Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

David Luiz (2011-2014, 2016-2019, 248 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,7 hilj.
  • Pregledi 168,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

• Autor

Metro donosi ekskluzivu da će ga United pokušati dovesti za 30 miliona funti.

Izvor je upitan, ali hipotetički gledano, ako je to istina, onda United i Moyesa treba proglasiti najglupljim klubom i najglupljom osobom na svijetu.

Treba biti baš biser pa reći: Ne damo vam Rooneya, a biste li vi nama prodali Luiza?

Ovog čovjeka posebno moram pohvaliti nakon sinoćnje tekme!

Sinoć bio savršen, odradio bez greške. SVAKU loptu je izbio i svaki pokušaj blokirao. Ocjena: 10/10!

Još onaj top od penala. Ma milina.

Nadam se da će napokon izbaciti sve preostale bubice iz glave uz Mourinha.

Ma da, bas ce on reci "Hteo sam da idem, ko vas jebe, al nisu prihvatili ponudu". 

Ono sto je trebalo da uradi je da kao Bane i Mata otvoreno odbaci glasine o odlasku, al dobro, to je sad manje vazno, sve dok bude igrao kako treba.

Sada nam se malo uvlaci da upotrijebim taj izraz, drag mi je igrac voema ali tu mi se nije svidio. Kada je trebalo da se izjasni sutao je a sada kada je gotovo on je ponovo cistokrvnoi Plavac i smije se pokusajima Barselone, trebao je kao Agger kada su ga trazili iz Farse da razgovara sa trenerom i javno kaze da ne planira ici. Siguran sam da se  kolebao i da su postoajle sanse da ode, sada nam malo maze oci.

Tačno sam znao da će ovaj iznad ovako prokomentarisat ovu siituaciju. Ne voli čovjek Luiza, pa to ti je...   

Luiz za kapitena ;)

Sve je bolje nego biti slep kod ociju ;)

Pa i da se premišljao, nije to strašno. Da je zaista imao želju da ode dao bi zahtev za transfer pa bi ga prodali. Ovako je ostao i svi zadovoljni.

Kao prvo, Farselona nema navijače, to su obično gloryhunteri :D. Druga stvar je da ne znaju nabrojat jednog igrača valjda van "njihovog" kluba. Od svih navijača općenito na Balkanu, Farselonini su najveće zemljačine :D. Tamo vide Messija i Ronaldinha na vrećici čipsa i odma navijaju za klub. Jednostanični organizmi.

hahahahah Ameba je za njih dvostanican organizam :D, imam doma brata koji navija za njih i u svemu si ga opisao :D

Opet pokazuje nedisciplinu, nisam mogao vjerovati svojim očima kada je frajer išao raditi presing na njihovog stopera ili beka, ne sjećam se više.

Ogromne rupe ostavlja pozadi, sreća pa Everton nije to znao iskoristiti.

I da napomenem, opet jedno 5 bezveze napucanih lopti prema naprijed.

To samo dokazuje njegovu želju. Po tome se vidi koliko smo htjeli pobjediti kada Luiz stvara presing i kreira šanse. 

Opet pokazuje nedisciplinu, nisam mogao vjerovati svojim očima kada je frajer išao raditi presing na njihovog stopera ili beka, ne sjećam se više.
Ogromne rupe ostavlja pozadi, sreća pa Everton nije to znao iskoristiti.

I da napomenem, opet jedno 5 bezveze napucanih lopti prema naprijed.

koji god igrac iz zadnje linije ode naprijed neko ga mora pokriti, u vecini slucajeva je to mikel, i to je tako otkad postoji fudbal
luiz je i kod ancelottia, avb.a, mattea, fsw.a, isao uvjek naprijed kad je mogao, i evo kod murinja takodjer

meni ne smeta nimalo sto ide naprijed, nismo neka osrednja ekipa koja moze olako primiti gol zbog pojedinca, u ovom slucaju luiza

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2

To pokazuje nedisciplinu i neodgovornost, a ne želju.

Ako pratiš Brazil, ako si ga gledao u Benfici, ako ga pratiš otkako je došao u Chelsea vrlo lahko ćeš shvatiti da je on takav tip igraca i da to nije mana nego vrlina, da to nije neodgovornost nego ono sto treneri od njega traže. Kako je onda moguće da kod svakog trenera ide naprijed?

Jedna od prednosti Luiza je sut sa distance. Kako bi inace dao ove golove ako ne krene u napad?

luiz-basel.gif

david-luiz-fulham.gif

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.