29. juli 2013.13 god. comment_136456 Heh. Meni je Luiz fora tip i sve, ali ga ne smatram vrhunskim stoperom. Kad bi ga Mourinho gurnuo na poziciju zadnjeg veznog, onda bih bio zadovoljan s njim. Rekao sam već da ga ne bih mogao gledati u dresu Barcelone, ali ako Bayern ponudi dobru lovu, možemo ga prodati, recimo za 50 milijuna. Guardiola je obična pica i gloryhunter i gomila igrače i onda prodaje priču o nekoj domaćeoj školi. Luiz je osvojio sve ovdje i ako želi ići ja ga razumijem. Ali mislim da je sve ovo obično sranje. Uostalom, Bayern ima novaca, plus ono što je utajio Hoeness, pa ako žele Luiza nek ga i plate škrtočine. Prijavi
29. juli 2013.13 god. comment_136457 šta će nam tih 50 miliona, puno nam je vrjedniji luiz... Prijavi
29. juli 2013.13 god. comment_136460 Luiz je pravi plavac, jedino za 100 miliona funti i da postane najplaceniji defanzivac ikad, bilo bi posteno :) Prijavi
29. juli 2013.13 god. comment_136462 luiz ima da ostane večiti talenat,svake godine ista priča Teri u njegovim godinama jeo malu decu Prijavi
29. juli 2013.13 god. comment_136467 Luiz jede djecu vec, najbolji nam je stoper :S Jedan od najboljih na svijetu, o cemu se ovdje prica, k'o da nam je luiz cetvrti izbor za stopera :O Prijavi
29. juli 2013.13 god. comment_136469 Luiz jeste neozbiljan ali na kraju sezone smo vidjeli kako zna da igra. U Brazilu je neprikosnoven a i na kraju prosle sezone u klubu. Bice on pravi kad mu Mourinho ocita lekciju. Sto se tice ponude od 50 miliona, da je istina rado bih prihvatio, mada mislim da je patka jer je Bayern vec potrosio preko 50 miliona eura na dva igraca. Tako da jos toliko novca nece potrositi. Prijavi
29. juli 2013.13 god. comment_136470 Chelsea-u nije potrebno Henesovih bezporeznih 50 mil! Luiz je i bit ce kljucni igrac u odbrani Chelsea Prijavi
29. juli 2013.13 god. comment_136474 Ja se radujem što će ga Jose uzeti pod svoje. Nema zajebancije sa njim, nema sambe rumbe puno. Sad ide disciplina i odgovornost. On ima talent neupitan, ali nije ga iskoristio ni 30% koliko može. Prijavi
29. juli 2013.13 god. comment_136475 znate šta ide posle toga,ako se ne potrudi,tribine su tu a posle toga luizo ljupci mogu da crknu,napokon Prijavi
29. juli 2013.13 god. comment_136477 Luiz je jedan od boljih u svijetu.. kakav vjeciti talenat? 50 mil bi bila fina para al nece nasi ni to prihvatit ja msm.... Sent from my HTC One V using Tapatalk 4 Beta Prijavi
29. juli 2013.13 god. comment_136482 Luiz jeste neozbiljan ali na kraju sezone smo vidjeli kako zna da igra. U Brazilu je neprikosnoven a i na kraju prosle sezone u klubu. Bice on pravi kad mu Mourinho ocita lekciju. Sto se tice ponude od 50 miliona, da je istina rado bih prihvatio, mada mislim da je patka jer je Bayern vec potrosio preko 50 miliona eura na dva igraca. Tako da jos toliko novca nece potrositi. zašto? manje više imamo kompletnu ekipu tako da ne moramo nikog dovodit i opet ćemo bit favoriti za naslov + nije da nam fali novaca, jednostavno nama tih 50 miliona ne znači puno dok nam mislim luiz itekako znači teško da možemo kupit boljeg od njega... Prijavi
29. juli 2013.13 god. comment_136486 Luiz jede djecu vec, najbolji nam je stoper :S Jedan od najboljih na svijetu, o cemu se ovdje prica, k'o da nam je luiz cetvrti izbor za stopera :o Kenjaju jednostavno ;) Čuj Luiz vječiti talenat, neozbiljan i šta sve ne... Ja svašta. Prijavi
