20. juli 2023.3 god. comment_347014 Hajde nek smo nekom dali 5 golova, pa makar Wrexhamu u predsezoni. Drago mi je što je sva ova omladina dobila šansu, sad u narednim utakmicama polako ubacivati i glavne od početka. Prijavi
20. juli 2023.3 god. comment_347018 Wrexham je ekipa koja je tek usla u cetvrtu ligu, da pre par meseci nisu mogli ni da se smatraju za profesionalni klub. Odakle im budzet da rade predsezonu u Americi Prijavi
20. juli 2023.3 god. comment_347019 1 minute ago, Igi said: Wrexham je ekipa koja je tek usla u cetvrtu ligu, da pre par meseci nisu mogli ni da se smatraju za profesionalni klub. Odakle im budzet da rade predsezonu u Americi Gazda im je glumac Ryan Reynolds i još neki pajdaši Prijavi
20. juli 2023.3 god. comment_347029 9 hours ago, Adi said: Gazda im je glumac Ryan Reynolds i još neki pajdaši Pa to i ptice na grani znaju, ovaj igi samo trola Prijavi
20. juli 2023.3 god. comment_347030 Odakle bih znao ko je vlasnik nekom kikiriku klubu iz Velsa Prijavi
21. juli 2023.3 god. comment_347043 9 hours ago, diablo_bih said: Pa to i ptice na grani znaju, ovaj igi samo trola Ne znaju ptice na grani, to znaš ti jer ti je dosadno Prijavi
21. juli 2023.3 god. comment_347052 Tu je i Fosterov Vlog sa utakmice. Zadnje 2-3 minute su situacije sa utakmice. Prijavi
22. juli 2023.3 god. comment_347078 Nisam upucen, je l ovo uzivo prenos? Zahvalite mi se jednim pivom! Prijavi
22. juli 2023.3 god. comment_347082 Imaš besplatan prenos svih utakmica na Chelseaovoj aplikaciji. Radujem se ovim predsezonskim utakmicama, vise nego bilo kojoj prošle sezone. Prijavi
23. juli 2023.3 god. comment_347090 Vjerujem da ce nakon 2 sljedece provjere trener moci donijeti odluku koga od mladica u ekipi ostaviti za sljedecu sezonu. Za generalku s Dortmundom bi vec trebao racunati samo na igrace koji su tu. Prijavi
23. juli 2023.3 god. comment_347098 Jest da je predsezona ali tacno mi je drago da smo dobili ove futavce iz Brightona, počeli su mi opasno ići na živce zbog izjava De Zerbija i situacije oko Caiceda. Samo da hoćemo obaviti uskoro taj transfer i nadam se da nećemo više s njima poslovati u budućnosti. Što se utakmice tiče, baš mi je drago što sam uspio ispratiti. Mogu reći da mi je bila zanimljivija nego svaka u prošloj sezoni. Svaka čast Pochu što ih je kondiciono pripremio, vidi se velika razlika u odnosu na prethodnu sezonu. To će biti još bolje kako vrijeme bude odmicalo. Vidi se također da polako upijaju neke takticke zamisli, ne kretaju se bezveze, vide se uigrane stvari. Neki pojedinci su posebno dosli do izražaja. Jackson je strašan, ako ovako nastavi imamo nekoliko profila igrača u jednom. Odlično kombinuje sa ostalima, dobro se krece, nije spor, dobro se pozicionira a i zavrsnica mu je kod 4. gola bila odlična. Nkunku isto tako solidan, vec dva gola u dvije utakmice, super se snalazi. Gusto me iznenadio, ne znam da ga je Mitoma jednom prosao u 1v1. Odlična konkurencija Jamesu, što bi i njega trebalo dodatno motivisati da pruža bolje partije. Drago mi je zbog Mudryka i da smo konačno dočekali taj prvi pogodak, strašan pogodak da naglasim. Odlična kombinacija sa Jacksonom. Očekujem velike stvari od njega iduce sezone. Lijepo smo počeli predsezonu, ponovno mi se vratila zelja da pratim utakmice. Puno znači kad imaš normalnog trenera koji zna šta hoće. Treba tu posložiti još par kockica, dovesti još 2, 3 pojačanja i možemo spremni uci u sezonu. Prijavi
23. juli 2023.3 god. comment_347102 Ako se dobro radi doci ce igra. Ali se vidi intencija taktike postavke u presing, oslobadjanjem lopte pod presing i stvaranja sanse iz poseda. Vidi se sta zeli i to je za sada jedino bitno. Samo nek nastave da srede pakleno Prijavi
24. juli 2023.3 god. comment_347124 Nisam nešto puno gledao ove dvije utakmice. Prvu samo prošireni sažeci, za drugu sažeci i nekih 10-20 minuta prvog poluvremena. Vjerujem da se vidi neki napredak, jer po meni je napredak sama činjenica da neke igrače ne moram više gledati na terenu. Za početak mi je najvažnije da je napad proradio, iako su utakmice poluozbiljne. To je nešto što nam je problem već godinama. Za Nkunkua je najbitnije da prebacuje lopte preko gol-linije, dok nas je Jackson iznenadio sa mogućnostima koje donosi. Radi ono što smo mislili da će raditi Havertz kad ga se stavi u napad, i još zabija. Jedva čekam da vidim Nkunkua i Jacksona zajedno na terenu jer se čini da bi mogli biti kompatibilni kao 9-ka i 10-ka. Vjerovatno bismo to i vidjeli da je Broja tu, ovako nemamo treću opciju za napad i moramo njih dvojicu rotirati. Prijavi
