31. juli 2019.7 god. comment_288171 Defanziva steka dosta zasad. Nadati se da ce Kante to podici za jos jedan dodatni nivo kad se vrati. Najgore sto nijedan nas stoper ne odise bas nekom klasom i kvalitetom, ne ulijevaju mi veliku sigurnost. Al sta ces, bolje nemamo. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
1. august 2019.7 god. comment_288174 Salzburg je juce igrao strasan presing, njihovi igraci su letjeli po terenu i bili su u tolikoj mjeri agresivni kao da je finale lige sampiona. U skladu s tim, Lampard je dobro postavio taktiku i visoku liniju protivnika kaznjavao ubitacnim kontrama. Reklo bi se rutinski, ali ima tu jos mnogo posla. Napad ko napad nam nije problem, barem u ovim pripremnim utakmicama. Ali odbrana?!!! Pa juce su nam ljudi uputili 23 suta prema golu, mislim wtf?!!! Dali nam tri gola a mogli su jos tri. I to sve zbog individualnih gresaka pojedinaca i to tamo gdje je to najmanje dopustivo, u zadnjoj liniji. Sa Luizom i jos uvijek sirovim Zoumom drugaciji se nije ni moglo ocekivati. City bi nam sinoc dao 5-6 golova ko od sale. Pozitivno me iznenadio Kovacic na ovim pripremama, uz Barkleya i Mounta daleko najbolji igrac. Ukoliko ovako nastavi to je jednako kao dobrom novom pojacanju. Ocekujem Kante da zamjeni Jorginha pogotovo ukoliko Kovacic nastavi pruzati ovakve partije. Emerson je sinoc sebi zacementirao mjesto u prvih 11. Pulisic je bio veoma dobar, ono sto mu jedino zamjerim to je cinjenica da ne pokusava dovoljno 1 na 1 sa protivnickim igracima. Kao da je u nekom grcu, a vidi se da ima i brzinu i dobru kontrolu lopte. Pedro je dao maestralan gol i po ko zna koji put ponavljam da je veoma koristan igrac i mnogo bolji od Williana. Tu svakako ocekujem vremenom da se CHO zacementira ukoliko povreda nije ostavila traga na njemu. I ostaje problem napad. Tammy se trudi, pokusava, radi i dobar presing, ali kao da mu fali znanja. Ne znam, ne mogu da ga dokucim jos ali ne treba ga otpisivati. Slicno je i sa Bacuaijem, tu su oni negdje po kvaliteti. Giroud je iskusan, prekaljeni napadac ali mislim da za sistem igre koji gaji Lampard je suvise spor. Vidim ga kao jokera sa klupe i mislim da ce biti od velike koristi kao takav. Prijavi
1. august 2019.7 god. comment_288176 Raduje to sto puno postizemo golova ali s druge strane puno i primamo jer igramo otvoreno primili smo 6 golova u zadnje 2 utakmice a dali smo 9. Vezni red nam je odlican to ce funkcionisati sigurno, ali odbrana prelosa, Emerson i Rudiger bi trebali biti sigurni a ostalo je sve otpad realno, plus Zouma i Rece James koji su jos zeleni. Prijavi
1. august 2019.7 god. comment_288177 Za sad smo uglavnom igrali protiv ekipa koje su htjele igrat. Treba vidit kako ćemo izgledati protiv bunkera kakvih će u premu često bit. Prijavi
1. august 2019.7 god. comment_288178 Za sad smo uglavnom igrali protiv ekipa koje su htjele igrat. Treba vidit kako ćemo izgledati protiv bunkera kakvih će u premu često bit.Ovo je problem, ali tesko je naci protivnika koji ce ti na pripremama igrati bunker jer se ne igra na rezultat/za bodove. Ovako vecinom svi isprobavaju razne varijante. Takodjer me zanima kako cemo djelovat protiv takvih, bio nam je to veliki problem prosle godine a nemamo Hazarda sad. Sigurno one golove sto smo jucer davali necemo moci dati kad se protivnik postavi nisko i s 9 igraca iza lopte. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
1. august 2019.7 god. comment_288179 Po meni najbolja ekipa od igrača koje imamo na raspolaganju: Kepa,Azpi, Rudiger,Zouma,Emerson,Jorginho, Kante, Pulisic,Barkley,Odoi i Bats. Formacija 4-2-3-1 Prijavi
