Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Predsezona

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,9 hilj.
  • Pregledi 118,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kakve su sve prevare i amateri vodili na pripreme, da ovako odstrane Chalobaha je sramotno i bezobrazno. Na stranu jel ga neko voli ili ne, ipak je dijete kluba i uvijek je sluzio ekipi bez pogovora.

• Razlozi su višestruki: 1. Kako će procijeniti na koje igrače može / želi računati ako ih ne vidi na terenu na utakmicama. Sami treninzi nisu mjerilo, o Mudryku na treninzima saigrači govore sve n

• Možda Odoi zablista, sad će godišnjica kako je dominirao protiv Arsenala. Prema jednoj legendi tad je zadnji put predriblao igrača.

Objavljene slike

Ma de diablo, i prosle godine s pochom smo pricali kako se vidi da znamo sta zelimo igrat samo sto si ti sutio nisi mogao progutat otkaz potteru.

Maresci puno srece al ocekujem jos jednu sezonu gdje se borimo za konferenciju/evropsku ligu

7 minutes ago, soxx said:

Ma de diablo, i prosle godine s pochom smo pricali kako se vidi da znamo sta zelimo igrat samo sto si ti sutio nisi mogao progutat otkaz potteru.

Maresci puno srece al ocekujem jos jednu sezonu gdje se borimo za konferenciju/evropsku ligu

Uvijek ce toga biti. Ljubitelji Pochetina ce sad na zubu drzati Marescu i svaki los rezultat sa radoscu prihvatiti jer je njihov Pochetino 'nezasluzeno' dobio otkaz.

Bezveze se oko toga raspravljat ako nije objektivno. Ista stvar i oko Galaghera.

Al to je draz foruma a ionako malo pisemo i diskutujemo pa neka i pljuvanja i branjenja :D

Ipak volio bih da se vise pise o taktici, evo niko nije napisao osvrt na utakmicu protiv Citya sa takticke strane, nabrojo dobre i lose stvari taktike i sisteme, igraca i pozicija... meni licno toga fali a pljuvanje ko pljuvanje... navikli smo i sve je dobro dok ne dodje jebavanje matera :D

Odbrana ce ocigledno biti veliki problem.

Zamijeniti jednog Silvu s anonimusom kojem Fulham nije dao novi ugovor je veoma razocaravajuce. Fofana je sam po sebi macak u vreci koji i kad je bio zdrav nije ulijevao veliko povjerenje, a veliki je upitnik nad njim nakon (druge) onakve povrede. Badiashile je prosle sezone bio najgori stoper tima, citavu godinu je grijesio i ispadao uzasno. Colvill 80% sezone igrao na beku, a tu je bio katastrofalan. Disasi je zapravo jedan od boljih bio, ali znamo da ima svoje limite i nije ni blizu vrhunskog nivoa. Zapravo je nama, po formi gledano, najbolji odbrambeni igrac ostao kuci u Cobhamu.

1 hour ago, hamco said:

Predsezona 2010. godine. Uzeli smo na kraju te sezone ligu i FA kup.

image.thumb.png.aab43e8adec4d50c0201b07ea875a0a8.png

Nismo. 

To je predsezona za 2010 2011. Sjecam se nje nas zbog ovih rezultata ali u pocetku te sezone smo nastavili gdje smo stali u ligi prethodne sezone. Par kola smo uvezali pobjede sa 5 - 6 golova. 

Te sezone smo zavrsili iza Uniteda i ispali od Intera u ligi sampiona. 

2010/11 smo ispali od Uniteda u cetvrtfinalu kad nam nije sudjen cist penal kuci. Na Old Traffordu Drogba izjednacio, iduci napad bukvalno gol nam daje mrtvi Sung Yi Park. A 2009/10 je bila Double godina, tu smo bezveze ispali od Intera jer je Mourinho nadmudrio Ancelottija.

Sezone 10/11 se bas los i dosadan fudbal igrao, a mogli smo glat uzeti jos jednu titulu. 

15 minutes ago, Wisey said:

2010/11 smo ispali od Uniteda u cetvrtfinalu kad nam nije sudjen cist penal kuci. Na Old Traffordu Drogba izjednacio, iduci napad bukvalno gol nam daje mrtvi Sung Yi Park. A 2009/10 je bila Double godina, tu smo bezveze ispali od Intera jer je Mourinho nadmudrio Ancelottija.

Sezone 10/11 se bas los i dosadan fudbal igrao, a mogli smo glat uzeti jos jednu titulu. 

e jeste. malo sam pomijesao sezone 09/10 i 10/11 jer nas je isti trener vodio dvije sezone haha

Mec Chelsea - Real pod upitnikom.

Unless they move this match, it is not happening. Hurricane Debbie is coming through and it will stall over this area causing flooding. Uragan i poplave, mogul kako odnjeti Broju i Chilwella? :P

5 hours ago, hamco said:

Zaustavio se uragan negdje ranije. Tako da bi trebalo.

Jos jedan Boehly Masterclass. Kako je samo uragan sjebo. Pisaj po sirotinji

Nestvarno koliko lose to izgleda u odbrani. Napadacki je to dobro, ima pravi finih akcija i prilike se lagano stvaraju ali ovo sto igramo u odbrani je nivo amatera.

Sistemski lose, linije su visoko ali ne radi se nikakav pritisak na igraca s loptom koji ima toliko vremena da uradi sta god zeli i naravno onda se salju precizne lopte iza ledja nase odbrane bez problema.

Ono sto mi je jos gore je borba i zalaganje tih igraca. Namjerno sam sinoc postavio video iznad Colwilla kako se vraca i kako sporo trci. Terry da se vrati iz penzije bio bi brzi i pruzio vece zalaganje.

Prvih 15 minuta je odbrana izgledala ok, igrao se man to man marking ali cim je Real poceo mijesati igrace, recimo Vinicius i Rodrigo na istoj strani, nasi su se pogubili.

Ne znam sta bih rekao, da li je ovo vec alarmantno ili ne, ali ne mirise na dobro. Nemoguce je ovako lose odbranu igrati, prosto nemoguce.

Moze li neko prokomentarisat ovaj video od Colwilla gore, kako hladno djogira nazad i to u 20. minuti.

Sta je razlog tome? Kurcobolja, manjak autoriteta trenera(zar za ovo treba autoritet) ili fizicka nesprema? Sta god da pomislim nemam opravdanje.

1 minute ago, hamco said:

Moze li neko prokomentarisat ovaj video od Colwilla gore, kako hladno djogira nazad i to u 20. minuti.

Sta je razlog tome? Kurcobolja, manjak autoriteta trenera(zar za ovo treba autoritet) ili fizicka nesprema? Sta god da pomislim nemam opravdanje.

A sta komentarisati za lika kojeg jedino Diabola brani na forumu? Prosle sezone je bio izgovor jer je igrao na lijevom beku, ne znam sta ce biti ove sezone.

Ni ja ne bi mogo reči šta mu je.. jedino što vidim je da mu je muka igrat... da bi rekao da je puko fizički nemogu jel se na videu igra 18ta minuta.. al ako je stvarno puko onda je to još veči problem haha

Sve u svemu odbrana nam je bruka!

Nasuprot Colwilla, Badiashile nista nije bio bolji. Iako je Jorgensen morao pokupiti loptu izletanjem, tek sad vidim kako je lezerno Badiashile bio kod drugog gola. Kao da je pustio gol namjerno, wtf?????!!!!!

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.