Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Transferi

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5,1 hilj.
  • Pregledi 271,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Samo jedan od najboljih napadaca svih vremena. Puno para zbog zadnje godine ugovora, ali nema veze, isplatit ce se Bayernu, tamo moze igrati jos 4, 5 godina na visokom nivou. A ovo sam mislio da p

• Ja na teletextu preko BHT1 pratio transfer Robinha u Chelsea. 

Objavljene slike

Pa daj ima li kod nas neko pojačanje bgt,Svi nešto kupuju samo se mi ušutarili.

pod svi mislis na psg i monaco? Ovi ostalu nista nisu uzeli bolje nego mi..

Sent from my HTC One V using Tapatalk 4 Beta

Nama i ne treba previse jos eventualno Rooney i to je to...mi smo svoje najvece pojacanje vec doveli a to je Mourinho.

Ima ti još mjesec dana skoro do kraja prijelaznog roka. Što se tiče Rooneya, sjeti se samo koliko se Mou natezao oko Modrića sa Levyem, koga on želi, tog će i dovesti.

Sta je to Real uzeo? Illaru i carvajala ? Wow. 

Barca uzela neymara, a odbrana skripi na sve strane, golman nula.

United doveo Varelu. Jebo mater zavrsit ce iza arsenala.

Arsenal neke yaye dovodi

City doveo Negreda, Jovetica, Fernandinha i Navasa.. Najvise su se pojacali al nisu to neka zvucna imena, isto kao nas schurrle samo sto nama nije toliko potrebno igraca kao njima, rjesavaju se nekih igraca i dovode druge.

Monaco PSG i Bayern jedino sto su se pojacali ono posteno. :D 

790a6ec4-e909-40b3-beb3-5cf24388f489.jpg
Galatasaray have completed a deal to sign midfielder Felipe Melo from Juventus. Melo had spent the last two seasons on loan in Istanbul, but now the move has been made permanent.

eea5e33b-b8d4-4389-b5b5-e21afb03b3e8.jpg
Good luck to @Andre_Santos27 - the Brazilian has completed his transfer to Flamengo: arsenal.com/news/news-arch… #Arsenal

Liverpool goalkeeper Pepe Reina is on the verge of a season-long loan deal withNapoli. The signing of Simon Mignolet means Liverpool are willing to let the Spaniard move on to be reunited with former Reds boss Rafa Benitez at Napoli.

Arsenal are closing on a deal for Atletico Mineiro midfielder Bernard, according to theDaily Mail.

Andre Santos - koliko je to losa kupovina. Stvarno treba tako nesto lose kupiti i odabrati u moru igraca. E moj Arsene...

The Times pise da su spremni potrositi 100 miliona funti na Fabregasa i Balea.

Cudi me da niko ne trci da ugrabi Gustava. Vrlo zahvalan igrac.

Fabregas bi im bio fantastično pojačanje. Mrzim ga jer je seronja i padavičar, ali čovjek je igrao dobro u Premiershipu. U Primeri ne.

Sad se pokusava nesto u stilu Mourinha....

7ff9e7b7-d854-4a13-8c1b-fca855ff8fbd.jpg
Manchester United striker Robin van Persie has made it clear that he would loveCesc Fabregas to join him at Old Trafford. Fabregas played alongside Van Persie at Arsenal earlier in his career and the Dutchman is keen for a reunion.

Imaju 0,00001% šanse da dovedu Fabregasa. Za Balea su te šanse ipak dvostruke veće i iznose 0,00002%.

Malo se furamo na Osima ? 

Reina u Napoliu .

Zahuktava se trziste...

7ff9e7b7-d854-4a13-8c1b-fca855ff8fbd.jpg
Lucas Biglia has expressed his joy after arriving at Lazio's summer training camp to link up with his new team-mates. A transfer from Anderlecht has not yet been officially announced but the two clubs have agreed terms and Biglia is already starting to settle into life with the Lazio squad at their training base in Auronzo di Cadore.

The Daily Star claims Manchester City are lining up a £22million swoop for Real Madrid defender Pepe.

Tottenham are preparing an £18million bid for Valencia striker Roberto Soldado, according to the Mail on Sunday.

The Daily Star claims Manchester City are lining up a £22million swoop for Real Madrid defender Pepe.

Tottenham are preparing an £18million bid for Valencia striker Roberto Soldado, according to the Mail on Sunday.

ovaj Totenham je stvarno opicen klub,od prosle godine se spominje Damiao i Soldado i opet nista,glavna stvar za njih je da se rijesi situacija oko Balea pa tek onda krenuti s pojacanjima ,spominje se da im je Real Madrid ponudio Higuaina i Coentra i jos nesto novca sto se izuzetno prihvatljiva ponuda,time bi rijesili poziciju napadaca s Higuainom koji je bolji o svih njihovih napadaca i Coentraom koji je bolja opcija od Asou Ekota i Newtona i plus bi dobili dio novca od tog transfera,

De Bruyne je pokazao klasu, to stoji...

Josh odigrao 20 minuta duplo bolje nego Hinkel 70.

Ne vidim ga ja kao nekog igraca koji ce se naigrati, a ako se pokaze sam cu pojesti svoje govno.

Hinkel je tuta.

Ne kazrm da je kvalitet za chelsea al po cemu si zakljucio da nije? Mozda je takav tip igraca. Ne trebaju nam svi koji ce zadiviti publiku. Npr carrick u unitedu skoro neprimjecen al je vazna karika im u timu

Sent from my HTC One V using Tapatalk 4 Beta

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.