14. juli 2013.13 god. comment_134288 Kojih bolan napadaca, gdje su? Otisli svi u druge klubove... Ibra je svjetska klasa, gdje god je bio, nigdje nije narusavao harmoniju kluba, vec samo pomagao koliko je moga, druga je stvar sto je arogantan i agresivan na terenu. Strasan igrac. Greska u koracima. Prijavi
14. juli 2013.13 god. comment_134290 Ja tu i ne vidim neku namjeru . Ibrahimovica bi vise volio vidjeti nego Ronneya u plavom dresu . Svakako je manje zlo od Rooneya. Prijavi
14. juli 2013.13 god. comment_134291 Greska u koracima. Kakva greska bolan :O Znas li sta je arogancija, ne moze on svojom arogancijom narusiti timski duh uopste :S Prijavi
14. juli 2013.13 god. comment_134292 http://www.fcbayern.telekom.de/en/news/news/2013/43685.php Na 4 godine potpisao Prijavi
14. juli 2013.13 god. comment_134293 Kakva greska bolan :o Znas li sta je arogancija, ne moze on svojom arogancijom narusiti timski duh uopste :S Kontradiktoran si. Ibrahimovic ne pati od pozitivnog inata, on pati od poremecaja zvanog narcisoidnost. Preca mu je licna statistika od uspjeha tima. On je jedan od onih sto bi se pobili na kolektivnom slikanju samo da budu u centru paznje. Narusio atmosferu u Barceloni, u PSGu trazi da saigraci iskljucivo samo njega traze. I takav da dodje u Chelsea i da se umisli da ima isti status kao Terry i Lamps? Ste ludi? I naravno da je Rooney duplo manji narcis od njega, duplo manji a isto toliko bi bio i korisniji jer moze igrati na vise pozicija podjednako kvalitetno. Uostalom, Ibrahimovic nece ni doci kod nas tako da ova rasprava nema poentu. Meni je uvijek bio neka vrsta muske sponzoruse. Thiago za 20 milki tj 25. Uslov je bio da igra. Mislim da ce Kroos vidjeti klupu. Moyesa bi scumovci da potpale jer je imao jedno 600 dana vremena da potpise ovog i nista. Kao da je lik u nekom grcu sad kad je otisao u United. Da se kaze da je Wenger majstor sklapanja dilova. Ovo sa Higuainom poprima biblijske razmjere. Prijavi
14. juli 2013.13 god. comment_134294 Ma i jedan i drugi su uvreda za ovaj dres. Nadam se da neću gledat ni jednog ni drugog. Prijavi
14. juli 2013.13 god. comment_134299 Da se kaze da je Wenger majstor sklapanja dilova. Ovo sa Higuainom poprima biblijske razmjere. Inace Higuain je vec bio blizu potpisa za Arsenal.Ali je Higuain na ljekarskom pregledu dobio napad astme i transfer je propao.Sumnja se da je njegov napad astme izazvala prasina iz Arsenalove prostorije za trofeje. Prijavi
14. juli 2013.13 god. comment_134302 . Narusio atmosferu u Barceloni, Atmosferu u Barceloni je narusio mali hobit , jer je zelio da bude u centru paznje i cim je Ibra poceo da igra , pocelo se pisati po njemu , malo hobit pozelio da bude CF umjesto Ibre . Prijavi
14. juli 2013.13 god. comment_134303 Dobije karton zuti i vozi dalje, ne igramo balet inace... Polozio si. Prijavi
14. juli 2013.13 god. Autor comment_134319 http://www.fcbayern.telekom.de/en/news/news/2013/43685.php Na 4 godine potpisao Došao Alcantara. Čestitam im. Dobar potez. Ali toliko o tome koliko je Pep veliki čovjek i koliko je dosljedan: "Nikada neću uzeti nekoga igrača iz Barcelone. Barcelona je moj dom, to bi značilo da uzimam namještaj iz svog doma.." - Guadrdiola 2012. Prijavi
14. juli 2013.13 god. comment_134324 Strasno, cuj narusio atmosferu u Barci :O Cuj trazio da samo njemu salju lopte :O Ima li jos sta je "uradio" ? Prijavi
14. juli 2013.13 god. Autor comment_134329 Vidim prepucavanja između Barcelone i Pepa Guardiole. Tužan je taj klub, tužan je taj trener kad su nakon svega i nakon silnih uspjeha na ovaj način okončali odnose. FUUUUJ! U Chelseaju je Mou dobio otkaz pa je opet ostao božanstvo među navijačima, ali i među klupskom upravom. To je razlika između Mourinha i Pepa, uvijek bila i uvijek će biti. Prijavi
