6. august 2013.13 god. comment_137651 bolje prodati dok se moze zaraditi i onako se samo zajebava na terenu Prijavi
6. august 2013.13 god. comment_137654 Kad bi presao u Barcelonu na svoju inicijativu drasticno bi mi pao u ocima. Al s druge strane, za 50 milki se moze itekako dostojna zamjena pronac.. ;) Prijavi
6. august 2013.13 god. comment_137678 Neven Subotic Mats Hummels Javier Varane I ti bi dao Luiza za nekog od ovih???????? Prijavi
6. august 2013.13 god. comment_137679 I ti bi dao Luiza za nekog od ovih???????? Da.... I ajmo sad, opletite ;) Prijavi
6. august 2013.13 god. comment_137683 Ja te neću oplesti. Meni je drag. Znam da treba puno raditi ali ti momci što si nabrojao mu nisu ni do koljena. Varane treba još raditi da bi se o njemu pričalo kao o stoperu prve klase. Ova dvojica su odlični ali nemaju "muda" kao Luiz. Mou će od njega napraviti strašnog igrača, on može puno, puno ponuditi ovoj ekipi a tek je počeo. Prijavi
6. august 2013.13 god. comment_137684 Ja te neću oplesti. Meni je drag. Znam da treba puno raditi ali ti momci što si nabrojao mu nisu ni do koljena. Varane treba još raditi da bi se o njemu pričalo kao o stoperu prve klase. Ova dvojica su odlični ali nemaju "muda" kao Luiz. Mou će od njega napraviti strašnog igrača, on može puno, puno ponuditi ovoj ekipi a tek je počeo. Muda nemaju, al mozga imaju vise. A stoper treba da bude prvo najbolji u glavi ;) Prijavi
6. august 2013.13 god. comment_137685 Milan Biševac. Luiza ne menjam ni za jednog štopera, samo što sam uzeo njegov dres, a on da napusti klub, ne može to tako. [-( Prijavi
6. august 2013.13 god. comment_137686 Po cemu ima ovaj trojac vise u glavi nego luiz? Poslano sa mog HTC One V koristeći Tapatalk 4 Prijavi
6. august 2013.13 god. comment_137688 Neven Subotic Mats Hummels Javier Varane To neki novi igrac o.O ? Nikad cuo za njega . Prijavi
6. august 2013.13 god. comment_137689 Teri u najboljim godinama,primljena 15 gola u PL,Luiz u najboljim godinama primljena 39 gola jebote dobar igrač jeste ali za sad ništa više od toga,nije opravdao očekivanja,dajem glavu za to ,da ne izigrava dvorsku ludu da bi ga pljuvali kao nekog najgrdjeg Prijavi
6. august 2013.13 god. comment_137691 Teri u najboljim godinama,primljena 15 gola u PL,Luiz u najboljim godinama primljena 39 gola jebote dobar igrač jeste ali za sad ništa više od toga,nije opravdao očekivanja,dajem glavu za to ,da ne izigrava dvorsku ludu da bi ga pljuvali kao nekog najgrdjeg Taj chelsea je razvaljivao a ovog atletico nadigr Poslano sa mog HTC One V koristeći Tapatalk 4 Prijavi
6. august 2013.13 god. comment_137694 Luiz je zadnji vezni, nikako stoper. Ima predobru tehniku za stopera ali i previše kiksa na toj poziciji. Mourinho ga samo treba pomaknuti prema naprijed i problem riješen. Ima istu manu u glavi kao i Ramos u Realu, ne može odigrati kontinuirano 3 ili 4 utakmice bez većeg kiksa. Ni jedan ni drugi nisu vrhunski stoperi, ajmo reći, iako ih se diže u nebesa. Thiago Silva je pojam stopera za mene, odličan čitač igre, malo kiksa, dobro raspoređuje obranu, dobro prati golmanove naredbe kad su prekidi i ima lidersku crtu. Prijavi
6. august 2013.13 god. comment_137695 Teri u najboljim godinama,primljena 15 gola u PL,Luiz u najboljim godinama primljena 39 gola Da li si upravo uporedio Murinjov i Benitezov Čelsi. Prijavi
6. august 2013.13 god. comment_137696 Teri u najboljim godinama,primljena 15 gola u PL,Luiz u najboljim godinama primljena 39 gola jebote dobar igrač jeste ali za sad ništa više od toga,nije opravdao očekivanja,dajem glavu za to ,da ne izigrava dvorsku ludu da bi ga pljuvali kao nekog najgrdjeg Ljudi nije svatko Terry. Koji vam je klinac. Sa kim je igrao Terry u paru, koji je naš stoperski par ove sezone bio, tko je bio trener???? De nemojte u nepotrebne diskusije ulaziti u vezi igrača koji daje sve od sebe za ovu ekipu. Za to služi Trolesova tema. Muda nemaju, al mozga imaju vise. A stoper treba da bude prvo najbolji u glavi ;) Vidio sam kako imaju mozga njih dvojica. Ima milijun godina igraju u stoperskom paru pa primaju golove za koje je potrebna znanstvena fantastika da ih smisli. Iskulirajte malo. Broj primljenih golova ne ovisi 100% od odbrane. Prijavi
6. august 2013.13 god. comment_137697 Luiz je zadnji vezni, nikako stoper. Ovo je idiotarija koju je FSW pokušao podvaliti. Nećeš razbojniče. Prijavi
6. august 2013.13 god. comment_137698 Da li si upravo uporedio Murinjov i Benitezov Čelsi. Hvala Igi, to pokušavam da objasnim ljudima. Prijavi
6. august 2013.13 god. comment_137701 Ne igra sutra protiv realaPoslano sa mog HTC One V koristeći Tapatalk 4 Prijavi
6. august 2013.13 god. comment_137704 Povredjen Runi,povredjen Suarez,povredjen Bejl......povredjen Luiz Prijavi
6. august 2013.13 god. comment_137714 Povređen i naš ponos... Koliko je samo forumaša zavoljelo Luiza a evo sve mi se čini da bi ga još više njih moglo zamrzit. Prijavi
6. august 2013.13 god. comment_137724 Ma ne ide, gledajte današnji Blues News. Tu je, trenira, zajebava se ko i inače, a evo slika koja to dokazuje: Prijavi
6. august 2013.13 god. comment_137729 Mnogi misle na treniranje sam, kao da je u drugom centru. Sa timom je, samo ne trenira kao svi ostali, ne igra mini tekme i sl. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.