Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Predsezona

Istaknuti odgovori

@Barihvala na analizi. Odbrana je koliko toliko okej, s upitnikom Kolvila. Ali sredina terena je bas tanka. Ocekivati s Galagerom i Cukijem neku igru na ovom nivou ce biti tesko. Mozda se Nkunku i Dzekson pokazu pa barem nesto pozitivno da bude. 

Sterling trkaca kokos nema sta da trazi u prvih 11, valjda ce to Poch na vrijeme uvidjeti.

Njega i Ćućua bi bilo najbolje da smo takodjer uvalili Arapima.

• Odgovori 1,9 hilj.
  • Pregledi 118,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kakve su sve prevare i amateri vodili na pripreme, da ovako odstrane Chalobaha je sramotno i bezobrazno. Na stranu jel ga neko voli ili ne, ipak je dijete kluba i uvijek je sluzio ekipi bez pogovora.

• Razlozi su višestruki: 1. Kako će procijeniti na koje igrače može / želi računati ako ih ne vidi na terenu na utakmicama. Sami treninzi nisu mjerilo, o Mudryku na treninzima saigrači govore sve n

• Možda Odoi zablista, sad će godišnjica kako je dominirao protiv Arsenala. Prema jednoj legendi tad je zadnji put predriblao igrača.

Objavljene slike

Bari nikako da zapamti da je Gallagher, a ne Callagher :D

Po meni je samo ova trojka iza napadača upitna. Nkunku je glavni adut, ali je dobio taj udarac. Sterling je po reputaciji tu prvi izbor, ali je svaku odigrao loše. Madueke je svakako povrijeđen tako da su sve opcije otvorene.

1 hour ago, Adi said:

Bari nikako da zapamti da je Gallagher, a ne Callagher :D

Ma ispravlja me  autocorrecte... 

Mudryk djeluje dobro, ima puno vise samopouzdanja nego prosle sezone, bolje to izgleda. Ima jos tu posla, posebno se treba raditi s njim na kretnji bez lopte (kad je pozicioni napad). Jako oruzje moze biti diga lopta u prostor za njega, momak jr prebrz i prejak 1v1. Trebamo to mnogo vise eksploatisati. 

On 8/3/2023 at 2:27 PM, soxx said:

Protiv poola

Kepa

RJ Silva Chalobah Cucurella 

Enzo Gallagher

Ziyech Nkunku Sterling

Lukaku

Edit

Ziyech Sterling Cho

Lukaku

On 8/3/2023 at 2:27 PM, soxx said:

Protiv poola

Kepa

RJ Silva Chalobah Cucurella 

Enzo Gallagher

Ziyech Nkunku Sterling

Lukaku

Jedva imamo igrača za prvih 11. Nadam se da će Pochettino izvesti neka čuda.

Kepa, James, Silva, Colwill, Chilwell, Enzo, Gallagher, Chukwuemeka, Sterling, Mudryk, Jackson.

Klupa: Sanchez, Gusto, Disasi, Chalobah, Cucurella, Maatsen, Santos, Hall, Burstow

22 minutes ago, Adi said:

Jedva imamo igrača za prvih 11. Nadam se da će Pochettino izvesti neka čuda.

Kepa, James, Silva, Colwill, Chilwell, Enzo, Gallagher, Chukwuemeka, Sterling, Mudryk, Jackson.

Klupa: Sanchez, Gusto, Disasi, Chalobah, Cucurella, Maatsen, Santos, Hall, Burstow

Klupa 7 igrača za defanzivni dio igre..

Iskreno, ja bih počeo prodavati ove što su stalno na bolovanju.Ne znam zašto su povrede toliko česte, ali znam da se na takve igrače ne može računati. Fofanu bih nakon oporavka odmah stavio na prodaju. 

21 minutes ago, BT14 said:

Klupa 7 igrača za defanzivni dio igre..

Iskreno, ja bih počeo prodavati ove što su stalno na bolovanju.Ne znam zašto su povrede toliko česte, ali znam da se na takve igrače ne može računati. Fofanu bih nakon oporavka odmah stavio na prodaju. 

ekipa za 8 mesto..

treba nam neki ofenzivni vezni plus caicedo i jos jedan napadac da bi imali vece ambicije

Nije za 8 mesto. Tu smo negde od 3. Do 6. mesta. 

Ja otprilike ocekujem dobar mec sa Liv tipa neki nesretan remi ili poraz sa dosta sansi i posle toga neke zaredjane pobede. Ali isto tako ocekujem da nas neko u npr 10 om kolu vrati na fabricka podesavanja kao podsetnik gde smo i ko smo. 

