Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Predsezona

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,9 hilj.
  • Pregledi 118,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kakve su sve prevare i amateri vodili na pripreme, da ovako odstrane Chalobaha je sramotno i bezobrazno. Na stranu jel ga neko voli ili ne, ipak je dijete kluba i uvijek je sluzio ekipi bez pogovora.

• Razlozi su višestruki: 1. Kako će procijeniti na koje igrače može / želi računati ako ih ne vidi na terenu na utakmicama. Sami treninzi nisu mjerilo, o Mudryku na treninzima saigrači govore sve n

• Možda Odoi zablista, sad će godišnjica kako je dominirao protiv Arsenala. Prema jednoj legendi tad je zadnji put predriblao igrača.

Objavljene slike

Na oficijelnoj stranici nema ništa,na twitteru isto ništa se ne spominje. Ma i ne treba realno,umarat igrače bez potrebe. Dovest ćemo jednog ili dva igrača, isti fudbal će se igrati.Omladinci će povremeno uskakati tako da dvije tekme su taman.

Kako mi nedostaju one prave predsezone kad se bas iscekivao pocetak nove sezone. Ujutro ustajao u 3 sata da bi gledao Chelsea u americi, a ovi redneckovi naprave neku feštu u 3 sata koja traje sat vremena pa tek u 4 utakmica krene.

I nisu samo igraci onih 15 sto koristimo stalno, ima jos igraca BT koji trebaju u formu da udju :D

Ma nisu, ali dok dođe njihovo vrijeme da igraju već će proći dosta treninga. Neće RLC i Broja i ko već još odmah konkurisati za mjesto u prvih 11.
Ma ista tekma ko i prošlosezonske sve puno prilika slaba realizacija. Ziyech djeluje dosta bolje,RLC odličan, Odoi isto baš mu leži lijeva strana. Werner isti, mutav ko i prošle sezone al je asistiro. Sve u svemu oni koji bi trebali biti starteri odigrali su onako kako se od njih očekuje. Sa Halandom i Koundeom bi djelovali kao završen projekat, čak nam ne bi trebao ni vezni.
Ne znam koja im je to fora s bijelom kosom, tako ima Foden pa mu se svi rugaju da ima najgoru frizuru... Ali tko voli nek izvoli, samo nek nastave dobrim igrama...
  • 10 mjeseci kasnije...

Pa bolje USA nego Azija i oni kurci, da su utakmice navecer, ovako ako sam tu da pogledam, ujutro lagano... Ali kao što reLo reče na tim pripremama ne vidiš ništa, taman se ponadaš da je neki novi igrač zablistao ili neki klinac, kontaš super to je to. Počne sezona, Alonso LWB starter, Willian starter etc.

• Popularna objava

ne razumijem tu negativnost kod vas ljudi..ja se evo baš naprotiv izuzetno radujem tom pripremnom periodu i utakmicama da vidimo kako su kliknuli s ekipom i jesu li čemu te naše nove akvizicije Perišić, Kounde, Gvardiol, Sterrling, Neymar, Ronaldo itd...

a zanima me i nazire li se smješak na licu šefa Tuchela nakon što se riješio belgijske smlatine, i kako mu je sa ženom, ima li akcije pod plahtama ili samo šeću i piju sok od cijeđene naranče

Pretpostavljam da će na ovim pripreama fokus biti na omladincima (Gallagher, Broja, Colvil) da Tuchel vidi kako se uklapaju u tim i da li će biti od njih neke vajde ili slijedi prodaja. Pojačanja očigledno neće stići na vrijeme.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.