6. august 2013.13 god. comment_137740 A relo jebe raju ovde,cak i dailyfail pise da je prepona u pitanju,nabija covjek klikove :P Mozete biti mirni nece cupo djeni ! ;) Prijavi
6. august 2013.13 god. comment_137743 O jebo vas hljeb.. mame mi naslovi su takvi da sto vise komentara nabere se... Chelsebalkan=nog. TransferiPoslano sa mog HTC One V koristeći Tapatalk 4 Prijavi
6. august 2013.13 god. comment_137751 O jebo vas hljeb.. mame mi naslovi su takvi da sto vise komentara nabere se... Chelsebalkan=nog. Transferi Poslano sa mog HTC One V koristeći Tapatalk 4 Nemamo šta raditi, malo zeze u ove dosadne predsezonske dane nikom ne škodi. Opet je bolje od Dobro Jutro, Portugalijo. Prijavi
6. august 2013.13 god. comment_137752 Umjesto da smirujete situaciju, jer lik ima,povredu vi palite vatru. Meni se ne dopada nikako al hajd kako vam je volja :)Poslano sa mog HTC One V koristeći Tapatalk 4 Prijavi
6. august 2013.13 god. comment_137756 Jedva čekam kraj prijelaznog roka, ne mogu više čitat ovakva sranja Prijavi
7. august 2013.13 god. comment_137768 Povređen i naš ponos... Koliko je samo forumaša zavoljelo Luiza a evo sve mi se čini da bi ga još više njih moglo zamrzit. Pa zamisli samo kako je Arsenalovim fanovima svake godine :) Prijavi
7. august 2013.13 god. comment_137789 Barcelona poslala sluzbenu ponudu. Ocekuje se da ce ju Chelsea odbiti. Prijavi
7. august 2013.13 god. comment_137791 Piše da Barcelona sprema ponudu od 35 milona GBP + neki igrač(i)... Ja bi im rekao: Može... 35 miliona GBP + Messi :- Prijavi
7. august 2013.13 god. comment_137794 Ma koji ku... ? Ako Luiz ode tamo, stvarno će mi pasti u očima. Kad su oni nama prodali nekoga? Nek daju Iniestu i 50 milijuna šuge obične. Čini se da je njegova ozljeda ipak izmišljotina obična. Prijavi
7. august 2013.13 god. comment_137797 Ma koji ku... ? Ako Luiz ode tamo, stvarno će mi pasti u očima. Kad su oni nama prodali nekoga? Romeu. Prijavi
7. august 2013.13 god. comment_137798 Ako ode mi nikad vise necemo imati takav model defanzivca u ekipi..ako u upravi rade pametni ljudi onda Luiza nece pustiti jer Chelseau nije potrebno tih 45miliona i ne vidim smisao njegove prodaje.Mourinho je rekao da klub ima obezbjeđen novac za jos jedno vece pojacanje(Rooney) i to je to znaci da bi njegovom prodajom samo oslabili ekipu.Meni je on drag kao covjek i kao igrac od njegovog prvog dana u Chelsea i meni bi teško pao njegov odlazak.. Prijavi
7. august 2013.13 god. comment_137799 Romeu. Hahahahahhahaha a je mi on neki igrač. Nisu dali Etooa i Ronaldinha, jedva smo Deca dobili i to kad je bio na zalazu karijere. Dobili smo i Belettija koji je bio višak. Prijavi
7. august 2013.13 god. comment_137802 Toliko sam ga zavolio da ne bi došao sebi kad bi otišao u Barcelonu, mora ostati, imam osjećaj da i ako razmišlja o odlasku, Oscar će ga odgovorit Prijavi
7. august 2013.13 god. comment_137830 Bas nek ode. Da vidim da l se rodio igrac veci od kluba. Prijavi
7. august 2013.13 god. comment_137833 Bas nek ode. Da vidim da l se rodio igrac veci od kluba.Nije problem ako ga prodamo vec ne mozemo nac zamjenu za njega u ovom trenutku Poslano sa mog HTC One V koristeći Tapatalk 4 Prijavi
7. august 2013.13 god. comment_137834 ima ovdi sranja nekog u to san uvjeren al prodavat luiza a nama ne triba para je glupost Prijavi
7. august 2013.13 god. comment_137841 Šta ste se raspizdili, ima jos dobrih defanzivaca.. Svaki igrac ima cijenu pa tako i Luiz kojem cijena sigurno nije mala... Mi nismo Arsenal da za siću prodajemo najbolje igrace, mi idemo na trofeje i potrebni su nam najbolji igraci a ako cemo prodati takvog igraca prodacemo ga za masne pare... Prijavi
7. august 2013.13 god. comment_137849 Bas nek ode. Da vidim da l se rodio igrac veci od kluba. Haha,samo cekam da se neko javi i udari kontru :D @Adis Luiz kao svaki igrac ima cijenu,ali on je vise od igraca vec sad za klub... Prijavi
7. august 2013.13 god. comment_137856 Hm hm ovaj evo novosti Barcelona have set their sights on signing centre-back Daniel Agger from Liverpool (Times) Prijavi
7. august 2013.13 god. comment_137857 http://www.chelseabalkan.com/index.php/vijesti/transferi/chelsea-glatko-odbio-ponudu-mourinho-porucio-barci-da-zaboravi-na-luiza.html Ne damo Čupu. <3 Prijavi
7. august 2013.13 god. comment_137859 Neven Subotic Mats Hummels Javier Varane bilo koji igrac sa ove liste je itekako sposoban da zameni luiza, mozda cak i bolje da odigra u defanzivi, samo eto mnogi su se nadrkali na njegove golove sa 30 metara, tehniku i te 'samba' fazone pa veruju da ga niko ne moze da zameni, ali ako bi prodali luliza i doveli nekog sa ove liste odradili bi izuzetno dobar posao, odbrana bi nam jos izgledala jebitacnije Prijavi
7. august 2013.13 god. comment_137868 bilo koji igrac sa ove liste je itekako sposoban da zameni luiza, mozda cak i bolje da odigra u defanzivi, samo eto mnogi su se nadrkali na njegove golove sa 30 metara, tehniku i te 'samba' fazone pa veruju da ga niko ne moze da zameni, ali ako bi prodali luliza i doveli nekog sa ove liste odradili bi izuzetno dobar posao, odbrana bi nam jos izgledala jebitacnije Točno tako. Ali vidim da se pojavilo dosta Luizoljubaca koji ne mogu realno sagledati stvari. Ako ga Mou kojim slučajem proda, ja sam 100% iza njega jer znam da će on učiniti samo ono što ide u najbolji interes klubu. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.