Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Predsezona

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,9 hilj.
  • Pregledi 118,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kakve su sve prevare i amateri vodili na pripreme, da ovako odstrane Chalobaha je sramotno i bezobrazno. Na stranu jel ga neko voli ili ne, ipak je dijete kluba i uvijek je sluzio ekipi bez pogovora.

• Razlozi su višestruki: 1. Kako će procijeniti na koje igrače može / želi računati ako ih ne vidi na terenu na utakmicama. Sami treninzi nisu mjerilo, o Mudryku na treninzima saigrači govore sve n

• Možda Odoi zablista, sad će godišnjica kako je dominirao protiv Arsenala. Prema jednoj legendi tad je zadnji put predriblao igrača.

Objavljene slike

Ovaj forum je cirkus. Pa i Marin je bio najbolji na pripremama onomad, šta vam to znači.

a eto, svako danas moze pisati na ovom forumu

Pa istina, ne bi bilo prvi put da neko razvali na pripremama i onda ga kad poćme sezona nema nigdje. Pa i Odoi je prošle sezone bio odličan na pripremama pa ništa... Mada vjerujem (nadam) da će kod Lamparda bit dručije, ako ništa Mounta očekujem da bude prvotimac jer ga zna i iz Derbya i tamo mu je bio glavni igrač.

Po meni, dok se RLC ne opravi Jorginho, Kante i Mount trebaju bit trojac u sredini, a kad se RLC oporavi onda će Lamps imat slatke brige...
Jorginjo, Kante i RLC cr biti neki prvi trojac a ulazice Barkli, Kovacic, Mount i Bakajoko. Prvi deo sezone ce biti paklen, gust raspored, LS, PL i uvek u nedelju dana neka zver. Imace dosta pristora za sve. Meni nekako mirise da ce Lamps pokusavati da drzi svezinu posebno na sredini a da ce se odbrana manje roturati.
Najpre ovo oko kidanja i igraca koji sad kidaju. Meni vise deluje da je par igraca isforsirao da bi video koliko mogu, medju njima Monunt najvise ali to ne znaci da ce cesto dobijati sansu. Mason moze da bude legitiman naslednik Lampsa ali ne verujem da ce ga pustiti da izgori. Ipak je ovo za dve klase jaci fudbal nego sto je do sad igrao.
Ako CHO, RLC, Mason, Pulisic u proseku odigraju 30 ak meceva ja cu biti prezadovoljan. Sva cetvorica mogu da budu nosioci igre za jedno 3 4 sezone.

Jorginho, Kante i RLC uopšte ne zvuči loše. Još kad imaš dobre rezerve za ovu trojicu (za našu situaciju) mislim da neće biti problema. U napadu očekujem Girouda, vjerujem da može iznijeti dobar dio sezone.

Meni je odbrana najkritičnija, smatram da Azpilicueta ne može igrati beka u timu koji igra brzo i ofanzivno. Komotno bi mogao biti štoper, ali tu kuburi sa visinom. Golman nam je vrh, štoperi đene đene, lijevi bek onako, mislim da sam tu neutralan, ali da je Emerson sasvim ok.

Trebaće malo vremena da to sve legne i ako igrači maksimalno ispoštuju trenera, očekujem treće ili četvrto mjesto u ligi. Ne zadovoljavam se ničim ispod.

P.S. zaboravih na krila, nisam nešto upratio kakav je Poolishick jer su pripreme generalno sranje i ništa ne pokažu, ali vjerujem da će mu odgovarati ekipa i engleski fudbal. Na drugom krilu ne znam šta da kažem, brko je bio dobar i mislim da je igrač koji je stabilniji od Williana, Odoi je mačak u džaku.

Veceras protiv Salzburga, ekipe koja igra ofanzivno i ekipe kod koje je pocelo prvenstvo prije 2 kola, vidjecemo na sta ce to izgledati, sigurno su ufatili bolji ritam od nas.
Arsenal i Manchester se strasno pojacavaju, imat ce mnogo jace ekipe od nas, daleko smo mi od cetvrtog mjesta. Naravno, mozda ova nasa djeca eksplodiraju, odigraju maximalno dobro i onda uspijemo, mada tesko.

Ne ocekujte previse od sezone, manje cete pljuvati, ekipu i Lampsa.

I ja mislim da ce biti tesko ufatiti top 4, ali za bolje sutra treba istrpiti narednu sezonu i dati puno povjerenje Lampardu a pogotovo mladim igracima. 