15. juli 2013.13 god. comment_134343 Nema centarfora ravnog Ibri, ako ćemo realno. Kakav Cavani, kakvi bakrači, pa to su igrači koji iza sebe imaju 2 dobre sezone, Ibra već 10 godina prekucava svjetski nogomet, o čemu pričamo ljudi? A o njegovom mentalitetu sudite kad upoznate čovjeka, to što mediji pišu sve i svašta ne mora biti i najvjerojatnije nije niti blizu istine, mediji imaju svoje ljubimce i igrače koje žele uništiti, mislim da je jasno u koju kategoriju spada Ibra. Prijavi
15. juli 2013.13 god. comment_134345 I što se mene tiče : Welcome to Chelsea Ibra. Neko spomenu da traži da se sve lopte na njega šalju.. Pa hvala Bogu, on je špic, i to špic koji zabija, a ne kao Torres - 20 lopti jedan pogodak. Sent from my XT701 using Tapatalk 2 Prijavi
15. juli 2013.13 god. comment_134346 [media]http://www.youtube.com/watch?v=MUga24jTf6g[/media] Scored for six different teams in champions league - Zlatan Ibrahimovic . Prijavi
15. juli 2013.13 god. comment_134347 Vidim prepucavanja između Barcelone i Pepa Guardiole. Tužan je taj klub, tužan je taj trener kad su nakon svega i nakon silnih uspjeha na ovaj način okončali odnose. FUUUUJ! U Chelseaju je Mou dobio otkaz pa je opet ostao božanstvo među navijačima, ali i među klupskom upravom. To je razlika između Mourinha i Pepa, uvijek bila i uvijek će biti. Ne prepucava se sa Barcelonom nego sa Rosellom i to s razlogom.Tu njegovu "izjavu" si pročitao na NT ili NN i kopirao si je ovdje da bi prijateljima s foruma pokazao kakav je Pep čovjek (i to na osnovu jedne izjave koja je lažna). Ja još nisam nigdje vidio da je to izjavio osim na navedenim fb stranicama i na jednom forumu Barce (na netu ima slabo članaka s tom "izjavom"). Novinari svašta pišu, a dosta vas vjeruje u istinitost raznih špekulacija, ponuda i izjava koje pročitate na netu. A razlika izmedju njih dvojice postoji - u medjusobnim susretima, taktici (jedan voli igrati napadački, za publiku, drugi igra ziheraški, defanzivno na kontre i polukontre, po potrebi parkira autobus) i u ponašanju na terenu i van terena. Ova zadnja razlika je malo veća ;) O ljudskosti i čovječnosti neću da raspravljam jer ih ne poznajem lično. O njihovom ponašanju i kulturi na terenu i na presicama možemo pričati. Mourinho je imao 949494 ispada na terenu, od kopanja očiju protivničkom treneru, neprimjerenih gestikulacija do pogrdnih riječi (ovo se pogotovo odnosi na njegov period u Realu, i u Interu - u Chelseaju je bilo puno manje ovakvih stvari). Dosta puta je znao završiti na tribinama. Na presicama je uvijek prvi podbadao i izazivao Barcu i Pepa jer su mu nabili komplekse, pogotovo nakon one petarde. Pep je za njega na terenu i na presicama (pa i po oblačenju) gospodin u svakom smislu te riječi i ovo ne govorim zato što je trener Bayerna već zbog toga što je istina. Ovo mišljenje sam imao i dok je vodio Barcu, i ti to dobro znaš. Što se tiče Alcantare slažem se da je dobar potez. Bayern ga nije puno platio kada se uzme u obzir koliko je Real dao za Isca i Ilaramendija. Bayern je po meni od ovih većih klubova do sada odradio možda i najbolji posao. Doveli su 2 najbolja mlada igrača i jednog dobrog štopera besplatno. Real je isto odradio dobar posao. Doveli su dobre igrače. Jedini minus je što su dali puno para za navedeni dvojac. Chelseaju je najveće pojačanje Mourinho, + je podmlađivanje ekipe (vraćanje s posudbe nekih igrača). City, United i Arsenal nisu napravili ništa posebno u ovom prelaznom roku. Barca je dovela Neymara, ali su zanemarili odbranu koja im je najslabija tačka (Marquinhos bi trebao doći, ali po meni je to nedovoljno). Kad bi kupili Silvu onda bi se već moglo govoriti o odličnom prelaznom roku za njih. Dortmund i Juve su odradili odličan posao. Prijavi
15. juli 2013.13 god. comment_134350 http://www.youtube.com/watch?v=MFswk4_Tk3A Serite vi o njegovoj velicini do Bozica, ali on ne zasluzuje dres Chelsea-ja ! Prijavi
