Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

David Luiz (2011-2014, 2016-2019, 248 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,7 hilj.
  • Pregledi 168,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Točno tako. Ali vidim da se pojavilo dosta Luizoljubaca koji ne mogu realno sagledati stvari.

Ako ga Mou kojim slučajem proda, ja sam 100% iza njega jer znam da će on učiniti samo ono što ide u najbolji interes klubu.

zasto ne mogu sagledati realno stvar?

mislis da Varane moze se vratiti brzinom svjetlosti nazad kao Luiz kad izbije kakav kontra napad protivnika

zna li Varane iznijeti loptu sa svoje polovice na protivnicku? zna li iko zabiti gol iz slobodnjaka, i nemojte mi pametovati nesto oko ovoga jer je svaki gol bitan, ne znam ni jednog odbrambenog igraca sa zavidnom tehnikom kao Luiz, ako ima, molio bih da mi kazete koji je to

da lratite chelsea samo jednu godinu, onda boh razumio vas, ali ovakve gluposti valjati, stvarno nisam ocekivao, koliko god Luiz grijesio ili se glupirao, u zadnje dvije godine vise su nas kostale terryeve greskove nego luizove, htjeli vi to priznati ili ne

covjek zabija sa 30 metara golove i ovaj mi pokusava reci kao da to i nije bas nesto

ne s odnosi se sve ovsamo na Varanea nego i na ostale odbrambene igrace

vala ne upustam se u ove glupe diskusije u vezi Luiza, ne vrijedi jednostavno, momak je best buy kupovina uz Matu u zadnjih nekoliko godina, tako da i'm out

zna li iko zabiti gol iz slobodnjaka, i nemojte mi pametovati nesto oko ovoga jer je svaki gol bitan, ne znam ni jednog odbrambenog igraca sa zavidnom tehnikom kao Luiz, ako ima, molio bih da mi kazete koji je to

Roberto Carlos...  :D

Varane je vec dosta dobar. Bit ce vrhunski igrac, ali ipak je i dalje za klasu ispod Luiza. Luiz je trenutno nas najbolji stoper.
Koliko ste pricali da ce ga uozbiljit Mourinho a sta je sad s time?
Nisam Luizoljubac, al bogme nisam ni slijepi stovatelj Mourinha, Mourinho je zasluzio moje povjerenje koje i ima ali da cu ja nekome slijepo vjerovati i da cu ga dizat iznad kluba e to ne.
Mourinho nek uradi sta smatra da je najbolje a smatram da nije lud da Luiza proda (kao sto je i sam izjavio). ;)

(1)mislis da Varane moze se vratiti brzinom svjetlosti nazad kao Luiz kad izbije kakav kontra napad protivnika

zna li Varane iznijeti loptu sa svoje polovice na protivnicku? zna li iko zabiti gol iz slobodnjaka, i nemojte mi pametovati nesto oko ovoga jer je svaki gol bitan, ne znam ni jednog odbrambenog igraca sa zavidnom tehnikom kao Luiz, ako ima, molio bih da mi kazete koji je to

(2)koliko god Luiz grijesio ili se glupirao, u zadnje dvije godine vise su nas kostale terryeve greskove nego luizove, htjeli vi to priznati ili ne

(3)covjek zabija sa 30 metara golove i ovaj mi pokusava reci kao da to i nije bas nesto

(1) Eto, opet se od Luiza radi nekakav svemirac...Čuj ovo, vratiti se brzinom svjetlosti...

Ja kolko god da sam Luiza gledao, nisam do sad još skonto da se on može vratiti u obranu nekakvom zavidnom brzinom, a da drugi stoperi to ne mogu.

Drugo što spominješ - iznijeti loptu. Često su ti njegovi izlasci iz svoje pozicije bili kobni za nas. A bogami nije Luiz jedini stoper koji zna "iznijeti" loptu.

(2) To je istina, ali ovdje ne pričamo o Terryju.

(3) Čuj ovo - zabija golove s 30 metara.

Zabio frajer nekoliko golova, a ti pričaš kao da svaku utakmicu zabija takve golove.

Ajmo dovesti Tima Howarda, golman koji zabija golove sa 100 metara.

Ne želim ja sad Luiza prikazati kao lošeg igrača, on je definitivno bio naš najbolji stoper prošle sezone.

Ali ono što želim je da shvatite da on definitivno nije toliko dobar i dominantan igrač da bi bio nezamjenjiv.

Ponavljam opet:  odličan stoper - DA, ali nezamjenjiv - definitivno NE.

Inace je toliko los da ga Barca hoce dovesti, a i toliko je los da smo mi odbili sve njihove ponude. Ti trebas da shvatis da nema kluba koji ne bi zelio Davida u svom pogonu.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Zabio frajer nekoliko golova, a ti pričaš kao da svaku utakmicu zabija takve golove.

