Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Predsezona

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,9 hilj.
  • Pregledi 118,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kakve su sve prevare i amateri vodili na pripreme, da ovako odstrane Chalobaha je sramotno i bezobrazno. Na stranu jel ga neko voli ili ne, ipak je dijete kluba i uvijek je sluzio ekipi bez pogovora.

• Razlozi su višestruki: 1. Kako će procijeniti na koje igrače može / želi računati ako ih ne vidi na terenu na utakmicama. Sami treninzi nisu mjerilo, o Mudryku na treninzima saigrači govore sve n

• Možda Odoi zablista, sad će godišnjica kako je dominirao protiv Arsenala. Prema jednoj legendi tad je zadnji put predriblao igrača.

Objavljene slike

• Popularna objava

Kakve su sve prevare i amateri vodili na pripreme, da ovako odstrane Chalobaha je sramotno i bezobrazno. Na stranu jel ga neko voli ili ne, ipak je dijete kluba i uvijek je sluzio ekipi bez pogovora. Nije se bunio niti pravio probleme a nakon teske povrede pokazao je snagu da se vrati. Zahvalan igrac koji se ne buni biti u rotaciji. A sigurno je dao vise klubu nego mnogi drugi.

I kad se nakon 2-3 mjeseca jedan od stopera pocne buniti za minutazu nek se sjete kako su tretirali ovog momka.

Gledao sam prvo poluvrijeme, nije nam nešto išlo Bogzna. Podsjeća me na Sarijevo vrijeme uspavali su me baš fino. Ali, prva je utakmica pa se i očekuje da su igrači malo pogubljeni. 

Jebeš presing kad se tuce puta na utakmici dogodi da ti taj presing riješe u 3 poteza pa onda primaš golove kao na traci. Što se mene tiče ne mora se presing ni igrati, postoji n različitih prihvatljivih stilova igre koji bi mogli funkcionisati u zavisnosti od toga kakve igrače imamo.

30 minutes ago, ker said:

Jebeš presing kad se tuce puta na utakmici dogodi da ti taj presing riješe u 3 poteza pa onda primaš golove kao na traci. Što se mene tiče ne mora se presing ni igrati, postoji n različitih prihvatljivih stilova igre koji bi mogli funkcionisati u zavisnosti od toga kakve igrače imamo.

Slazem se, ali isto tako iz tog presinga su stvorili 3-4 prilike za gol i da su pogodili ko zna sta bi bilo. 
Presing da bi funkcionisao kako treba moraju svi biti u syncu, svaki igrac i golman, jedan ako zaboravi ispratiti igraca eto problema jer ispada ogroman broj igraca.

Vjezba vjezba i samo vjezba.

E ovo već liči na nešto, sjajno prvo poluvrijeme. Hall dobar, Nkunku isto sjajni potezi i otvaranja, gusto bolji kao inverted nego James, Madueke bi bio super da nije pajser od momka.

Gledao sam dobar dio prvog poluvremena i mogu reci da je mnogo bolje izgledalo nego protiv Celtica. 

Jeste li primjetili koliko sada lopti ide na povratnu tu negdje oko penala ? Sinoc je bilo barem 4 5 takvih lopti, sam Hall je 2 puta imao odlicnu sansu upravo na taj nacin. 

Drugo poluvrijeme nisam gledao. 

4 od Celtica, 4 od Citya. Samo je pitanje vremena kad ce i ovaj trener pod pritiskom odustati od svoje ideje fudbala, povuci igrace i poceti igrati neko improvizirano sranje na rezultat. 

Ja se nadam da neće odustati, jesmo primili glupe golove ali nije to tako loše, ima utrčavanja, rizikuje se pa iz toga i dolaze greške jer držimo posjed. Meni je iskreno zanimljivije gledat ovakav Čelzi nego prošle sezone kad bih u 35 minutu zakunjao kao moja nana od 85 godina.

Sve u svemu mislim da će biti zanimljiva sezona. 

Cudno je da trener ne vidi da protiv nekih se ne moze igrati ovakav fudbal gdje konstantno pokusavas izbaciti opoziciju pass igrom, posebno ekipu koja presinguje kao City i ima kao stvorene igrace za to.

U redu je trenirati vecinom jedan stil, ali moras imati i drugu soluciju kada vidis da nikako nesto ne pali.

Ova sezona ce biti puna uspona i padova, bas iz razloga, jer cemo igrati u jednom te istom stilu, pa ce nekad to prelijepo izgledati, a nekada za kurac. Buuuut, barem nije kao Pochev fudbal, hajmo mi sto vise gacon i trcati na treningu, pa sta god da se desi na terenu... "go express yourself lads"

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.