15. juli 2013.13 god. comment_134351 Nema centarfora ravnog Ibri, ako ćemo realno. Kakav Cavani, kakvi bakrači, pa to su igrači koji iza sebe imaju 2 dobre sezone, Ibra već 10 godina prekucava svjetski nogomet, o čemu pričamo ljudi? A o njegovom mentalitetu sudite kad upoznate čovjeka, to što mediji pišu sve i svašta ne mora biti i najvjerojatnije nije niti blizu istine, mediji imaju svoje ljubimce i igrače koje žele uništiti, mislim da je jasno u koju kategoriju spada Ibra. Kavani je sa 26 godina efikasniji nego Ibrahimović sa 26, čisto statistički (koja ništa ne znači, just sayin'), a što se tiče njegovog mentaliteta, nema tu medija, on je nelojalna gorila sa problemima u glavi. http://www.youtube.com/watch?v=CcRGelH3-Xc&NR=1&feature=endscreen Prijavi
15. juli 2013.13 god. comment_134355 Nema centarfora ravnog Ibri, ako ćemo realno. Kakav Cavani, kakvi bakrači, pa to su igrači koji iza sebe imaju 2 dobre sezone, Ibra već 10 godina prekucava svjetski nogomet, o čemu pričamo ljudi? A o njegovom mentalitetu sudite kad upoznate čovjeka, to što mediji pišu sve i svašta ne mora biti i najvjerojatnije nije niti blizu istine, mediji imaju svoje ljubimce i igrače koje žele uništiti, mislim da je jasno u koju kategoriju spada Ibra. Niko Ibru ne zeli unistiti. Mani se Iluminata i babe Vange. Nema potrebe upoznavati Zlatana Ibrahimovica, vide se na terenu jasno neke stvari. Sva moguca prljavost i ponekad i nemoc, nalaze se u tom covjeku, pa onda pocne udarati druge igrace, govoriti kako vrijedi vise od citavog tima protivnika itd. Da zavrsim posto on nece doci kod nas vjerovatno nikada. Sta da pricam o covjeku koji samog sebe proglasava za najboljeg igraca na svijetu? Kako je to tuzno jbt... Ne da mama nikome narcisa svog. <3 Hemingway Bezobrazno je prema fudbalu reci da je Mourinho koji je osvojio toliko toga ZIHERASKI trener. Da li mi pricamo o Royu Hodgsonu ovdje? Da li je i Jurgen Klopp ziheras? Nemoguce je prokomentarisati ovaj tvoj kiks a da ne bude uvreda. Suzdrzao sam se ipak Prijavi
15. juli 2013.13 god. comment_134360 Ne prepucava se sa Barcelonom nego sa Rosellom i to s razlogom.Tu njegovu "izjavu" si pročitao na NT ili NN i kopirao si je ovdje da bi prijateljima s foruma pokazao kakav je Pep čovjek (i to na osnovu jedne izjave koja je lažna). Ja još nisam nigdje vidio da je to izjavio osim na navedenim fb stranicama i na jednom forumu Barce (na netu ima slabo članaka s tom "izjavom"). Novinari svašta pišu, a dosta vas vjeruje u istinitost raznih špekulacija, ponuda i izjava koje pročitate na netu. A razlika izmedju njih dvojice postoji - u medjusobnim susretima, taktici (jedan voli igrati napadački, za publiku, drugi igra ziheraški, defanzivno na kontre i polukontre, po potrebi parkira autobus) i u ponašanju na terenu i van terena. Ova zadnja razlika je malo veća ;) O ljudskosti i čovječnosti neću da raspravljam jer ih ne poznajem lično. O njihovom ponašanju i kulturi na terenu i na presicama možemo pričati. Mourinho je imao 949494 ispada na terenu, od kopanja očiju protivničkom treneru, neprimjerenih gestikulacija do pogrdnih riječi (ovo se pogotovo odnosi na njegov period u Realu, i u Interu - u Chelseaju je bilo puno manje ovakvih stvari). Dosta puta je znao završiti na tribinama. Na presicama je uvijek prvi podbadao i izazivao Barcu i Pepa jer su mu nabili komplekse, pogotovo nakon one petarde. Pep je za njega na terenu i na presicama (pa i po oblačenju) gospodin u svakom smislu te riječi i ovo ne govorim zato što je trener Bayerna već zbog toga što je istina. Ovo mišljenje sam imao i dok je vodio Barcu, i ti to dobro znaš. Što se tiče Alcantare slažem se da je dobar potez. Bayern ga nije puno platio kada se uzme u obzir koliko je Real dao za Isca i Ilaramendija. Bayern je po meni od ovih većih klubova do sada odradio možda i najbolji posao. Doveli su 2 najbolja mlada igrača i jednog dobrog štopera besplatno. Real je isto odradio dobar posao. Doveli su dobre igrače. Jedini minus je što su dali puno para za navedeni dvojac. Chelseaju je najveće pojačanje Mourinho, + je podmlađivanje ekipe (vraćanje s posudbe nekih igrača). City, United