Ajmo dovesti Tima Howarda, golman koji zabija golove sa 100 metara.

Upoređuje golmana kog je jednom u životu ukenjalo da postigne gol sa Luizom koji je u više navrata pokazao zavidnu tehniku pri šutiranju. X_X  #-o 

Upoređuje golmana kog je jednom u životu ukenjalo da postigne gol sa Luizom koji je u više navrata pokazao zavidnu tehniku pri šutiranju. X_X  #-o

Jest da je zabio nekoliko lijepih golova, ali treba biti iskren i priznati da je bilo daleko više onih loših pokušaja.

Neću da me pogrešno shvatite, ne želim ja reći da je on loš igrač. Samo me živcira kada netko idealizira nekog igrača zbog osobnih simpatija prema njemu.

A takvih vas ovdje ima mnogo.

Jest da je zabio nekoliko lijepih golova, ali treba biti iskren i priznati da je bilo daleko više onih loših pokušaja.

Šta onda reći za napadače? Hajde onda da niko ne pokuša da šutira, tako neće biti golova, ali neće biti ni promašaja, da igramo svaku utakmicu na rezultat (0:0). :D/

http://www.mundodeportivo.com/20130808/fc-barcelona/david-luiz-quiere-fichar-barca-presionara-chelsea_54378427313.html

Ako u ovome ima imalo istine onda sam debelo razočaran Davidom.
Već sam rekao da će mi ukoliko ode iz kluban a svoju inicijativu drastično pasti u očima.
Ispod 50 milja ništa, ako stvarno želi otići onda nek mu je sretno, ako ne onda blago nama. ;)

Šta onda reći za napadače? Hajde onda da niko ne pokuša da šutira, tako neće biti golova, ali neće biti ni promašaja, da igramo svaku utakmicu na rezultat (0:0). :D/

Pa dobro. Onda ne vidim smisao da te njegove golove spominjete kao nekakvu njegovu ekstra kvalitetu, kao da je specijalist za to. ;)

Pucao je stvarno mnogo puta, većinu promašio, neke lijepo pogodio. I to je to.

A od tih par lijepih golova se sad tu radi neki big deal kao da to on radi svaku utakmicu i kao da mu je to neka kvaliteta više u odnosu na ostale stopere. :)

Ja mislim da njega Mourinho, pa ni Abramovič, ne žele prodati, jer nemaju razloga za to.

Otići će jedino ako on to sam bude htio, što je jedino i izgledno, ako ode, naravno. Tako da - prekrižite ovo da će biti Mourinho kriv, Luiz je jedini krivac za transfer ako se dogodi, a svi se nadamo da ipak neće ;)

Ja mislim da njega Mourinho, pa ni Abramovič, ne žele prodati, jer nemaju razloga za to.

A evo i Joseovih riječi koje to dokazuju:

"It's lost time for them. My advice to them is to go to the second player on their list because they are wasting their time," he said. "We don't want to lose our best players. No chance."

A evo i Joseovih riječi koje to dokazuju:

"It's lost time for them. My advice to them is to go to the second player on their list because they are wasting their time," he said. "We don't want to lose our best players. No chance."

Sad sam miran . 

Budući da je mnogo vas govorilo o nekakvim Luizovim fantastičnim udarcima, golovima i tim sranjima, eto statistički podatak.

Prošle sezone u ligi zabio je 2 gola iz 56 udaraca.

Pa vi sami prosudite koliko je to učinkovito.

Zabio je par golova iz slobodnih udaraca prošle sezone, ali koliko ih je samo nabio na tribine ili do živog zida...  Za mene on ne treba izvoditi prekida, ponekad jedino i to kad je iz velike daljine.

Djelimicno ste u pravu ali treba se sjetiti gola protiv Fuhlama, koji ne kraju nije proglasen kao najljepsi u sezoni ali po meni je ljepsi od Oscarovog gola Buffonu.

Ono ne moze biti slucajno.

Rasporedut se u dva tima trebamo. Jedan koji hoce da se udje s loptom u gol drugi koji zeli da se sutira sto cesce kad je bolja prilika. I ronaldo uzme po 20 suteva na tekmi.Razbije po dvije-tri sajbe na parkingu, lomi ruke navijacima na tribinama itd pa opet zabije. Pa et i Lampard je se nafulao koliko dugo igra za nas al ako imas sut dobar treba ga koristit, sjest ce jedna. Nzm sto je tolika prica oko toga. Nije uopste cilj njegov da zabija. Mou nek kaze ne smijes sutat i rijesen problem. Mikel nek igra svaku tekmu onda.

Poslano sa mog HTC One V koristeći Tapatalk 4

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.