10. juli 2022.4 god. comment_330448 Objavljena imena igraca koji putuju na pripreme u SAD. Vec na pocetku skandal, Tuchel poveo Bacuajia a izostavio mladog Broju. Prijavi
10. juli 2022.4 god. comment_330459 1 hour ago, Chelsea_fan said: Kakav je razlog da nije iso Broja? Zna neko? Bio je sa repkom dugo, nije imao odmora kao ostali. Dopustili su mu zbog toga 7 dana vise. Regularno ce se prikljuciti ekipi, ali West Ham ga bas zeli. Prijavi
13. juli 2022.4 god. comment_330556 On 7/10/2022 at 6:35 PM, Chelsea_fan said: Kakav je razlog da nije iso Broja? Zna neko? Nema prevoz, čeka Sterlinga Prijavi
15. juli 2022.4 god. comment_330647 Ne znam da li je neko naveo, ali ima prenos nase prijateljske utakmice na SK1 u 4:00 ujutru, u nedelju. Prijavi
15. juli 2022.4 god. comment_330657 A da je makar oko 6 ujutro pa i da pogledam, 4 mi je baš uz kurac ni tamo ni vamo Prijavi
15. juli 2022.4 god. comment_330661 Jbg, subota, cugat ce se kao i veceras, pa ce se moci kroz maglu laganini. Prijavi
16. juli 2022.4 god. comment_330678 Ima nas retarda koji se uspavljujemo posle 4 ujutru, tako da mogu da stignem na poluvreme makar. Prijavi
17. juli 2022.4 god. comment_330713 Prvo pa muško i dalje se igra sa tri stopera kako god okreneš, ne može sa dva pa makar 45 minuta, toliko o priči i prelasku sa 4 pozadi, nema od toga ništa kao što sam i očekivao. Lagana tekma lijep gol Mounta, bilo je još lijepih pokušaja, Kenedy i Emerson. Sreća pa je Reece zabio onaj autogol pa mu se neće ništa reći Prijavi
17. juli 2022.4 god. comment_330721 Meni je drago sto je zabio autogol. U buduce ce imat to na umu kad bude vracao loptu nazad da pogleda gdje je golman Prijavi
17. juli 2022.4 god. comment_330722 1 hour ago, soxx said: Meni je drago sto je zabio autogol. U buduce ce imat to na umu kad bude vracao loptu nazad da pogleda gdje je golman Golmanovo je da stoji na golu. Ne stignes uvijek pogledati gdje se nalazi. Ako lopta ide neprecizno bolje je da ide u gol aut nego u gol. Prijavi
17. juli 2022.4 god. comment_330723 9 minutes ago, Wisey said: Golmanovo je da stoji na golu. Ne stignes uvijek pogledati gdje se nalazi. Ako lopta ide neprecizno bolje je da ide u gol aut nego u gol. Istina al kad mi na golu imamo invalide, skontat ce james s ovakvim utakmicama Prijavi
17. juli 2022.4 god. comment_330724 Gallagher je bio najbolji u prvom poluvremenu, tacno svojom pojavom i igrom izgleda kao novo pojacanje. Samo da ga povrede zaobidju i bice on odlican za nasu ekipu, da ga ne ureknem. Cekamo Colwilla i Broju u sljedecim prijateljskim utakmicama da vidimo kako ce oni izgledati na terenu. Mitchy Panjcuaji je presmijesan igrac, ja nisam odavno vidio sebicnijeg igraca od Panjcuaija, a takav je uvijek bio posebno u nasem dresu ono malo minutaze sto je dobijao. Tacno covjek ima utisak da on utakmice igra zbog svoje individualne statistike, a ne zbog timskog doprinosa. Prijavi
17. juli 2022.4 god. comment_330725 13 minutes ago, soxx said: Istina al kad mi na golu imamo invalide, skontat ce james s ovakvim utakmicama Apsolutno si u pravu. Zapravo najbolje im je i ne dodavati nikako. Kante i Loftus nisu vakcinisani, ne smiju trenirati i igrati s ostatkom ekipe. Mislim da klub ima nacina da ovo sankcionise, odbijao bih im odmah od plate zbog nedolaska na posao. Prijavi
17. juli 2022.4 god. comment_330726 Često golmani stanu malo pored gola da se ponude kao dodatna opcija za dodavanje. Bitno je da stoje dovoljno blizu da se mogu vratiti ako lopta ide u gol. Jedno od nepisanih pravila je i da se nikad ne šalje lopta u okvir gola. Bolje sad ovakva glupost nego kad krene sezona, iako već vidim da ćemo protiv Arsenala ovo ponoviti. Jesu njih dvojica sad u nekoj izolaciji? Hoće li se kasnije spojiti sa ostalima? Gdje su Mendy, Colwill i Kovačić? Pogledao sam sad malo snimak. James često potpuno sam desno i niko nije u stanju da pošalje loptu na drugu stranu. Niko posebno lošiji ni posebno bolji nego inače. Batshuayi odradi pripreme svako ljeto i onda ga negdje posudimo. Prijavi
17. juli 2022.4 god. comment_330727 Nije da ne smeju, nego Ameri i dalje zive u 2021 i ne dozvoljavaju nevakcinisanima da udju u zemlju, zamisli, uzas, ako se ne vakcinisu RLC i Kante CEO Pfeizera, Moderne i ostalih nece moci da sebi priuste novu jahtu na kraju godine zbog inflacije, moraju i oni leba da jedu. Prijavi
17. juli 2022.4 god. comment_330728 Glupa rasprava, ali dodavati golmanu bez gledanja u okvir gola je van svake pameti, nije ovaj neka golmancina, ali 100% Jamesova greska. Pogledah pregled i kad vidim kakvih igraca ima u klubu plus sitne naznake da Tuchel vjerovatno nece mijenjati kljucne stvari u sistemu moram priznati da ne ohrabruje uopste. Prijavi
17. juli 2022.4 god. comment_330729 Pogrijesio je Reece, zamisli da je ovo ona sezona kada je trebao poceti da igra za nas, a dosao sa posudbe u Wiganu. Oprali bi me drama Svidio mi se Conor, Ziyech (presingovao citavo poluvrijeme) i Mount naravno. Prijavi
17. juli 2022.4 god. comment_330735 2 hours ago, Igi said: Nije da ne smeju, nego Ameri i dalje zive u 2021 i ne dozvoljavaju nevakcinisanima da udju u zemlju, zamisli, uzas, ako se ne vakcinisu RLC i Kante CEO Pfeizera, Moderne i ostalih nece moci da sebi priuste novu jahtu na kraju godine zbog inflacije, moraju i oni leba da jedu. Bas preseravanje, svakako je najaktivniji soj sad omicron protiv kojeg i da si vakcinisan nemas neku zastitu tako da samo dzaba sviraju kurcu sad Prijavi
17. juli 2022.4 god. comment_330746 14 hours ago, Bari said: cim sam vidio ovog alonsa odmah sam izgubio volju za novom sezonom. Prijavi
17. juli 2022.4 god. comment_330748 34 minutes ago, Spaha said: cim sam vidio ovog alonsa odmah sam izgubio volju za novom sezonom. Neces vjerovat ovu je duplo bolje odigrao od chilwella 🤣 Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.