Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Transferi

Istaknuti odgovori

Radi se generalni remont u Romi kako je i najavljeno još u 6. mjesecu dolaskom novog trenera. Nitko nije siguran za ostanak osim Tottija. Rudi Garcia je rekao da neće nikoga spriječavati da ode, ali će se truditi zadržati najbolje. Siguran sam da naš prijelazni rok nije gotov i da je de Rossi među top 3 igrača koje bi eventualno Jose mogao dovesti. Poprilično sam siguran da će napustiti Romu. Vlasnici su odlučili promijeniti ploču ove sezone.

• Odgovori 5,1 hilj.
  • Pregledi 271,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Samo jedan od najboljih napadaca svih vremena. Puno para zbog zadnje godine ugovora, ali nema veze, isplatit ce se Bayernu, tamo moze igrati jos 4, 5 godina na visokom nivou. A ovo sam mislio da p

• Ja na teletextu preko BHT1 pratio transfer Robinha u Chelsea. 

Objavljene slike

Roma je klub pun nekih projekata, renoviranja, picki materinih i uvijek kao krecu ispocetka i na kraju sisaju palac.

Dovodjenje Alvara Negreda je nesto najgore sto moze zadesiti jedan klub. Samo je bankrot gori.

Roma može pričati o projektima i kurcima palcima tek kada Totti odluči da mu je dosta nogometa i okači kopačke o klin. On je tamo bog i batina.

Roma može pričati o projektima i kurcima palcima tek kada Totti odluči da mu je dosta nogometa i okači kopačke o klin. On je tamo bog i batina.

Heheh pa nitko ni ne tvrdi drukčije. Al ovi novi vlasnici su šugavi kapitalisti, daleko je to od vremena dinastije Sensi kad se nije i pomišljalo na prodaju najboljih. Oni su odjebali Real za Tottija i nas za de Rossija.

Nisam misio na to nego da su uvijek puni elana, kao napascemo trofeje, dobar plasman bla-bla, pa se potrosi i fina kinta i onda...

Giaccherini to Sunderland. Zvanicno.

P.S. Dolaskom Alcantare sire se price da ce Martinez na stopera. Igrao je na toj poziciji vrlo dobro jos u Bilbau, svi se sjecaju. RIbery bi trebao imati vecu slobodu u igri nego sto je imao dosad. Kad pogledas sve linije Bayerna, to je bolest. Ali napad je bas siromisan: Mandzukic & Pizzaro :/ Iako bi u ovakvom Bayernu i Bojan Krkic na mjestu spica imao preko 20 u sezoni.

Ma Klopp će ih naučiti pameti :D :D. Bayern nije ekipa koja dominira dugo. Daleko su oni dani kad su Franz i ekipa derali guzove. KAd se sjetim one generacije Kahna i Baslera imali su potencijal za bar 3 LP uzeti, na kraju samo jednu digli.

Pa i nije baš napad siromašan, al ajd

Nije siromasan, dobro. Ali oskudan svakako.

@Wisey

Moguce vrlo lako. Gotze je u Njeackoj znao piciti laznu 9-ku. Moguce da bude i u Bayernu tako. Treba vidjeti prvu pripremnu pa ce se znati koju ce formaciju gurati.

Kad će ovaj katalonski tikatakaš igrati sa svojom lažnom devetkom.

Ma ta igra nije za Bundesligu, što god netko rekao. Sreća da nema neku konkurenciju u ligi pa može isprobavati. Sam Ribery je rekao da na treninzima ispadaju smiješni kad uvježbavaju. Druga je stvar u Barceloni od malih nogu ovo učit. Ovdje imaju samo mjesec dana vremena da se uigraju. Imaju imena, ali nemaju igru.

Ma dobro, lako je njemu eksperimentirati i igrati šta hoće s onakvim igračima. Protiv pola Bundeslige mogu isprobavati bilo kakve formacije i igru a da rezultat ne ispašta. U Premiershipu se svaka najsitnija greška žestoko plaća.

Ista je i Primera, koliko milijuna puta Barcelona promijeni postavu tokom sezone u ligaškoj utakmici da isproba mlađe i da priliku slabijima, oni jednostavno mogu, zato kažem nema do Premier Lige

Bayern moze i na individualni kvalitet uzeti ligu, kao sto je City. Imaju bolestan roster i tesko da ce ih Dortmund sjebati zbog znatno slabije klupe.

Alcantara ce nositi broj 6.

Sky Italia pise da je Napoli zainteresovan za Higuaina i da bi mogli uskoro poslati ponudu u iznosu od €30m.

Juventus kupio dijete Torina Angela Ogbonnu za €13m kesa + 2 miliona na bonuse. Ozvaniceno je i to.

Ma Klopp će ih naučiti pameti :D :D. Bayern nije ekipa koja dominira dugo. Daleko su oni dani kad su Franz i ekipa derali guzove. KAd se sjetim one generacije Kahna i Baslera imali su potencijal za bar 3 LP uzeti, na kraju samo jednu digli.

Svaka čast Kloppu i Dortmundu (iako su glavni rivali Bayerna imam veliko poštovanje prema njima, svidja mi se kako igraju, napravili su mnogo dobrih stvari u posljednjih nekoliko sezona), ali mislim da protiv ovakvog Bayerna nemaju šanse. Bayern je igrački još jači nego prošle sezone - imaju jaču prvu postavu od Dortmunda, a o klupi da i ne govorim (a jaka klupa je vrlo bitna kada se boriš za titulu na 3 ili više frontova). Prošle sezone Dortmund nije mogao da prati Bayernov ritam (u LP su igrali odlično i dobro parirali Bayernu, ali zato su posustajali u domaćim takmičenjima).

