-uplatite-50-miliona-eura-i-luiz-je-vas.html

mislim da je ovo vrlo pametan potez uprave (moua), na ovakav način izbjeće da se luiz duri šta ga ne žele pustit jer će ga pustit ali da cijenu koju oni hoće što je normalno, s druge strane mislim da su ga ovako i zadržali jer nevjerujem da će barca dat 50m

Ako on ovo napravi bit će mi najmrži igrač definitivno, tolko sam ga zavolio kroz njegove intervjue, videe, slike i sad da odem u jebenu barcelonu, ne želim to ni pomisliti, pričao je kako želi biti legenda i kapetan plavaca sve dok nije došla ponuda barcelone, sad već okreće priču

pare vrte gdje burgija nece,pametan potez uprave sto su postavili cijenu i netreba ga uopste zadrzavati ako imalo pokaze zelje za prelaskom u drugi klub,sjecam se izjave Carvala kad je rekao plivajuci bi otisao u Real Madrid i nasi ga odmah prodase i tako i treba.

Nabijem ga zajedno sa tim dresom Barce,nek se stjera u tri pm dole u Cataloniu ali ce prvo dati masne pare,poslije sine putuj gdje ti qrcu volja !!!

CFC 'TILL THE END ! 

KTBFFH  :sal:

ps. sorry for my language,morao sam malo  :D

Ako Luiz nema zelju da napusti Chelsea onda ga ne treba prodati ni za kakve pare.

Ako Luiz ima zelju da napusti Chelsea onda ga treba prodat bez razmišljanja jer ne treba nam nezadovoljan igrac u svlacionici.Jer svi smo vidili na slucaju Casillas kako jedan igrac moze okrenuti igrace protiv trenera,jeste da se mozda i ne moze porediti situacije Casillasa i Luiza ali nezadovoljnog igraca treba odmah eliminisati bez obzira o kome se radilo.

I isto tako tvrdim da ce United sam sebi otežati sezonu ostavljanjem Rooneya u sastavu.

ja sam ga zavolio, jer je lik otkacen i lud ko puska, i igracina je to nema sta,ali mrzim ga kad govori 1 dan da chelsea je njegova buducost a drugi dan barca barca, ma uglavnom svi su oni materijalisti, samo gledaju di ce pare zgrnuti, tak su ko one tete iz javne kuce!

Šta ste se raspizdili, ima jos dobrih defanzivaca..

Svaki igrac ima cijenu pa tako i Luiz kojem cijena sigurno nije mala...

Mi nismo Arsenal da za siću prodajemo najbolje igrace, mi idemo na trofeje i potrebni su nam najbolji igraci a ako cemo prodati takvog igraca prodacemo ga za masne pare...

Ponavljam vam isto...

Chelsea have told today to David Luiz's agent that the price requested for the player is 50m  €, according to tomorrow Mundo Deportivo

...ovim potezom su svima dali do znanja da Luiz ima svoju cijenu koja nije mala. Nije problem Mourinho kako kaze ex-klempo Dani Alves nego je stvar sasvim logicna. Hocete defanzivca svjetske klase, evo ga, tu je, ali uplatite 50 miliona i Luiz je vas, uprotivnom trazite drugog.

Luiz ima svoju cijenu i nimalo nije mala! Ako on hoce da ide, neka ide ali samo onda kada uplate svotu..

Sakho napsuta PSG zbog toga sto zeli vecu minutazu ko bi igrao na SP sledece godne, zainteresriani su Monaco i Liverpool.

Mogao bi doci kao mecimo (citaj recimo ) alternativa ako David postane Juda.

Sakho napsuta PSG zbog toga sto zeli vecu minutazu ko bi igrao na SP sledece godne, zainteresriani su Monaco i Liverpool.

Mogao bi doci kao mecimo (citaj recimo ) alternativa ako David postane Juda.

Sakho i Richards su 2 najpodcjenjenija braniča na svijetu. Volim obojicu i ne bih imao ništa protiv ako David ode.

Juce sam gledao utakmicu u kaficu i neka dvojica očigledno navijaci Farse nakon sto su vidili da Luiza nema ni na klupi za rezerve počinju pricu da je Luiz vjerovatno otišao na pregovore sa Farsom i da odbija doci na utakmicu..a Luiz sjedi iza klupe oni ga nisu ni primjetili =)) =)) =))

Juce sam gledao utakmicu u kaficu i neka dvojica očigledno navijaci Farse nakon sto su vidili da Luiza nema ni na klupi za rezerve počinju pricu da je Luiz vjerovatno otišao na pregovore sa Farsom i da odbija doci na utakmicu..a Luiz sjedi iza klupe oni ga nisu ni primjetili =)) =)) =))

Kao prvo, Farselona nema navijače, to su obično gloryhunteri :D. Druga stvar je da ne znaju nabrojat jednog igrača valjda van "njihovog" kluba. Od svih navijača općenito na Balkanu, Farselonini su najveće zemljačine :D. Tamo vide Messija i Ronaldinha na vrećici čipsa i odma navijaju za klub. Jednostanični organizmi.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.