Ovaj tim bi bio jos jaci da god dana nije procerdano uludo bez cilja. 

Al se isto tako pribojavam da neko iz Chelsea procerda neki kapital koji je stecen na pripremama. A ima ga. 

Ovde kod nas u timu trenutno fali key player. I sa i bez Nkunkua. 

Puno novih brojeva. Nadam se da je Terry ovo odobrio. Devetka pametno preskočena.

1 - Kepa Arrizabalaga
2 - Axel Disasi
3 - Marc Cucurella
4 - 
5 - Benoit Badiashile
6 - Thiago Silva
7 - Raheem Sterling
8 - Enzo Fernandez
9 -
10 - Mykhailo Mudryk
11 - Noni Madueke
12 - 
13 - Marcus Bettinelli
14 - Trevoh Chalobah
15 - Nicolas Jackson
16 - Lesley Ugochukwu
17 - Carney Chukwuemeka
18 - Christopher Nkunku
19 - Armando Broja
20 - Andrey Santos
21 - Ben Chilwell
22 - 
23 - Conor Gallagher
24 - Reece James
25 - 
26 - Levi Colwill
27 - Malo Gusto
28 - 
29 - Ian Maatsen
30 - 
31 - Robert Sanchez
32 - 
33 - Wesley Fofana
...
67 - Lewis Hall

• 6 mjeseci kasnije...

Opet će ići zijaniti po Americi na ljeto, što mi se nikako ne sviđa. To nisu pripreme, to je više cirkus. 

Razumijem da se radi o parama i PR, ali u sportskom smislu bi bilo puno bolje kad bi se negdje na miru pripremali npr. u Austriji Švici kakvoj selendri u Alpama, ko što su barem djelomično 2014. i 2016. a te dvije sezone smo bili šampioni. 

• 4 mjeseca kasnije...

Several players will also join the squad at later dates. These will be communicated by the club throughout the tour.

Goalkeepers:

Robert Sanchez
Marcus Bettinelli
Eddie Beach
Lucas Bergstrom

Defenders:

Reece James
Malo Gusto
Josh Acheampong
Wesley Fofana
Axel Disasi
Tosin Adarabioyo
Benoit Badiashile
Levi Colwill
Ben Chilwell
Renato Veiga

Midfielders

Carney Chukwuemeka
Romeo Lavia
Lesley Ugochukwu
Kiernan Dewsbury-Hall
Andrey Santos

Forwards

Nicolas Jackson
Christopher Nkunku
Raheem Sterling
Mykhailo Mudryk
Noni Madueke
Armando Broja
Tyrique George
Marc Guiu
Angelo

Zna li se zašto Petrovića nema? Ispao je sa prvenstva prije Mudryka.. Casadei?

Ma neće se umobolnik dugo zadržati na golu, sva ta šuplja priča o distribuciji golmana, nekoj izmišljenoj igri nogom (dodavanje lopte do stopera/beka wow) će pasti u vodu kad umobolnik svojim maloumnizmom prospe 6 bodova u 5 utakmica.

Petrović ako je pametan zarad svoje karijere treba da ide dalje, nakon sezone kao prvi golman Chelsea sigurno je da negdje može naći mjesto i biti prvi golman.

Ove golmanske ojebine sa kojima se povezujemo ne treba komentarisati.

12 hours ago, diablo_bih said:

Sanchezova igra nogom je gora nego od Petrovica jedno tri puta. Ne znam odakle ta prica da lik zna dodavati :D

To ti je neka apstraktna priča koja kruzi po medijima i drustvenim mrezama i golman taj epitet dobije random, kao zna igrati nogom. Kakav Sanchez i igra nogom, kakva Onana i igra nogom, sve go kurac. Najluđi golman po tom pitanju je bio Ederson i iza njega Alison oni su jedini znali napraviti nešto nekada tim dugim loptama, ovo ostalo, ništa sviranje kurcu

Kad ti trojica kažu da si pijan onda lezi i valjaj se. Kad mu nalijepe epitet golmana koji zna nogom, onda on počne da glumi nekog tehničara i pretjeruje. Golman je tu da kad dobije loptu ne upropasti sve, ovi malo bolji da sačekaju napadača i naprave višak, a ne da golman bude glavni za protok lopte.

Inače Slonina i Caleb su otišli u Pariz, večeras nastupaju protiv Francuza. Zato ih nema.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.