Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

David Luiz (2011-2014, 2016-2019, 248 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,7 hilj.
  • Pregledi 168,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Kad bi presao u Barcelonu na svoju inicijativu drasticno bi mi pao u ocima.
Al s druge strane, za 50 milki se moze itekako dostojna zamjena pronac.. ;)

Ja te neću oplesti. Meni je drag. Znam da treba puno raditi ali ti momci što si nabrojao mu nisu ni do koljena. Varane treba još raditi da bi se o njemu pričalo kao o stoperu prve klase. Ova dvojica su odlični ali nemaju "muda" kao Luiz. Mou će od njega napraviti strašnog igrača, on može puno, puno ponuditi ovoj ekipi a tek je počeo. 

Ja te neću oplesti. Meni je drag. Znam da treba puno raditi ali ti momci što si nabrojao mu nisu ni do koljena. Varane treba još raditi da bi se o njemu pričalo kao o stoperu prve klase. Ova dvojica su odlični ali nemaju "muda" kao Luiz. Mou će od njega napraviti strašnog igrača, on može puno, puno ponuditi ovoj ekipi a tek je počeo. 

Muda nemaju, al mozga imaju vise. A stoper treba da bude prvo najbolji u glavi ;)

Milan Biševac.

Luiza ne menjam ni za jednog štopera, samo što sam uzeo njegov dres, a on da napusti klub, ne može to tako. [-(

Teri u najboljim godinama,primljena 15 gola u PL,Luiz u najboljim godinama primljena 39 gola

jebote dobar igrač jeste ali za sad ništa više od toga,nije opravdao očekivanja,dajem glavu za to ,da ne izigrava dvorsku ludu da bi ga pljuvali kao nekog najgrdjeg

Taj chelsea je razvaljivao a ovog atletico nadigr

Poslano sa mog HTC One V koristeći Tapatalk 4

Luiz je zadnji vezni, nikako stoper. Ima predobru tehniku za stopera ali i previše kiksa na toj poziciji. Mourinho ga samo treba pomaknuti prema naprijed i problem riješen. Ima istu manu u glavi kao i Ramos u Realu, ne može odigrati kontinuirano 3 ili 4 utakmice bez većeg kiksa. Ni jedan ni drugi nisu vrhunski stoperi, ajmo reći, iako ih se diže u nebesa. Thiago Silva je pojam stopera za mene, odličan čitač igre, malo kiksa, dobro raspoređuje obranu, dobro prati golmanove naredbe kad su prekidi i ima lidersku crtu. 

Teri u najboljim godinama,primljena 15 gola u PL,Luiz u najboljim godinama primljena 39 gola

Da li si upravo uporedio Murinjov i Benitezov Čelsi.

jebote dobar igrač jeste ali za sad ništa više od toga,nije opravdao očekivanja,dajem glavu za to ,da ne izigrava dvorsku ludu da bi ga pljuvali kao nekog najgrdjeg

Ljudi nije svatko Terry. Koji vam je klinac. Sa kim je igrao Terry u paru, koji je naš stoperski par ove sezone bio, tko je bio trener???? De nemojte u nepotrebne diskusije ulaziti u vezi igrača koji daje sve od sebe za ovu ekipu. Za to služi Trolesova tema. 

Muda nemaju, al mozga imaju vise. A stoper treba da bude prvo najbolji u glavi ;)

Vidio sam kako imaju mozga njih dvojica. Ima milijun godina igraju u stoperskom paru pa primaju golove za koje je potrebna znanstvena fantastika da ih smisli.   Iskulirajte malo. 

Broj primljenih golova ne ovisi 100% od odbrane.  

Povređen i naš ponos... 
Koliko je samo forumaša zavoljelo Luiza a evo sve mi se čini da bi ga još više njih moglo zamrzit. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.