20. juli 2013.13 god. comment_135178 Pa daj ima li kod nas neko pojačanje bgt,Svi nešto kupuju samo se mi ušutarili. Prijavi
20. juli 2013.13 god. comment_135179 Pa daj ima li kod nas neko pojačanje bgt,Svi nešto kupuju samo se mi ušutarili. pod svi mislis na psg i monaco? Ovi ostalu nista nisu uzeli bolje nego mi.. Sent from my HTC One V using Tapatalk 4 Beta Prijavi
20. juli 2013.13 god. comment_135180 Pa daj ima li kod nas neko pojačanje bgt,Svi nešto kupuju samo se mi ušutarili. Nama i ne treba previse jos eventualno Rooney i to je to...mi smo svoje najvece pojacanje vec doveli a to je Mourinho. Prijavi
20. juli 2013.13 god. comment_135182 Pa daj ima li kod nas neko pojačanje bgt,Svi nešto kupuju samo se mi ušutarili. Ima ti još mjesec dana skoro do kraja prijelaznog roka. Što se tiče Rooneya, sjeti se samo koliko se Mou natezao oko Modrića sa Levyem, koga on želi, tog će i dovesti. Prijavi
20. juli 2013.13 god. comment_135185 Sta je to Real uzeo? Illaru i carvajala ? Wow. Barca uzela neymara, a odbrana skripi na sve strane, golman nula. United doveo Varelu. Jebo mater zavrsit ce iza arsenala. Arsenal neke yaye dovodi City doveo Negreda, Jovetica, Fernandinha i Navasa.. Najvise su se pojacali al nisu to neka zvucna imena, isto kao nas schurrle samo sto nama nije toliko potrebno igraca kao njima, rjesavaju se nekih igraca i dovode druge. Monaco PSG i Bayern jedino sto su se pojacali ono posteno. :D Prijavi
20. juli 2013.13 god. comment_135198 Galatasaray have completed a deal to sign midfielder Felipe Melo from Juventus. Melo had spent the last two seasons on loan in Istanbul, but now the move has been made permanent. 10:32 AM Arsenal.com @Arsenal Good luck to @Andre_Santos27 - the Brazilian has completed his transfer to Flamengo: arsenal.com/news/news-arch… #Arsenal Liverpool goalkeeper Pepe Reina is on the verge of a season-long loan deal withNapoli. The signing of Simon Mignolet means Liverpool are willing to let the Spaniard move on to be reunited with former Reds boss Rafa Benitez at Napoli. Arsenal are closing on a deal for Atletico Mineiro midfielder Bernard, according to theDaily Mail. Prijavi
20. juli 2013.13 god. comment_135204 Andre Santos - koliko je to losa kupovina. Stvarno treba tako nesto lose kupiti i odabrati u moru igraca. E moj Arsene... Prijavi
20. juli 2013.13 god. comment_135214 Breaking news: Sky Sources: Manchester United have made an improved bid of £30million plus add ons for Barcelona midfielder Cesc Fabregas. Prijavi
20. juli 2013.13 god. comment_135218 The Times pise da su spremni potrositi 100 miliona funti na Fabregasa i Balea. Cudi me da niko ne trci da ugrabi Gustava. Vrlo zahvalan igrac. Prijavi
20. juli 2013.13 god. comment_135223 Fabregas bi im bio fantastično pojačanje. Mrzim ga jer je seronja i padavičar, ali čovjek je igrao dobro u Premiershipu. U Primeri ne. Prijavi
20. juli 2013.13 god. comment_135236 Sad se pokusava nesto u stilu Mourinha.... Manchester United striker Robin van Persie has made it clear that he would loveCesc Fabregas to join him at Old Trafford. Fabregas played alongside Van Persie at Arsenal earlier in his career and the Dutchman is keen for a reunion. Prijavi
20. juli 2013.13 god. comment_135243 Imaju 0,00001% šanse da dovedu Fabregasa. Za Balea su te šanse ipak dvostruke veće i iznose 0,00002%. Prijavi
20. juli 2013.13 god. comment_135255 Imaju 0,00001% šanse da dovedu Fabregasa. Za Balea su te šanse ipak dvostruke veće i iznose 0,00002%. Malo se furamo na Osima ? Reina u Napoliu . Prijavi
20. juli 2013.13 god. comment_135259 Žao mi Arsenala što se ne pojačava... Blues, na pozajmici ja mislim?! Prijavi
20. juli 2013.13 god. comment_135284 Zahuktava se trziste... Lucas Biglia has expressed his joy after arriving at Lazio's summer training camp to link up with his new team-mates. A transfer from Anderlecht has not yet been officially announced but the two clubs have agreed terms and Biglia is already starting to settle into life with the Lazio squad at their training base in Auronzo di Cadore. Prijavi
21. juli 2013.13 god. comment_135329 The Daily Star claims Manchester City are lining up a £22million swoop for Real Madrid defender Pepe. Tottenham are preparing an £18million bid for Valencia striker Roberto Soldado, according to the Mail on Sunday. Prijavi
21. juli 2013.13 god. comment_135356 bice 20% vise povrijedjenih igraca ako Pepe dodje u Premiership Prijavi
21. juli 2013.13 god. comment_135377 Ovo je pojacanje a ne neki Hinkel. http://www.youtube.com/watch?v=V6VM1r0fKgI Prijavi
21. juli 2013.13 god. comment_135378 The Daily Star claims Manchester City are lining up a £22million swoop for Real Madrid defender Pepe. Tottenham are preparing an £18million bid for Valencia striker Roberto Soldado, according to the Mail on Sunday. ovaj Totenham je stvarno opicen klub,od prosle godine se spominje Damiao i Soldado i opet nista,glavna stvar za njih je da se rijesi situacija oko Balea pa tek onda krenuti s pojacanjima ,spominje se da im je Real Madrid ponudio Higuaina i Coentra i jos nesto novca sto se izuzetno prihvatljiva ponuda,time bi rijesili poziciju napadaca s Higuainom koji je bolji o svih njihovih napadaca i Coentraom koji je bolja opcija od Asou Ekota i Newtona i plus bi dobili dio novca od tog transfera, Prijavi
21. juli 2013.13 god. comment_135380 Ovo je pojacanje a ne neki Hinkel. http://www.youtube.com/watch?v=V6VM1r0fKgI Momak nije ni 90 minuta odigrao a vec se zna da nevalja..dok sa druge strane sve sto nije nase je odlicno. Prijavi
21. juli 2013.13 god. comment_135399 De Bruyne je pokazao klasu, to stoji... Josh odigrao 20 minuta duplo bolje nego Hinkel 70. Ne vidim ga ja kao nekog igraca koji ce se naigrati, a ako se pokaze sam cu pojesti svoje govno. Hinkel je tuta. Prijavi
21. juli 2013.13 god. comment_135404 Ne kazrm da je kvalitet za chelsea al po cemu si zakljucio da nije? Mozda je takav tip igraca. Ne trebaju nam svi koji ce zadiviti publiku. Npr carrick u unitedu skoro neprimjecen al je vazna karika im u timuSent from my HTC One V using Tapatalk 4 Beta Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.