24. juli 2024.2 god. comment_356898 Sutra ujutro u 4 protiv Wrexama, uvijek uz kurac sa ovim terminom, da je makar oko 5 mogao bi ustati sat vremena ranije nego inače da pogledam to Prijavi
24. juli 2024.2 god. comment_356901 Dvoumim se da li da gledam ovo uopste, kamoli da pogadjam 🤣 Prijavi
24. juli 2024.2 god. Popularna objava comment_356910 Kakve su sve prevare i amateri vodili na pripreme, da ovako odstrane Chalobaha je sramotno i bezobrazno. Na stranu jel ga neko voli ili ne, ipak je dijete kluba i uvijek je sluzio ekipi bez pogovora. Nije se bunio niti pravio probleme a nakon teske povrede pokazao je snagu da se vrati. Zahvalan igrac koji se ne buni biti u rotaciji. A sigurno je dao vise klubu nego mnogi drugi. I kad se nakon 2-3 mjeseca jedan od stopera pocne buniti za minutazu nek se sjete kako su tretirali ovog momka. Prijavi
25. juli 2024.2 god. comment_356915 Ovaj Wrexham su Poketinok prosle godine smo natamburali 5-0 Prijavi
25. juli 2024.2 god. comment_356916 Prva utakmica, tek se razigrali malo, vidi se da im nije do života, mrljavo je to sve bilo. Glupe smo golove primili to mogu da primjetim na ovom sažetku. Sledeća utakmica će biti u nekom večernjem terminu koji se može ispratiti tako da ću to pogledati sigurno. Prijavi
25. juli 2024.2 god. comment_356918 Gledao sam prvo poluvrijeme, nije nam nešto išlo Bogzna. Podsjeća me na Sarijevo vrijeme uspavali su me baš fino. Ali, prva je utakmica pa se i očekuje da su igrači malo pogubljeni. Prijavi
25. juli 2024.2 god. comment_356930 Sljedeća je protiv Celtica u subotu u 22:00. Ima prenos na Areni. Prijavi
26. juli 2024.2 god. comment_356939 14 hours ago, Adi said: Sljedeća je protiv Celtica u subotu u 22:00. Ima prenos na Areni. Oni su dobili City, dakle ako dobijemo Celtic, osvajamo ligu ? Šalu na stranu ne bi bilo loše da jedno poluvrijeme izaci full ozbiljnu ekipu da vidimo kako to izgleda Prijavi
26. juli 2024.2 god. comment_356941 Igra se turnir, poslije toga mi protiv Citya. Celtic ima puno Japanaca i Korejaca, neće biti lako. Prijavi
28. juli 2024.2 god. comment_356974 Nisam ispratio ni jednu pripremnu. Al po ovome sto vidim jel smo non stop igrali sa 3 tj sa 5 pozadi? Prijavi
28. juli 2024.2 god. comment_356975 4 pozadi u fazi odbrane, 3 pozadi u fazi napada sa desnim bekom u veznom redu Prijavi
29. juli 2024.2 god. comment_356987 Propisno su se obrukali protiv Celtica, isključio sam stream na poluvremenu, da ne trošim internet džaba... Imali su dvije šanse u prvom koje su morali iskoristiti, izgleda da će opet biti problema sa završnicom Prijavi
31. juli 2024.2 god. comment_357031 Lako je igrati pressing kad ti je Poketino spremio ekipu na tacnu Prijavi
31. juli 2024.2 god. comment_357032 Jebeš presing kad se tuce puta na utakmici dogodi da ti taj presing riješe u 3 poteza pa onda primaš golove kao na traci. Što se mene tiče ne mora se presing ni igrati, postoji n različitih prihvatljivih stilova igre koji bi mogli funkcionisati u zavisnosti od toga kakve igrače imamo. Prijavi
31. juli 2024.2 god. comment_357033 30 minutes ago, ker said: Jebeš presing kad se tuce puta na utakmici dogodi da ti taj presing riješe u 3 poteza pa onda primaš golove kao na traci. Što se mene tiče ne mora se presing ni igrati, postoji n različitih prihvatljivih stilova igre koji bi mogli funkcionisati u zavisnosti od toga kakve igrače imamo. Slazem se, ali isto tako iz tog presinga su stvorili 3-4 prilike za gol i da su pogodili ko zna sta bi bilo. Presing da bi funkcionisao kako treba moraju svi biti u syncu, svaki igrac i golman, jedan ako zaboravi ispratiti igraca eto problema jer ispada ogroman broj igraca. Vjezba vjezba i samo vjezba. Prijavi
31. juli 2024.2 god. comment_357035 Dobro je što se ikako igra, a ovaj snimak je 2x ubrzan pa ispada da se ubijaju od pressinga, a jedva su se kretali na utakmici. Prijavi
1. august 2024.2 god. comment_357042 E ovo već liči na nešto, sjajno prvo poluvrijeme. Hall dobar, Nkunku isto sjajni potezi i otvaranja, gusto bolji kao inverted nego James, Madueke bi bio super da nije pajser od momka. Prijavi
1. august 2024.2 god. comment_357045 Ako neko nije gledo utakmicu, evo poprilicno dobar highglights https://hofoo22.fooroomtyv.com/embed/Lu9CtxllCrgUg Prijavi
1. august 2024.2 god. comment_357050 Gledao sam dobar dio prvog poluvremena i mogu reci da je mnogo bolje izgledalo nego protiv Celtica. Jeste li primjetili koliko sada lopti ide na povratnu tu negdje oko penala ? Sinoc je bilo barem 4 5 takvih lopti, sam Hall je 2 puta imao odlicnu sansu upravo na taj nacin. Drugo poluvrijeme nisam gledao. Prijavi
3. august 2024.2 god. comment_357094 4 od Celtica, 4 od Citya. Samo je pitanje vremena kad ce i ovaj trener pod pritiskom odustati od svoje ideje fudbala, povuci igrace i poceti igrati neko improvizirano sranje na rezultat. Prijavi
4. august 2024.2 god. comment_357097 Ja se nadam da neće odustati, jesmo primili glupe golove ali nije to tako loše, ima utrčavanja, rizikuje se pa iz toga i dolaze greške jer držimo posjed. Meni je iskreno zanimljivije gledat ovakav Čelzi nego prošle sezone kad bih u 35 minutu zakunjao kao moja nana od 85 godina. Sve u svemu mislim da će biti zanimljiva sezona. Prijavi
4. august 2024.2 god. comment_357099 Cudno je da trener ne vidi da protiv nekih se ne moze igrati ovakav fudbal gdje konstantno pokusavas izbaciti opoziciju pass igrom, posebno ekipu koja presinguje kao City i ima kao stvorene igrace za to. U redu je trenirati vecinom jedan stil, ali moras imati i drugu soluciju kada vidis da nikako nesto ne pali. Ova sezona ce biti puna uspona i padova, bas iz razloga, jer cemo igrati u jednom te istom stilu, pa ce nekad to prelijepo izgledati, a nekada za kurac. Buuuut, barem nije kao Pochev fudbal, hajmo mi sto vise gacon i trcati na treningu, pa sta god da se desi na terenu... "go express yourself lads" Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.