i Arsenal nisu napravili ništa posebno u ovom prelaznom roku. Barca je dovela Neymara, ali su zanemarili odbranu koja im je najslabija tačka (Marquinhos bi trebao doći, ali po meni je to nedovoljno). Kad bi kupili Silvu onda bi se već moglo govoriti o odličnom prelaznom roku za njih. Dortmund i Juve su odradili odličan posao. Ja shvaćam da ti samo dolaziš kad treba provocirati. Prvo kažeš da ne bi o ljudskosti i čovječnosti pričao i onda sa svojim argumentima želiš nama prikazati našeg trenera kao lošeg čovjeka (među ostalim i argumentima kojima se koriste nacisti Beckenbauer i Rummenige) i kao lošeg stručnjaka. Druga stvar, ja ne znam za koji ti klub navijaš, Bayern ili Barcelonu, jer vidim po upisima da si gloryhunter i pušač novinarske demagogije. O nabijanju kompleksa ti dovoljno govori činjeica da je Guardiola dobio otkaz upravo nakon izgubljene Primere u kojoj ga je nitko drugi do Mourinho naučio lekciju i otjerao ga odande, nije bilo obratno. Suzdrži se pljuvanja, bilo tko te može prijavit modovima i nećeš više moći pisati. Prijavi
15. juli 2013.13 god. comment_134361 Jao Hemingway ti previse nepodnosiš Chelsea(jos od19.05. 2012) i Mourinha da bi napisao objektivan post.Dok sa druge strane Bayern i Guardiolu dižeš u nebesa.Ako je i ko ziheraski trener onda je to Guardiola jer on se boji velike konkurencije i ide samo u klubove koji imaju eventualno 2 derbija u sezoni.Stvarno smaras sa tim svojim savrsenim Bayernom i savrsenim Guardiolom pravis se pametan kao ti si nama došao da objasnis kakav je Mourinho.Mourinho je za navijace Chelsea bio i ostao svetinja.. Prijavi
15. juli 2013.13 god. comment_134362 Agent brazilskog nogometaša Thiaga Silve objavio je kako njegov klijent nema namjeru napustiti PSG ovoga ljeta unatoč glasinama da je na meti Barcelone… Thiago (28) je prije godinu dana došao na Park prinčeva iz Milana, ali posljednjih su se tjedana pojavila nagađanja da bi ovo ljeto mogao preseliti u Barcelonu, te da PSG pokušava dovesti mladog Marquinhosa (19) iz Rome kao njegovu zamjenu. No, u izjavi za službenu web-stranicu PSG- a agent Paulo Tonieto je demantirao priču o odlasku svoga klijenta. - Thiago Silva je igrač PSG-a. Ima ugovor koji namjerava poštovati. Danas cirkuliraju glasine, baš kao i prošlo ljeto, ali ponavljam, Thiago Silva je igrač PSG-a i odradit će svoj ugovor do kraja - istaknuo je Tonieto. PSG je lani za pouzdanog braniča platio Milanu 42 milijuna eura odštete i potpisao s njim ugovor na pet godina. Džaba im prodaja Thiaga :D. Kad agent kaže da ne ide nikamo i nije mu u interesu da ne odere šeike, onda je to to. http://www.psg.fr/fr/Actus/003001/Article/62838/Tonieto-T-Silva-ira-au-bout-de-son-contrat Prijavi
15. juli 2013.13 god. comment_134363 Zlatan je arogantan i narcisoidan, ništa manje Mourinha. I nemojte pokušavati od njega napraviti neku južnoameričku seljačinu tipa Suarez ili Tevez. On je pokazao da sa njim jednostavno nema zajebancije. Uostalom, imali smo i mi jednog Dennisa Wisea kao kapitena, a Wisey je bio isto takav. O Zlatanu Ibrahimoviću - igraču ne treba trošiti riječi, pričamo o čovjeku koji je s Drogbom u zadnjih 10 godina sami vrh najboljih napadača. Prijavi
15. juli 2013.13 god. comment_134366 Maicon u ROmi za 5 mil, De Sanctis takodjer, Julio Cezar u Napoli. Prijavi
15. juli 2013.13 god. comment_134371 Zlatan je arogantan i narcisoidan, ništa manje Mourinha. I nemojte pokušavati od njega napraviti neku južnoameričku seljačinu tipa Suarez ili Tevez. On je pokazao da sa njim jednostavno nema zajebancije. Uostalom, imali smo i mi jednog Dennisa Wisea kao kapitena, a Wisey je bio isto takav. O Zlatanu Ibrahimoviću - igraču ne treba trošiti riječi, pričamo o čovjeku koji je s Drogbom u zadnjih 10 godina sami vrh najboljih napadača. Tacno, I Wise je gazio, sutirao, udarao protivnicke igrace dok su bili na zemlji, bez ikakve potrebe. Nemoj Wajz.... Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.