17. juli 2022.4 god. comment_330749 24 minutes ago, Fazlija said: Neces vjerovat ovu je duplo bolje odigrao od chilwella 🤣 ma standardni alonso, zna on imati dobrih utakmica, ali takvih mozes prebrojati na prste jedne ruke Prijavi
24. juli 2022.4 god. comment_330993 Kakva očajna utakmica. Mendy nas je na kraju spasio još veće blamaže. Jedina utjeha je što ove pripreme ništa ne znače. Ali opet je sramota od Arsenala 4 primiti. Jebem ga ja. Prijavi
24. juli 2022.4 god. comment_330994 Nisam gledao ali ne zelim sad ni highlightse pogledat. 4 nazad a pazi nam odbrane, Silva koji je prespor i Chalobah koji je zalutao, Emersona da ne spominjem. Katastrofa mamu im jebem, sramota taman i u prijateljskoj. Jesus > Havertz & Werner zajedno. Prijavi
24. juli 2022.4 god. comment_330995 Tjesim se sto je utd razvalio liverpool da je ovo samo odraz jer je prijateljska al dab boze Prijavi
24. juli 2022.4 god. comment_330996 Ma momci su otisli malo u Ameriku da se provedu. Gledam samo hodaju po nekim luna parkovima sta vec. Razumijem da je predsezona, ali izgubiti od Arsenala 4 razlike je opet sramota. Nešto nisam optimističan pred novu sezonu. Drugi su se pojacali, mi se jos povlacimo sa Koundeom, isti su igrači u napadu, kad ce tu pojacanja? Prijavi
24. juli 2022.4 god. comment_330997 A sto se obrukase ljudi mati moja mila, nema veze sto je predsezona ali ovo ja bas sramota da ih Arsenal ovako ugazi Prijavi
24. juli 2022.4 god. comment_330999 Izgleda da ovo i definitivno znaci da ce tesko odstupati od igre sa 3 pozadi. Ako sam razumeo Kulibali je igrao 25min i stabilizovao je odbranu? Al se vidi da nam ovi bekovi dosta zjane i da bi nas iole ozbiljna ekipa bas nalupala kad igramo sa 4 pozadi a Alonso nam na beku. Kako kaze Tuhel nizu previse zapinjali i nadam se da je stvarno tako. Ali kako god fali nam da se pojacamo sa bar jos 4 igraca. Videlo se da Verner ne moze da igra spica, u par navrata kad mu falio dobar prijem lopta od njega ko od balvana se odbija. Sa njim u spicu bi bilo bas mucenje. Po menni stoper dvojca, AMRC, Spic, i 2 spoljna. 6 pojacanja nam fale a minimum minimuma je 4. Prijavi
24. juli 2022.4 god. comment_331000 Nastavlja sa 3 pozadi makar sve propalo. A nemamo realno kvalitet ni da igramo s 2 pozadi. Prijavi
24. juli 2022.4 god. comment_331001 Iz nekog razloga kad god igramo sa 4 nazad protivnicka krila ulaze iza ledja bekovima (npr. kad se napada po suprotnoj strani), nebitno da li ja James ili Azpilicueta, sad ne znam do cega je, ali bas je vidljivo. Ovo sa tri stopera nije takticko rjesenje koliko jednostavno krpljenje odbrane dodatnim igracem (istovremeno gubeci napadacki potencijal) jer u sustini i u toj formaciji mi imamo dva beka. Prijavi
24. juli 2022.4 god. comment_331006 Mi sa Wernerom nemamo nikakav napadački potencijal. Zašto mučimo i sebe i njega? Dajemo mu preko 200 hiljada sedmično da 2 puta godišnje natrpa Southampton. Prijavi
24. juli 2022.4 god. comment_331010 3 hours ago, Adi said: Mi sa Wernerom nemamo nikakav napadački potencijal. Zašto mučimo i sebe i njega? Dajemo mu preko 200 hiljada sedmično da 2 puta godišnje natrpa Southampton. Mislim da je 270k ako cemo preciznije, treba ga se rijesiti eno objavio je Matt Law da Werner Azpilicueta i Alonso zele napustiti klub i ne treba ih u tome sprjecavati. Prijavi
25. juli 2022.4 god. comment_331023 Neka ga prodaju Bayernu onda dok je još mlad i dok oni ne ugrabe nekog špica Prijavi
25. juli 2022.4 god. comment_331032 Ekipa nije pojačana u odnosu na prošlu sezonu. Nisam bio za Akea i Koundea ,ali bolje oni nego niko. Sve je manje opcija na tržištu, a sve manje vremena do početka sezone. Još uvijek nije riješen nijedan problem. Igrači kao što su Chalobah i Ampadu nemaju šta tražiti u formaciji sa 4 nazad kada su ozbiljne utakmice u pitanju. Sa 3 nazad ih se može koristiti. Velika je šteta povreda Broje. On je trebao u ove 3 utakmice pokazati da kombinacije sa njim na terenu imaju smisla. Ovako smo bili osuđeni da po pola utakmice gledamo beskorisnog Batshuayia koji će završiti na nekoj posudbi. Prijavi