29. juli 2013.13 god. comment_136489 Nekako ne shvatam vs sto bi ga dali za 50 M, znaci prodacete trenutno najboljeg stpera uzet 50 M koji nam ne trebaju jer Roman ima para ko blata gdje je tu logika... Sto se tice neke rekordne plate za defanzivca ako Luiz to hoce onda neka ga puste to je njegova odluka.... Prijavi
29. juli 2013.13 god. comment_136503 Nema sanse da ga prodamo.. ne postoji cena za nase igrace :) Prijavi
29. juli 2013.13 god. comment_136528 Ne treba uopste razmatrat ponude za Luiza i porucit odmah da odjebu..nema razlog da se on prodaje jer Chelsea ne treba pare niti je Luiz igrac kojeg se ima priliku dovesti svaki dan.Jednostavno Chelsea nije u situaciji da mora prodavat svoje najbolje igrace.Jeste malo neozbiljan ali kada je najpotrebnije on preuzima odgovornost sjetimo se samo finala LP kada je preuzeo odgovornost i pucao penal.Luiz je moderan stoper koji daje posebnu dimenziju u igri svog tima a i prosla su vremena kada su stoperi sluzili samo da ispucavaju loptu na tribine.LUIZ MORA OSTATI. Prijavi
29. juli 2013.13 god. comment_136541 Luiz:"The machine needs to work again so day by day I improve my physical condition. Today is so special seeing everyone again at this club" "Mata and Azpilicueta told me yesterday that when we had our anthem before the game, the guys said 1-0 for Brazil because the music stopped & all the singing didn't stop & that was power. That was the best atmosphere I had in my life" Prijavi
29. juli 2013.13 god. comment_136544 Vala ako ne možete priznati samo to da je vrlo često neozbiljan i neodgovoran na terenu onda nemamo šta raspravljati. Prijavi
29. juli 2013.13 god. comment_136547 Vala ako ne može priznati samo to da je vrlo često neozbiljan i neodgovoran na terenu onda nemamo šta raspravljati. A o čemu se onda raspravljate u temi Fernando Torres???? Ako je on neodgovoran onda stvarno nznm. Prijavi
29. juli 2013.13 god. comment_136575 Komentar jednog navijaca Bayerna na sportsport.ba forumu: "Evo gledam natpise po portalima o prelasku Davida Luiza iz Chelsea kod nas. Nije to ni losa opcija, mi njima Gustava i nesto love (10 miliona eura) a oni nama Luiza." =)) =)) =)) Momak jednostavno ima smisla za humor.. Prijavi
30. juli 2013.13 god. comment_136687 Bayern Munich coach Pep Guardiola has told reporters that David Luiz will not be moving the the reigning Champions League holders, saying: He will not come to Munich. We have four, five centre-backs. I am very happy with them. Speculation is not true. izvor nepoznat Prijavi
2. august 2013.13 god. comment_137196 Bayern Munich coach Pep Guardiola has told reporters that David Luiz will not be moving the the reigning Champions League holders, saying: He will not come to Munich. We have four, five centre-backs. I am very happy with them. Speculation is not true. izvor nepoznat Negrosport Swaziland Prijavi
5. august 2013.13 god. comment_137627 E ovo su novosti,ovo se cekalo Jose Mourinho plans to make it clear David Luiz is going nowhere and will be a Chelsea cornerstone this season (Mirror) Jose Mourinho wants to squash any talk of Luiz being surplus & warn FCB off any further attempts to destabilise the defender (Mirror) http://www.mirror.co.uk/sport/football/transfer-news/chelsea-transfers-david-luiz-not-2128646 Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.