Što se tiče Kahnove generacije - to je bila sigurno jedna od boljih generacija Bayerna (možda su mogli uzeti još jednu titulu u LP, imali su potencijal za to, bili su blizu protiv Uniteda, ali jbg, ne pobjedjuje uvijek bolja ekipa), ali realno ova ekipa je mnogo jača sa mnogo većim potencijalom. Za mene, kao i za većinu navijača nema dvojbe - ova generacija je najbolja Bayernova generacija svih vremana. Igrali su 3 finala u zadnje 4 sezone i mogli su vrlo lako imati još jednu titulu LP. Sa Pepom, Gotzeom i Alcantarom imaju dobre šanse da ponove prošlosezonski uspjeh.

@Twelfth Man

Vrlo je moguće da će Martinez igrati u odbrani. Vezni red izgleda baš prenatrpano nakon dolaska Alcantare i teško je to posložiti kako treba (mada tako ne izgleda jer bi svaki trener želio imati ovakve igrače u timu). Pep je rekao da je gledao sve utakmice Bayerna prošle sezone. Nadam se da je nešto naučio od Juppa, bar što se tiče rotacije. Ako bude imao dobru rotaciju i ako to sve fino izbalansira mislim da uspjeh neće izostati. Zbog toga je Martinez u obdrani realna opcija. Još jedan razlog je taj što Pep voli da ima jednog igrača u odbrani koji je dobar u otvaranju igre, koji zna povući loptu i uputiti dobar pas ili dugu loptu (igrač kao što je David Luiz, u Barci tu ulogu ima Pique ili Busquets po potrebi).

Iako mi je tiki-taka drag stil ne bi volio da Bayern mijenja svoju pobjedničku igru previše. Podržavam elemente tiki-take u Bayernovoj igri, ali bi želio da dominira Van Gaalov totalni fudbal kojeg je usavršio Jupp. Mislim da će tako i biti. Ne vjerujem da Bayern može igrati klasičnu tiki-taku kao Barca jer je to stil koji se uči godinama. Isto tako ne vjerujem da je Pep mahnit i lud da radikalno mijenja stvari koje dobro funkcionišu.

@WhisperDiMatteo

Slažem se da je najlakši put jer je došao u najjači klub na svijetu. Čovjek je jednostavno izabrao najbolju opciju za sebe - isto ko što bi većina nas to uradila. Po meni bi napravio glup potez da je izabrao City ili Chelsea umjesto Bayerna. Ovo govorim s pozicije neutralca. I Mourinho bi bio glup da je prije 10tak godina izabrao Bayern umjesto Chelseaja (ovo lupam jer Bayern u to vrijeme nije imao šanse da dovede Mourinha). Njegov put nije možda bio najlakši, ali je Chelsea bio sigurno daleko najbolja opcija u tom trenutku.

@WhisperDiMatteo

Slažem se da je najlakši put jer je došao u najjači klub na svijetu. Čovjek je jednostavno izabrao najbolju opciju za sebe - isto ko što bi većina nas to uradila. Po meni bi napravio glup potez da je izabrao City ili Chelsea umjesto Bayerna. Ovo govorim s pozicije neutralca. I Mourinho bi bio glup da je prije 10tak godina izabrao Bayern umjesto Chelseaja (ovo lupam jer Bayern u to vrijeme nije imao šanse da dovede Mourinha). Njegov put nije možda bio najlakši, ali je Chelsea bio sigurno daleko najbolja opcija u tom trenutku.

Za Mourinhom tada nije bila ni blizu takva pomama kao za Pepom ;)

Uglavnom, slazemo se da sigurnost kakvu je imao u Farceloni mogao je jedino Bayern da mu pruzi. Mada Jupp se pobrinuo da dobrano oznoji guzicu vec na startu mandata. 

A to koliko ste bolji cemo tek videti :P

1075732_491187317631644_379541140_n.jpg

Potvrdjen transfer Negreda u City, smijesan transfer cuj 25 mil o Boze dragi..

Transferi Neymara, Falcaa i Cavania ovog ljeta su medju top 10 najskupljih transfera ikada sto je za fudbal :-q

Jovetić je masno pojačanje, moram priznat. Gledao sam Fiorentinu par puta kod kuće u Serie A i sviđa mi se. Ajmo reći u rangu Aguera je. Vrhunska kupnja. Negredo s druge strane je obično sranje od napadača za 25 milijuna.

Aguero i Jovetic mogu biti strasan tandem. Obojica jednako dobro igraju i AMF i CF. Jovetic je poslednjih godina dosta napredovao na fizickom planu, tako da moze odgovoriti zahtevima PL.  Kakav bi zulum pocinio Mou sa njima dvojicom, to nisu istine, nego to nije tema. 

Negredo je suvisna kupovina, al CIty ne bi bio City ako u svakom prelaznom roku ne bi poklonio 30ak miliona... 

City je u istim, ako ne i većim govnima, kao i mi što se transfera tiče. Oni squad igrače, igrače koji popunjavaju ekipu, plaćaju po 20-ak miliona funti. Da Bog sačuva. Al to ti je razlika jebiga, kad neka ekipa prodaje igrača i dođe City ili Chelsea onda oni znaju da ovi imaju keš, pa postavljaju nenormalne cijene. Mada se mi opet nekako bolje snalazimo od Citya, oni su stvarno otišli u MP3.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.