25. juli 2022.4 god. comment_331033 Zasto je Bathuayi uopste i dobijao prilike i to u sve tri utakmice? Takodjer zasto Tuchel zadrzava igrace koji zeli ici a onda kuka kako imamo igrace koji zele napustiti tim? Koliko god da je do igraca toliko je i do Tuchela. Kakav je izgovor: Imamo iste probleme jer imamo iste igrace? Zar on ne moze poboljsati nekog igraca kao sto to recimo rade Klopp i Guardiola? Ovakvi izgovori kao posle poraza od Arsenala neku noc podsjeca na Conteovo kmecanje i to nikad ne zavrsi dobro. Pogotovo sto je u ovom slucaju javno kritikovao igrace. Prijavi
25. juli 2022.4 god. comment_331036 1 hour ago, hamco said: Zasto je Bathuayi uopste i dobijao prilike i to u sve tri utakmice? Takodjer zasto Tuchel zadrzava igrace koji zeli ici a onda kuka kako imamo igrace koji zele napustiti tim? Koliko god da je do igraca toliko je i do Tuchela. Kakav je izgovor: Imamo iste probleme jer imamo iste igrace? Zar on ne moze poboljsati nekog igraca kao sto to recimo rade Klopp i Guardiola? Ovakvi izgovori kao posle poraza od Arsenala neku noc podsjeca na Conteovo kmecanje i to nikad ne zavrsi dobro. Pogotovo sto je u ovom slucaju javno kritikovao igrace. Tuhel zadrzava igrace? Rodjace nece niko da ih kupi, kapiras ?! Prijavi
25. juli 2022.4 god. comment_331038 1 hour ago, Whisper said: Tuhel zadrzava igrace? Rodjace nece niko da ih kupi, kapiras ?! Hoces da ti kacim clanke o Azpilikueti sto je sam Tuchel izjavio neki dan? Takodjer ova netrpeljivost izmedju njega i Wernera je vidljiva i pticama na grani. Dakle koji ga kurac onda forsira rodjace? Kakve to Arsenal ima igrace? Zar Arsenal sad ima toliko jaci sastav da nas 4:0 razbiju? Ma hajte molim vas. Prijavi
26. juli 2022.4 god. comment_331049 Nisam znao da ste rođaci. Ovo je prva normalna predsezona od ljeta 2019. Međutim ni ova nije normalna jer 2 igrača nisu mogli biti sa ekipom, ali su zato bili igrači koje ćemo prodati i igrači koji će sigurno opet na posudbu i pripreme prolazimo bez 3-4 igrača koja još trebamo dovesti. Prijavi
26. juli 2022.4 god. comment_331051 Pa daje priliku tim ojebinama cisto da ne bi svi zaboravili na njih da postoje, mozda se neko zajebe pa ih i kupi Prijavi
26. juli 2022.4 god. comment_331073 Koliko imamo "nezadovoljnih" igraca, da ih Tuchel odstrani, ne bi mu imao ko igrati... Prijavi
26. juli 2022.4 god. comment_331075 Zanimljivo, nezadovoljni su oni kojima bi mi najradije vidjeli ledja, oni koje tjeramo godinama. I opet bagru ne mozes najuriti. Prijavi
27. juli 2022.4 god. comment_331087 Alonso 3 godine nezadovoljan i nikako da ode. Broja, Kante i RLC treniraju sa ekipom. Valjda će zaigrati protiv Udinesea. Prijavi
29. juli 2022.4 god. comment_331147 Nismo loši, ali eto da ne pišem romane. Sterling unosi dinamiku u napad, Kante mašina, Koulibaly je stijena. Međutim Havertz i Mount mrtvi. Prijavi
29. juli 2022.4 god. comment_331148 Sterling je igracina i mnogo mi se svidja ova pozicija sto je danas igrao, nesto kao 10-ka ili lazna devetka. Po prijemu lopte brzo se okrece ili mijenja pravac unoseci dinamiku sto ker kaze, svjestan je prostora oko sebe i stalna je opasnost. Ne bih se slozio da je Mount bio los, veoma je dobro kombinovao, pokusavao i ucestvovao u skoro svemu. Vise bih se zabrinuo za Jamesa koji evo vec trecu utakmicu zaredom igra veoma lose, pa danas je bukvalno bio najgori igrac na terenu. Koulibaly je sila od igraca, sve pohvale. Havertz nije za krila i ne moze me niko ubjediti da on to moze igrati. Prespor je za tu poziciju. Nadam se da cemo dovesti neko novo pojacanje na poziciju desnog krila ali nekog ko je tehnicki potkovan i brz, dobar u igri 1 na 1. Jos uvijek ne mogu da prezalim Dembelea. Kante je najbolji igrac ove ekipe. Sve u svemo ok igra, moglo je biti i 3-4 razlike iako Udineze nije neko mjerilo. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.