28. august 2020.6 god. comment_301123 https://twitter.com/CarefreeYouth/status/1299329315088277507?s=19 Biti će live Prijavi
28. august 2020.6 god. comment_301143 Mozes i preko stranice, ko gleda tekme jos na aplikaciji. Prijavi
28. august 2020.6 god. comment_301154 Jesi siguran? Super bi bilo Ucitam preko tv-a link i bmk Prijavi
29. august 2020.6 god. comment_301193 dal me zezate da ćemo da gledamo utakmicu na telefonu, pa jebem ti sve, ima li kakav način da se nešto premosti, bar da znam da će neko da prebaci posle, da mogu da pustim na ekran jebani Prijavi
29. august 2020.6 god. comment_301194 Pa biti će na chelsea stranici, ne treba aplikacija. A i biti će stream linkova vjerojatno Prijavi
29. august 2020.6 god. comment_301199 Kad ce postave Kada budu, možda u polahttps://twitter.com/ChelseaFC/status/1299701649187930117?s=19 Prijavi
29. august 2020.6 god. comment_301201 Pogledao sam prvo poluvrijeme, ovo su neki utisci. Naravno, premali je uzorak da se bilo šta zaključuje. - Ziyecha i Loftus-Cheeka sam pomiješao 10 puta - Za 45 minuta nisam uspio riješiti misteriju ko nam je kapiten - Kante na svom nivou - Werner - 1 šansa, 1 gol, učestvuje u igri, ima ga svugdje po terenu - Hudson-Odoiju ništa ne ide od ruke. Hoće da šuta - asistira. Ne znam je li mu ijedan dribling uspio i da li je ijednom promijenio stranu uspješno - Loftus-Cheek se najviše trudio od svih igrača kada je igra u napadu u pitanju, ali je također imao problem što kad prođe jednog, dočekaju ga druga dvojica - Odakle Lampard izvuće ovog Clarke-Saltera, ja i zaboravio da je pod ugovorom - Prijateljska je, ali očekivao sam ipak još koju priliku da stvorimo - Odbrana nije imala previše posla, pa se ne može nikakav zaključak izvesti - Dajte tog Chilwella Prijavi
29. august 2020.6 god. comment_301204 Pogledao sam prvo poluvrijeme, ovo su neki utisci. Naravno, premali je uzorak da se bilo šta zaključuje. - Loftus-Cheek se najviše trudio od svih igrača kada je igra u napadu u pitanju, ali je također imao problem što kad prođe jednog, dočekaju ga druga dvojica + presporo se riješava lopte Prijavi
29. august 2020.6 god. comment_301206 Meni Kante već dugo ništa posebno, nije loš, ali nije to neki nivo. Prijavi
29. august 2020.6 god. comment_301233 Zao mi je samo sto je Ampadu penal napravio, de je makar onaj konj maloumni to usro. Ne znam ni je odakle Saltera jebenog izvuce, bolje da je Sarra pozvao Gallagher je veliki potencijal, ima odlican Workrate i dobar pregled igre Prijavi
30. august 2020.6 god. comment_301238 A što ovaj Loftus ne može da se opusti malo i uživa na terenu, pa ono je prijateljska utakmica. stoji ledjima okrenut, statičan kod 16, vrti se i ne zna gde će, ko panj i onda doda loptu nazad Prijavi
5. septembar 2020.6 god. comment_301572 zato sto lampard sprema izgovore za lose rezultate u prvih par kola, jer nismo imali prijateljskih utakmica za pripremiti ekipu Prijavi
6. septembar 2020.6 god. comment_301612 NIkad čudnija predsezona, ali to je suvišno spominjati, biće ovo kapiram godina, kada će u sezonu ući "mekše" klubovi koji su uigrani i nisu pretrpeli mnogo promena ne očekujem mnogo od prvih par kola, ali da ga jebeš, ovi su mladi, ako sad nisu željni i gladni krvi, onda ne znam kad će biti Silvu bih stavio od prve minute Prijavi
5. juli 2021.5 god. comment_317138 Igraci koji ce zapoceti predsezonu: - Mendy , Kepa Arrizabalaga - Baba , Alonso , Maatsen - Zappacosta , Livramento , Sterling , Laurence - Guehi , Sarr , Mbuyamba , Clarke- Salter , Simeu - Gallagher , Chalobah , Bate , Bakayoko , Barkley , RLC , Anjorin - Hudson - Odoi , Pulisic , Zieych , Kenedy - Abraham , Broja Ima ovdje skarta kojeg se nismo otarasili i cija bi prodaja donjela koliko toliko novca. Cuj Baba Rahman jos uvijek u timu. Prijavi
5. juli 2021.5 god. comment_317141 bas puno ih je kepa, baba, alonso, zapacosta, bakayoko, barkley, rlc, i kenedy jebeni jos nas igrac. Prijavi
5. juli 2021.5 god. comment_317143 Kepa i RLC trebaju jos. Kenedy na posudbu u Fluminense vjerovatno. Baka ce u Italiju, Alonso isto, Baba ne znam, Zappa u Italiju, Barkley ne znam. Prijavi
5. juli 2021.5 god. comment_317144 Abrahama i Barkleya dati za Grealisha. RLCu treba dati jos predsezonu,ako izdominira ostavit ga ovu godinu pa da vidimo. Baka,Alonso,Zapa,baba,kenedy prodat za bilo kakve pare. 50 miliona da su uzme za ove sve ekstra. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.