Pepe je igracina, ne mogu da vjerujem da ga je Arsenal pokupio, krivo mi u pm.. Ceballos je odlican igrac, puno su jaci nego prosle godine

United, pored te dvojce fakticki zavrsili Dybalu i Brunu Fernandesa, sta tek za njih reci...

Nasi moraju davati 150% od sebe u svakoj utakmici da bi osigurali top4. Upitan, da ne kazem slab napad, slabi bekovi, to se mora osjetit.

Pepe je igracina, ne mogu da vjerujem da ga je Arsenal pokupio, krivo mi u pm.. Ceballos je odlican igrac, puno su jaci nego prosle godine

United, pored te dvojce fakticki zavrsili Dybalu i Brunu Fernandesa, sta tek za njih reci...

Nasi moraju davati 150% od sebe u svakoj utakmici da bi osigurali top4. Upitan, da ne kazem slab napad, slabi bekovi, to se mora osjetit.

Napad najlosiji bez dvojbe u top 6, bekovi jako losi, jedino arsenal nema neke bekove isto kao i mi

zivi bili pa vidjeli

Arsenalu je i dalje obrana rupa.
A za United pričekajmo da stvarno i završe sve te transfere. A i tek treba vidit koliko je Ole spreman za vodit jedan takav klub.

U svakom slučaju su ova tri još uvijek jako daleko od City i Liverpool, pa čak i Tottenhama. Tako mislim da su ta tri sigurna u 4, a između preostala tri će bit borba. Mi smo ipak u blagoj prednost barem dok United ne ostvari sve te transfere. Arsenal dok ne dovede poštenog stopera nema šanse.
Budite realni u procjenama. Nama je ovo ljeto otisao najbolji igrac i nosilac cijelog napada, uz to igrac na kojeg si se uvijek mogao osloniti da ce nesto izmisliti kad ekipi ne ide. Vratilo nam se par klinaca s posudbi, bez ikakvog iskustva na ovom nivou a mnogi igraci su godinu stariji i izlaze lagano iz najboljih fudbalskih godina. Nemamo klasnog centarfora niti klasu na krilu. Jedini istinski igrac vrhunskog kalibra je Kante. Najveci talenti su dozivjeli teske nezgodne povrede, pitanje je kad ce se vratiti i uopste u kakvom ce stanju bit ove sezone, nakon svega.

Tako da mi smo po svemu gledajuci autsajder u trci za top 4, i smatrat cu velikim uspjehom ako Frank, Jody i ekipa iz ovakve sezone izvuku tako nesto. Nadam se da mozemo koristiti sirinu da fino guramo u kupovima.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Ja nisam nikako da se proda Zapa

Momak je sasvim solidan, nikad nije preseravao sto ne igra, suti i ceka sansu

ja sam vise skeptican za azpija po toj strani, kad bi kako bilo ga na poziciju stopera uvaliti, ali tu smo pretrpani

Reece James bog za Zapu, los igrac, i drinkwater suti i sjedi, i ja bih isto tako.

razllika je ta sto drinkwater totalno beskoristan igrac za nas, nikad nista nije pokazao, zapa uopste nije toliko los, cakstavise, pokazao je i da moze igrati na toj desnoj strani

ne kazem da treba njega gurati u prvoj, ali bih ga opet ostavio da uleti ponekad

odbrana nam je za kurca, i zato ce tu lampard sigurno kad tad ubaciti azpija

Očekivati 4. mjesto je realno. Jebote vi kao advokati Lampardu pa počeli spremati izgovore za neuspjeh iako sezona nije ni krenula. Ne vidim ovu sezonu kao neki eksperiment, situacija je jasna. Ako bude npr. 10. ili 7. a igra bude katastrofalna šta mislite da će neko da mu daje šansu još jednu sezonu? Oće kurac.

Ma gdje je 4. mjesto realno? Pa prosle sezone smo jedva uhvatili top 4, jos smo Hazarda imali. Bili smo egal sam junajtedom i Arsenalom, ove godine se oni pojacavaju a mi najboljeg igraca izgubili.

Malo realnosti nije na odmet.
Obecavajuci tok priprema, nema sta. E sad, dobra igra na pocetku super, ali onda nailazi problem kako drzati formu, tonus, i svlacionicu. To mislim da ce i biti najveci izazov i zadatak Lampsa.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.