1. august 2019.7 god. comment_288180 Kova je bolji igrac od Jorginha.Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
1. august 2019.7 god. comment_288182 Gledao sam samo prvih pola sata, tako da ne mogu da komentarišem utakmicu u globalu. Ono što mogu da kažem za te primljene golove je sljedeće. Treba pogledati koliko je igrača po svojim karakteristikama defanzivno orijentisano i ko je od njih dobar defanzivac. Od 5 veznih, možda ima neko ko je defanzivno postavljen, ali ni Jorginho, ni Kovačić nisu vrhunski defanzivci. Kad se vrati Kante, to će biti potpuno druga priča. Prijavi
1. august 2019.7 god. comment_288193 Za bunker trebaju dobri skakači (Giroud, Michy, ne znam kako Abraham stoji po tom pitanju), dobri šuteri iz daljine (Pedro, Willian, RLC, Barkley) i igrači sa dobrim centaršutem (error 404 not found) Prijavi
2. august 2019.7 god. comment_288199 Mitchy nije dobar skakac, Tammy jeste, zato i jeste visok. Prijavi
3. august 2019.7 god. comment_288205 Prvih 10 minuta Zouma je hodajuca nevolja, katastrofalno igra.Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
3. august 2019.7 god. comment_288206 Ma svi u zadnjoj liniji su katastrofa.Svi ko nešto znaju s loptom, znaju dodati prvom do sebe ko i svako ko je treniro fudbal godinu dana. Ne može se lijep fudbal igrati dok se ne dovede 5-6 igrača svjetske klase i ne mogu se Abraham,Mount i ostali mladi igrači razvijati kraj Luiza,Girouda,Alonsa, Pedra i sličnih. Prijavi
3. august 2019.7 god. comment_288207 Zato sto pretjeruju s ovim izigravanjem otpozada, ostalo izgleda to sranje od pusaca. Treba im Frank reci da roknu koju dugu loptu gore da se trci u prostor, ko sto Liverpool radi. Zouma je tanak ko folija bas, ako je ovo njegov nivo nece se naigrati sigurno. Abraham se ne trudi dovoljno, igra kao da je veteran. Prijavi
3. august 2019.7 god. comment_288208 Ma sve su to polovnjaci nadam se čistki nakon ove sezone,ako ne onda možemo promijeniti ime u Arsenal i uzeti njihov grb. Prijavi
3. august 2019.7 god. comment_288209 Ona jedna dobra kontra kad je Mount lose primio loptu i to je to sto smo vidjeli od nasih zasad. Uz onaj zicer Abrahama. Prijavi
3. august 2019.7 god. comment_288210 Ma poslat ga u Sarajevo pa nek zabija po 40 golova i da onda engleski mediji svršavaju. Prijavi
3. august 2019.7 god. comment_288211 Je li oni po ugovoru moraju primiti 3 gola na svakoj utakmici? Prijavi
3. august 2019.7 god. comment_288212 Preseravaju se s loptom, a odbrana je pravo kriticna. Sredina premekana s ovom trojicom.Abraham se ne moze sastati s loptom. Nista napredovao nije u igri u polju, u odnosu na epizodu u Bristolu prije par sezona.Zouma je najlosiji igrac na terenu trenutno.Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
3. august 2019.7 god. comment_288213 Ja oplacem svaki puta kada Azpi dobije loptu gore na krilu, akcija ide lijepo, napravi se visak, prostora kilometar kod njega i onda ide famozni centarsut iz Gladbaha u London je posalje. Jebo ga onaj ko mu rece fudbal da igra, kada talenta nema. Jos frajer u Chelseaju, pa jos i kapiten. O Boze. Prijavi
3. august 2019.7 god. comment_288214 Kakav golgeter ovaj Abraham, mislio sam da ce i penal promasiti. Prijavi
3. august 2019.7 god. comment_288215 Naš najbolji napadač ušo i u prvoj minuti dobio žuti karton hahah Prijavi
26. august 2020.6 god. comment_300946 https://twitter.com/NizaarKinsella/status/1298638619683553285?s=19 Nadam se nekom liveu Prijavi
27. august 2020.6 god. comment_301027 video sam da je Arena ovih dana prenosila prijateljske, bio Liverpul.... ima sad dve utakmice totenhema , ali 29tog nema Celzi majku mu možda ubace u programsku šemu u medjuvremenu Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.