9. august9. aug comment_374093 Ne vidim kako će da ode, jel poslednih nedelju i više ništa nisam pročitao.... ne znam jedino da Siti proda Rodrija ali već su kupili Eliota i kolko je istina za onog iz Lila, samo tu će izgleda da daju preko 200m funti zašto to pišem, ako nije prodat odma kao npr. Kukurelja onda će nas staviti u poziciju da ga prodamo u zadnjoj trećini avgusta kako stoje stvari Neću da zalazim i subjektivne elemente ali mislim da bi Enco posloženu ekipu digo na viši nivo (pre svega Real), ako baš mora da ide, a ima ugovor još dosta, ja mislim da treba da tražimo tanker para za njega što se mene lično tiče, naslušao sam se i pročitao verovatno za 20 godina stotine i stotine insajderskih priča, i odgovorno tvrdim da je ovo oko njega prenapumpano primera radi Kosta je odbijao da učestvuje u radu ekipe, bio je izolovan, sprdao se i ostavio nas na cedilu pa mislim da se nije tako prozivao ovog odrtanisli zbog izjave da mu se svidja grad ko grad, kazne ga, dodje posle dve utakmice odigra odlično, a tu što nije igrao mi smo izgubili Prijavi
9. august9. aug comment_374094 @chiba izjava da voli Madrid ide njemu na dusu, ali sve ostalo je vise zakuvao njegov agent Pastore nego on sam s ciljem da izburgija nov ugovor i vise para, sto su sefovi glatko odbili. Moguce da Real sad krene u ofanzivu jer su resili Vinijev ugovor. Prijavi
9. august9. aug comment_374099 Jeste, reko da da ga Madrid valjda podseća navjiše na Buenos Aires... a naši dežurni dušebriznici su pohitali da podmetnu velikom Liamu Roseneiru, naslednika Anćelotija, Kontea, i Murinja da ga odstrani iz ekipe, to je vereovatno i najextremniji potez koji je povuko za svoj nesrećni mandat u klubu Sve više počinjem da sumnjam da u našem klubu nešto debelo smrdi pri vrhu, zašto nikome nisu letele glave osim Mareski koji nas je ionako sam napustio odavno, i jednom pišljivom trenerčiću za prekide kome je neko pridao važnost Dovode se Velbek i Henderson a dole stoji na službenoj najavi "Can't Tame Us", i da mi još uvek nemamo glavnog sponzora na dresovima nešto sam bio ozbiljan, nešto sam bio ironičan, ali fakt jeste, da sad prvi put molim boga da smo uboli sa trenerom, jel ne vidim drugi izlaz iz ove situacije tzv. "Mnogo babica, kilavo dete" Prijavi
9. august9. aug comment_374123 Meni su najjaci ovi englezi sto su neke patriote pa sad seru po Enzu kako je proslavio gol protiv engleske i onda pogledas utakmice domace lige gdje je shithousery na najvecem nivou ali to je u redu Prijavi
9. august9. aug comment_374126 Stvarno, eno i onaj Raul Jimenez, sramota što je slavio gol protiv Engleske u historijskoj utakmici pred 80 hiljada navijača. Eno im Lisandro Martinez iz Manchester Uniteda, držao transparent Faklandi su Argentina, neka se njim malo bave. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.