Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Predsezona

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,9 hilj.
  • Pregledi 118,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kakve su sve prevare i amateri vodili na pripreme, da ovako odstrane Chalobaha je sramotno i bezobrazno. Na stranu jel ga neko voli ili ne, ipak je dijete kluba i uvijek je sluzio ekipi bez pogovora.

• Razlozi su višestruki: 1. Kako će procijeniti na koje igrače može / želi računati ako ih ne vidi na terenu na utakmicama. Sami treninzi nisu mjerilo, o Mudryku na treninzima saigrači govore sve n

• Možda Odoi zablista, sad će godišnjica kako je dominirao protiv Arsenala. Prema jednoj legendi tad je zadnji put predriblao igrača.

Objavljene slike

Kad se trenutno gleda Kante je od svih u najboljoj formi a James i Haverz u najgoroj. Sterling na toj poziciji radi ono sto lazna 9 ka treba da radi i imacemo sa njim dodatnu kreaciju. Haverz i on su dosta izmasili sansi.

Sustinski tuhel nije nista promenio u tom presingu smo najbolji ali nam fali te sirine u igri cesce i brze promene strane. Ne znam zasto nisu bili svi u kombinaciji ali sam zelkno iscekivao Broju da vidim sta moze u ovom sistemu igre. 

Ono što raduje je da smo izgleda uboli sa oba pojačanja. Obojica jako dobro izgledaju.

Također mogu reći da mi je Odoi od momenta kad je ušao pa do kraja bio korisniji od Havertza i Mounta zajedno te i od Jamesa kada gledamo te prodore po desnoj strani, nadam se da će dobiti minute ove sezone.

Ono što mi se ne sviđa su opet neke nedoumice u napadu, Mount i Kai pogubljeni, ne zna se gdje je ko.

O tome da je Alonso odigrao 90 minuta neću ni da pričam, već sam mu jebo hljeb na temi, također i Jorginho je mogao ranije da ladi jaja na klupi, za Azpija nije poveo zamijenu pa tako ne mogu da pjenim

Ovo bi trebala biti najrelevantnija prijateljska, 7 dana pred početak sezone, sa nečim što bi trebala biti najjača postava.

Izgledalo je kao utakmica kupa protiv drugoligaša. Nije daleko od istine jer je Udinese zapravo Watford koji je ispao u Championship. Mi dosta bolji, može se desiti da primimo gol, ali ništa alarmantno.

Glavni problem je opet realizacija. Stvarale su se šanse, ali su se i kvarile. 2 puta 2 na 0 smo upropastili, ziceri neki ponovo. I onaj Sterlingov gol je jedva ušao, iz druge jedva ga pogodila i jedva preko linije. Havertz nema šta da traži na krilu jer nema kvalitete da probije Alonsa. On mora igrati u sredini i čekati loptu, tako je dao 2 gola Portugalu i 2 gola Burnleyu. Nek malo gleda kako Muller igra 10 godina bez ikakve tehnike.

Jorginha su gazili par puta, Gilmour dobro odradio minute. Ne znam koja je svrha igranje Kenedya. Vjerovatno je ovo prvih 11 za prvo kolo ako neko (Chilwell, Kovačić, Gallagher, Pulišić) ne izdominira sutra.

Novi su vlasnici, kakva li ce sad situacija biti sa trenerima, ne usudim se zalijetat i rec da bi trener mogo dobit otkaz i kad bi ispusili top4 i u LP grupi ispali

• 4 mjeseca kasnije...
  • 7 mjeseci kasnije...

Reece James reported feeling unwell this morning so is not travelling as a precaution. He will join up with the squad as soon as he's better. 

Wesley Fofana has also not travelled due to a knee injury, which is currently being assessed.

Marcus Bettinelli, Benoit Badiashile and Armando Broja will too remain at Cobham as they continue their respective recoveries from injury. 

12 hours ago, Spaha said:

To mora da je neki nesporazum kod novinara. Pa diabola rece da se Broja oporavio brze od ocekivanog i da je spreman za predsezonu? 

Pa doci ce i Enzo i Fofana i Broja kada budu spremni. Ne moraju odmah istim avionom, prvi mec protiv Wrexhama je revijalan ionako. Broja trenira normalno, barem je bio na videima i slikama.

44 minutes ago, diablo_bih said:

Pa ja, nema ga na slici onoj zajednickoj, doci ce nekad.

Also included in the travelling party are English trio Raheem Sterling, Conor Gallagher and Ben Chilwell, while the likes of Thiago Silva, Kepa and Enzo Fernandez all make the trip.

izvor  chelseafc.com

1 hour ago, diablo_bih said:

Pa ja, nema ga na slici onoj zajednickoj, doci ce nekad.

1 hour ago, soxx said:

Also included in the travelling party are English trio Raheem Sterling, Conor Gallagher and Ben Chilwell, while the likes of Thiago Silva, Kepa and Enzo Fernandez all make the trip.

izvor  chelseafc.com

Enzo slikao

15 hours ago, soxx said:

izvor  chelseafc.com

Dosao jucer, nije bio na prvom treningu.

22 minutes ago, Kun Aguer0 said:

Sreća pa je Ćabola, tako da i nije neka šteta

Ćabola je bio odlican, kao i onaj drugi stoper.

4 minutes ago, cobinho said:

Ja sam gledao neki klip od 10 min. Kako deluje Jackson? 

Odlicno djeluje, razigrava, nije spor, asistirao za prvi go. Dobro je to izgledalo sinoc, vidjet cemo za dalje. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.