11. august 2013.13 god. Autor comment_138423 Mourinho mu je izgleda očitao bukvicu pa više ne izlijeće naprijed.. Al ne sviđa mi se uopšteno to, kao ni igra zadnje linije.. Previše se dodaju, a često i golmanu loptu šalju, umjesto da ona ide naprijed.. Ako je to sexy fudbal jebaji ga. Sent from my XT701 using Tapatalk 2 Prijavi
11. august 2013.13 god. comment_138425 Budući da je mnogo vas govorilo o nekakvim Luizovim fantastičnim udarcima, golovima i tim sranjima, eto statistički podatak. Prošle sezone u ligi zabio je 2 gola iz 56 udaraca. Pa vi sami prosudite koliko je to učinkovito. a koliko su drugi stoperi (ne računjaći golove glavom) dali golova? Prijavi
11. august 2013.13 god. comment_138446 ukoliko Luiz zeli napustiti klub netreba ga uopste zadrzavati,zasto drzati nezadovoljnog igraca u klubu,i ako ode on ce za mene ostati sjajan igrac i necu tako lahko promijeniti misljenje o njemu,nama ostaje da uzmemo sto vecu cijenu za njega i da na vrijeme nadjemo rjesenje ukoliko nam je potrebno.Trenutno na stoperu imamo Terya,Cahila,Ivanovica,Kalasa i njega.Ukoliko se Ivanovic bude koristio na stoperu onda je Azpilicueta prva opcija na desnom beku u tom slucaju treba desni bek neko od posudjenih Omerou ili Hutchinson ili da trener krpi sa Esienom na desnom beku kao sto je to radio u Real Madridu.Ukoliko prodamo Luiza prva opcija je po meni Mangala mlad je i nije mu visoka cijena i mogao bi se transfer lahko ostvariti samo ako budemo zainteresovani. Prijavi
12. august 2013.13 god. comment_138452 Mangala je skuplji od luiza :D citao sam hoce porto 40M. Poslano sa mog HTC One V koristeći Tapatalk 4 Prijavi
12. august 2013.13 god. comment_138454 Kako citam Luiz zeli razgovarati sa Mourinhom u vezi svoje buducnosti. Ne striktno o odlasku u Barcelonu nego o Mourinhovim planovima za njega. Uvjerit ce njega Jose da ostane. ;) Prijavi
12. august 2013.13 god. comment_138455 Nema potrebe da Jose ikoga moli ili uverava u bilo sta. Ako hoce da ide, srecan mu put, u suprotnom pamet u glavu. Prijavi
12. august 2013.13 god. comment_138460 Nema potrebe da Jose ikoga moli ili uverava u bilo sta. Ako hoce da ide, srecan mu put, u suprotnom pamet u glavu. Nisam ni mislio da ce ga Jose molit da ostane nego da ce mu dat do znanja da ozbiljno racuna na njega i da ce to Davidu biti dovoljno da ostane. Prijavi
12. august 2013.13 god. comment_138461 što bi to moralo nekom da se stavi do znanja,ima on dug ugovor,to je sasvim dovoljno nego tako je to sa takvim zvezdama od igrača,sve mora neki poseban tretman neznam što pravite od njega sad neko žrtveno jagnje,krajem prošle sezone sam je davao neke izjave kako mu prija interes barselone i kako bi igrao za tim koji dominira na terenu izašo je murinjo sa izjavom da barselona gubi vreme,tolko treba baš suprotno da bude,da luiz izadje i da izjavi kako želi da se bori za Čelzi Prijavi
12. august 2013.13 god. comment_138473 Dani Alves: "The problem is not whether Luiz wants to come, but that you have to get away from Mourinho, that is not going to be easy." Prijavi
12. august 2013.13 god. comment_138474 A šta je on mislio da ce Mourinho platiti avion Luizu do Barcelone...neka kupe nekog iz njihove kurve Arsenala jer oni ne znaju reci ne. Prijavi
12. august 2013.13 god. comment_138481 Chelsea defender David Luiz has been strongly linked with a move to Barcelona, but the centre-back who is away on international duty with Brazil ahead of this week's friendly with Switzerland is refusing to talk about any possible switch to the Camp Nou. I will only talk about the national team because this is all I can think about when I come here, that's how I think. It was like this in Brazil during the Confederations Cup, and it will be like this here. You (press) can try everything but won't get anything from here. Prijavi
12. august 2013.13 god. comment_138484 Po ko zna koji put nece da se izjasni i da negira povezivanja sa Barcelonom. Ako vec planira odlazak nek se onda izjasni i nek se to zgotovi sto prije zbog "mira u kuci". Prijavi
12. august 2013.13 god. comment_138544 Chelsea have told today to David Luiz's agent that the price requested for the player is 50m €, according to tomorrow Mundo Deportivo Prijavi
13. august 2013.13 god. comment_138560 bojim se da će gorit njegov dres. Samo retardirani umobolnik može da pali dresove svog kluba zbog odlaska jednog igrača jer tako gori ono što je najbitnije i iznad svega - grb. Prijavi
13. august 2013.13 god. comment_138561 Samo retardirani umobolnik može da pali dresove svog kluba zbog odlaska jednog igrača jer tako gori ono što je najbitnije i iznad svega - grb. hahahahh pa nisam mislio na sebe jer nemam njegov dres. Ima navijača u londonu koji će to napravit u slučaju da ode u Barcelonu. Prijavi
13. august 2013.13 god. comment_138563 hahahahh pa nisam mislio na sebe jer nemam njegov dres. Ima navijača u londonu koji će to napravit u slučaju da ode u Barcelonu. Znam da nećeš ti to da radiš, samo iznosim svoje mišljenje o tome. :D Ja imam njegov dres, evo ga pored mene i ne pada mi na pamet da ga spalim. Prijavi
13. august 2013.13 god. comment_138574 http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2391251/Chelsea-told-David-Luiz-wants-quit-Barcelona-say-Spanish-media.html?ito=feeds-newsxml Kolika ima istine u ovom, ostavljam svakom pojedinačno da prosudi. Prijavi
13. august 2013.13 god. comment_138575 Pa ne previše. Mundo je katalonska tiskovina i mislim da je to samo njihova želja. Luiz je svo osvojio istina i ima pravo otići, ali ako bude radio sranja oko transfera postat će omražen među navijačima Chelseaja. Tako nekako je i SCUMovcima s Rooneyem. Sad racionalno. Mourinho nije doveo stopera, dakle, nema zamjenu za Luiza i mislim da svaka priča ovdje staje. Nema čak ni na radaru koga dovesti za zamjenu. Vjerujem mu kad je rekao Farseloni da ne gube vrijeme na Luiza. Druga stvar, oni neće dati 50 milijuna za stopera jer podcjenjuju svakog igrača financijski, ne daju prevelike odštete za bilo koga osim napadača. Prijavi
13. august 2013.13 god. comment_138578 ako hoce da ide,srecno mu... pojedinac nije veci od kluba (osim u Barseloni)... drzati nezadovoljnog igraca je lose za klub,kao sto bi bilo lose i da Rooney ostane u Manchesteru iako je izrazio zelju da ode. Luiz se nikako ne izjasnjava oko svojih zelja,neka kaze ostajem ili hocu da idem i kraj price,neka Barselona pljune 50 milki,naci ce se drugi stoper. Prijavi
13. august 2013.13 god. comment_138580 Glupo je pricati da nema ko da dodje kao zamena za Luiza... Prijavi
13. august 2013.13 god. comment_138583 Glupo je pricati da nema ko da dodje kao zamena za Luiza... Glupo je i pricati da ima mnogo realnih opcija . Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.