30. juli 2023.3 god. comment_347255 Mec sa Fulamom veceras vec moze da bude merilo onoga sto mozemo da ocekujemo na pocetku sezone. Nadam se da ce biti prilike za optimizam. Nadam se da cemo videti pomaka i zacetku akcija pod presingom. Zato bih voleo da vidim fulam koji igra u presingu. Galager ima priliku da dokaze Beoliju da bi njegova prodaja bila mnogo los potez. Takodje nadam se i da pudlica i patak mogu da pokazu da imaju sta da daju ovom Celsiju. A ako vec hoce da pegla knjige nek to radi sa prodajom doticnih igraca. Prijavi
30. juli 2023.3 god. comment_347268 Više nikad se ne smije desiti da Fulham završi ispred nas u ligi, nek' smo ih dobili. Kakvo uzbuđenje prilikom podizanja trofeja. Prijavi
31. juli 2023.3 god. comment_347272 kako vam se činilo ono sinoč? Kako sam video Angelo, Casedei nisu spremni za premier ligu još. Nkuku, Jackson odlični.. Ali sve u svemu 2 poluvreme me je razočaralo nismo imeli presinga.. fulham da je kvalitetniji bio uboli bi nam par komada. Mora bolje to. Prijavi
31. juli 2023.3 god. comment_347273 2 minutes ago, Chelsea_fan said: kako vam se činilo ono sinoč? Kako sam video Angelo, Casedei nisu spremni za premier ligu još. Nkuku, Jackson odlični.. Ali sve u svemu 2 poluvreme me je razočaralo nismo imeli presinga.. fulham da je kvalitetniji bio uboli bi nam par komada. Mora bolje to. Nije neko mjerilo predsezona, ali dobar znak je npr. da Fulham nije bio opasan uopšte. Previše omladinaca da bi se išta moglo skontati kako će to stvarno izgledati kada krenu takmičarske utakmice. Jackson me najviše oduševljava, Santos je dobar i ostavio bih ga ove godine, dok bih Angela i Casadeia poslao na pozajmicu ili nešto slično. Definitivno nam treba golman i stvarno mi nije jasno što se ne radi ništa po tom pitanju, dakle nebitno da li to bio neko sa kvalitetom za prvi tim ili kao rezerva, ali potreban je. Za Sloninu mislim da bi najbolje bilo da ode negdje gdje može redovno braniti. Šteta za Enza, ogroman promašaj, ne znam kako je onako smotan. Tim je u suštini jako neuravnotežen, jer su neke pozicije pokrivene kao da ćemo igrati LP ove godine pa imamo poduplano svako mjesto (npr. štoperi, bekovi, krila), dok su neka mjesta poprilično tanka (npr. golman, zadnji vezni, centralni napadač). Iskreno, ako ne bude pojačanja bojim se da nema od top 4 ove godine ništa jer svi imaju jače timove od nas i gledano po imenima (ako izuzmemo atmosferu u timu) imamo gori tim nego prošle godine. Prijavi
1. august 2023.3 god. comment_347314 On 7/31/2023 at 9:17 AM, Chelsea_fan said: kako vam se činilo ono sinoč? Kako sam video Angelo, Casedei nisu spremni za premier ligu još. Nkuku, Jackson odlični.. Ali sve u svemu 2 poluvreme me je razočaralo nismo imeli presinga.. fulham da je kvalitetniji bio uboli bi nam par komada. Mora bolje to. Zato i idu, Angelo u Strasbourg, a Casadei jos treba da odluci gdje ce. Santos je ipak bolji igrac trenutno. Prijavi
3. august 2023.3 god. comment_347354 Pripremne utakmice su zavrsene. Za one koji su pomnije pratili, imamo li iskristaliziran sastav za Liverpul? Prijavi
3. august 2023.3 god. comment_347355 43 minutes ago, Wisey said: Pripremne utakmice su zavrsene. Za one koji su pomnije pratili, imamo li iskristaliziran sastav za Liverpul? Trebalo bi to izgledati ovako, po svemu dosadasnjem s priprema: Kepa James Silva Colvill Chilwell Enzo Calagher Sterling Cukvumueka Nkunku Jackson. Nkunku je dobio udarac sinoc pa je izasao u 20oj minuti, umjesto njega je usao Mudryk, mozda je neka laksa povreda da propusti prvu utakmicu (ne znam, pricam napamet). Konor nije za ove pozicije ali je kroz pripreme, ruku na srce bio nas najbolji veznjak. Na toj poziciji je jos Andrey Santos upisao veliki broj minuta i nije bio los, sinoc je prva utakmica u kojoj nije dobio sansu. Takodjer moguce da ce Maatsen igrati LM ili neku tako poziciju gdje se pokazao kao jako dobar, iznenadjujuce dobar rekao bi. Prijavi
3. august 2023.3 god. comment_347356 28 minutes ago, Bari said: Trebalo bi to izgledati ovako, po svemu dosadasnjem s priprema: Kepa James Silva Colvill Chilwell Enzo Calagher Sterling Cukvumueka Nkunku Jackson. Nkunku je dobio udarac sinoc pa je izasao u 20oj minuti, umjesto njega je usao Mudryk, mozda je neka laksa povreda da propusti prvu utakmicu (ne znam, pricam napamet). Konor nije za ove pozicije ali je kroz pripreme, ruku na srce bio nas najbolji veznjak. Na toj poziciji je jos Andrey Santos upisao veliki broj minuta i nije bio los, sinoc je prva utakmica u kojoj nije dobio sansu. Takodjer moguce da ce Maatsen igrati LM ili neku tako poziciju gdje se pokazao kao jako dobar, iznenadjujuce dobar rekao bi. Samo Sterlinga ukloniti i ok je sastav trenutno iako je Galagher u prvoj. Ne znam sto Pochetino forsira Sterlinga pogotovo jer je svaki mec u predsezoni bio los, rekao bih cak i najlosiji uz Cucurellu. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.